izmirdende istanbula kucak dolusu sevgiler tatlımm
sibel ablacım senide gördüm, çok merak ediyordum, cok canayakınsın maşallah öpüyorum senide çok Şeniz
Semem senle de tanışmak isterem ablacım...en kısa zamanda inşallah görüşelim selvi boylum.:))Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ooooooooooooo kimi gördüm ben burada yafff
desibel ablam cillop gibisin yine :jeyyar::jeyyar::1hug:
fotoğraflar çok güzel... çok sıcak çok samimia.s:roflol::roflol:
:enbuyukkk:
Oyy Beyzam çok sağolasın şeker...seni de beklerim canı gönülden...Şeniz
Çok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim:Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.
Nazlıkuşum seni de özledik ablacım...Neyse buluşmaya gelebilirsen çok sevinirim...gelemezsen bebişine geliriz biz ...:CüvCüv:Şeniz
kız çenebaz bu ne maceraperetlik izmiri feth etmişsinde haberimiz yok ayollkaydirigubbakcemile3..
sibel ablaylada ayrı görüştün sanırım onunda enerjisine hayranım..
kızlar gerçektende hepiniz çok mutlu ve keyiflisiniz besbelli allah bu buluşmaların devamını nasip etsin....a.s.a.s.
Çok sağol fatmam...inşallah senle de tanıima fırsatı olur bir gün...Yannız ben sana gelip görümceye nispet yapmayı düşünüyorum hehehe...kaydirigubbakcemile3sizi de buraya bekliyorum fatmacım...kaydirigubbakcemile5
veytt maşallah ya ısde dostluk ısde kk derım buna dostlugunuz daım olsun ızmırın guzellerını ve cenebazımı gormekden mutluluk duydum :)..harıka cıkmıssınız valla dılerım kı herdaım boyle guzel gunlerınız olur..desıbelım senıde gordum yenıden harıkasın canem ..
yengecburcu harıkasın ya sen tek kelıme ıle:)....
Karcım canom benim çok sağoll ablacım...Seni bekliyoruz zaten, kaçışın yok bu defa...kaydirigubbakcemileKK buluşma organizatörüm...Şeniz
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Selamlar..a.s..çenebazım gelecek diye 4 gözle bekliyordum kaç gündür...Toplam 3.5 saate neler neler sığdırdık...nasıl da mut
llu oldum, nasıl da çok sevdim yavrukuşumu...:1hug:çok teşekkür ediyorum çenebazım kırmayıp geldiğin için...Her şey gönlünce olsun miniğim...Şeniz:asigim: