• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kordondan bir Çenebaz geçti :))))) İzmirin şen hatunlarını tek tek öptü :)))))

way benım kumkumalarıma bakın siz..
1.si sevo burcıkafa yerım nan sızı...
bende gelıyorum yaza...
2.si offf burnumda tüttü izmir ne kaa özlemişim..
resımlerı görünce heyy gıdı dedım bı an..
çok güzel geçmiş cenebazım..
bıdahakıne hep beraber işşallh..
öptum hepicinizi(bırcıkafa senı yerım nan saclarının rengi ne kaa hoş...)
Şeniz gel kıs sana parti düzenlemeyen ne olsun
aynen yemiş hatun kolumkadar pastayı kaydirigubbakcemile3
sorada acım dıyo dett nan sana yok yemekkötükedihüso
:utangac: :utangac: :utangac:
yi benü yii delikafadulden
sen gel yaza kuaförüme götürem aynı renkten yapsın kaydirigubbakcemile
çok tşk cnmm Şeniz
senin kuaför buldu parayı vala sayende :jeyyar:

burcum gel kıs öbür beliği ndende sen dut kaydirigubbakcemile
fesat şey nolcek

bu arada sibelim e yorum yapmamışım
mekanını merak ediodum merakım gitti çok güzelmiş adı da süper
ahhh ah dondiş yicektim
hemide muhteşem kahvaltı varmış senağlama senağlama
tez vakıtta akhisar yollarına düşeyim kaydirigubbakcemile4

Görmedim sanma önündeki koca pasta dilimini:mymeka:
Nolii bakiim pastalar falan:mymeka:

çenebazımmm seni burada mı görücektim benim güzeller güzeli hemşom maş. :nazar:
bayıldım herkes, izmir çok güzel yaaa özellikle desibel abla

tmm yaav vurmaan garibanaaa bi kaçamaktır oldu işte affedin etmeen eylemeen söz yapmıcam pidaaa senağlama senağlama

Ateş olup yaksanda

Gonca güller taksanda

Ahu olup baksanda

Affetmem asla seni

Som altından tac olsan -------------

Aşkıma muhtac olsan

Derdime ilac olsan

Affetmem asla seni

Yakut yüklü dal olsan (n)

Al ipekten şal olsan

Peteklerde bal olsan

Affetmem asla seni -----------------

Şarkı olsan dillerde

Gonca olsan güllerde

Leyla olsan çöllerde

Affetmem asla seni

naniknaniknaniknaniknaniknanik

çenem sen ne yedın öylee herkesınkinden farklı canım çekti uleeeeeeeeeeeeeeee:ecrin_bebek:

emme böyle didin beni teee ciğerimden vurdun aylom
netsem 5 km koşsammı hatta senin eve kadar koşam ben affet benüü :Saruboceq:

havuçlu kek yedim niloşum cokacimcoook
özendirmek gibi olmasın ama harika ötesi bişeydi delikafadulden

ama özendimmmmmmm:1no2:

napcez şimdii canım çektii:icecream:

uleee bendee yazın gelmezsem o taraflaraaaa nolsun emii hemidee bana havuclu kek ısmarlıcan bak anlaştık dimiiicokacimcoook:lepi:

aha bundan istiyemmmm bacımmmmcokacimcoook

img14641.jpg

ama özendimmmmmmm:1no2:

napcez şimdii canım çektii:icecream:

uleee bendee yazın gelmezsem o taraflaraaaa nolsun emii hemidee bana havuclu kek ısmarlıcan bak anlaştık dimiiicokacimcoook:lepi:

tamam kızz... gel izmitte kendi ellerimle bile yaparım
tabi sen yer misin onu bilmem :roflol:

korkma korkma ısmarlarım en güzelinden Şeniz

hazırız tatlışimm
az kaldı yakında taşınıyorum senin oraya bekle bizi seka park fatoyla çenebaz geliyoooo delikafadulden

bekliyo bekliyooooo delikafadulden eritelim yanlarımızı kız alkisalkisalkis alkisalkisalkis

izmirdende istanbula kucak dolusu sevgiler tatlımm

sibel ablacım senide gördüm, çok merak ediyordum, cok canayakınsın maşallah öpüyorum senide çok Şeniz
Semem senle de tanışmak isterem ablacım...en kısa zamanda inşallah görüşelim selvi boylum.:))Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ooooooooooooo kimi gördüm ben burada yafff
desibel ablam cillop gibisin yine :jeyyar::jeyyar::1hug:
fotoğraflar çok güzel... çok sıcak çok samimia.s:roflol::roflol:
:enbuyukkk:

Oyy Beyzam çok sağolasın şeker...seni de beklerim canı gönülden...Şeniz
Çok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim::(Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.
Nazlıkuşum seni de özledik ablacım...Neyse buluşmaya gelebilirsen çok sevinirim...gelemezsen bebişine geliriz biz ...:CüvCüv:Şeniz

kız çenebaz bu ne maceraperetlik izmiri feth etmişsinde haberimiz yok ayollkaydirigubbakcemile3..
sibel ablaylada ayrı görüştün sanırım onunda enerjisine hayranım..
kızlar gerçektende hepiniz çok mutlu ve keyiflisiniz besbelli allah bu buluşmaların devamını nasip etsin....a.s.a.s.:nazar:
Çok sağol fatmam...inşallah senle de tanıima fırsatı olur bir gün...Yannız ben sana gelip görümceye nispet yapmayı düşünüyorum hehehe...kaydirigubbakcemile3sizi de buraya bekliyorum fatmacım...kaydirigubbakcemile5
veytt maşallah ya ısde dostluk ısde kk derım buna dostlugunuz daım olsun ızmırın guzellerını ve cenebazımı gormekden mutluluk duydum :)..harıka cıkmıssınız valla dılerım kı herdaım boyle guzel gunlerınız olur..desıbelım senıde gordum yenıden harıkasın canem ..
yengecburcu harıkasın ya sen tek kelıme ıle:)....
Karcım canom benim çok sağoll ablacım...Seni bekliyoruz zaten, kaçışın yok bu defa...kaydirigubbakcemileKK buluşma organizatörüm...Şeniz
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Selamlar..a.s..çenebazım gelecek diye 4 gözle bekliyordum kaç gündür...Toplam 3.5 saate neler neler sığdırdık...nasıl da mut
llu oldum, nasıl da çok sevdim yavrukuşumu...:1hug:çok teşekkür ediyorum çenebazım kırmayıp geldiğin için...Her şey gönlünce olsun miniğim...Şeniz:asigim:

Son düzenleme:
Hepiniz çok güzel çıkmışsınız İzmirin kendisi gibi insanlarıda sımsıcak işte bu ya :lepi:

yafff arkadaşlarrr canım tatlı çekti öle kek mek konuştunuz iştee olacağı buyduuuukaydirigubbakcemile3

Back