• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kordondan bir Çenebaz geçti :))))) İzmirin şen hatunlarını tek tek öptü :)))))

canımm daha atamadınmı kısss yol yorgunluğunu valla eskiden beni yol tutardı bideee,
haftasonu gez toz çılgıncaaa daaadelikafadulden
valla bende iyiyim canım bende haftasonu ne yapsam diyi düşünüyom koncam da yok nereye gitsem ?????

izmite gel delikafadulden bi buluşma daha yapalım :roflol:

çenem benim ya...................çok am çok tatlısınız.............hepiniz...............
ne güzek kaynatmışınızdır.............
izmir bir başka harika siz başka bir harikasınız.....canım ya..............
öptüm kuzum benim.....

cok güzrl fotolarrr mutlu oldugunuz her anınızdan bellı :D

gerçekten çok mutluyduk, kendi adıma hep sevdiğim tanışmak istediğim insanlarla olduğum için çok mutluydum... sanırım diğerleri de beni gördüğü için, az şımarayım kaydirigubbakcemile3

çenem benim ya...................çok ama çok tatlısınız.............hepiniz...............
ne güzek kaynatmışınızdır.............
izmir bir başka harika siz başka bir harikasınız.....canım ya..............
öptüm kuzum benim.....

kaynattık hem nasıl kaynattık duygum Şeniz
bigün kısmet olsun da hep birlikte kaynatalım inşallah :Saruboceq:
ben de öptüm fıstıkım Şeniz

ah çenem vah çenem sen neymişsinn sennnnnnnnn

ne çene var yavyum sendee

yakışır ama bu datlılıgaa yakışırrr konuş ulen konuş bütün laflar senındırr susma yavyum kuşummmmmmmm:)kaydirigubbakcemile3

kıs çenebazımm arabamız yok araba almayı düşünüyoz alalım gelcez hem ablamıda görerim iki iş bi arada ablam doğum yaptı bebeği 6 aylık oldu daha ben göremedim

hadi bakalıminşallah tatlım Şeniz

ah çenem vah çenem sen neymişsinn sennnnnnnnn

ne çene var yavyum sendee

yakışır ama bu datlılıgaa yakışırrr konuş ulen konuş bütün laflar senındırr susma yavyum kuşummmmmmmm:)kaydirigubbakcemile3

susmucam ama işyerinde de ağzıma tıpa arıyolar benneyaptımki
yakında banlıcak beni patronlarım :çok üzgünüm:

offffff yaaa super herseyyyy keskem bende olsaymisimmm annnaa bocuku hep baska hayal ediyordum sasridim yaaa allamm yaaaa cene felan super yaaa superrr massallah hic kopmayin yapisin hatta bundan sonra

offffff yaaa super herseyyyy keskem bende olsaymisimmm annnaa bocuku hep baska hayal ediyordum sasridim yaaa allamm yaaaa cene felan super yaaa superrr massallah hic kopmayin yapisin hatta bundan sonra

ben artık kene gibi yapıştım, kurtulamazlar benden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kovsalar da dövseler de seviyorum ben dostlarımı :asigim:

hoff yaaa banada yapışınn

benidee sevvvvvv:1rolleyes:(kıskanç kız ifadesi bulamadım yaa:))kaydirigubbakcemile3

aman da benim kedicikleriiim :1hug: gelin bi okşayım sizi :1hug:
kız hepiniz canımın içisiniz benim :asigim: :asigim:
öpmeye doyamadıklarım benim Şeniz Şeniz
selinim yapışıcam sana da çok yakın :jeyyar: niloşum da gelir bakarsın :jeyyar:

aman da benim kedicikleriiim :1hug: gelin bi okşayım sizi :1hug:
kız hepiniz canımın içisiniz benim :asigim: :asigim:
öpmeye doyamadıklarım benim Şeniz Şeniz
selinim yapışıcam sana da çok yakın :jeyyar: niloşum da gelir bakarsın :jeyyar:

gelirim emmeee nireyeee selinin yaşadıgı yer ingiltere yazıyo kız oralara damı gidecen yoksamm vay anamm vayyyyyyyyyyylülülülülülü

Canım ya,çok tatlısınız,
çok güzel ve eğlenceli bir gün olduğu
gözlerinizden,yüzünüzdeki tebessümden belli...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

gelirim emmeee nireyeee selinin yaşadıgı yer ingiltere yazıyo kız oralara damı gidecen yoksamm vay anamm vayyyyyyyyyyylülülülülülü

tabi ya, seni de alıcm ingiletereye gidicem, sınır tanımam kaydirigubbakcemile3

Canım ya,çok tatlısınız,
çok güzel ve eğlenceli bir gün olduğu
gözlerinizden,yüzünüzdeki tebessümden belli...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

sağol canım... gerçekten çok güzel bir değil birkaç gündü, çok eğlendim... delikafadulden
tanıştığım bütün dostlarım çok sıcak sempatik yüreği kendileri güzel hatunlardı :asigim:
niceleri nasip olsun inşallah a.s.

bakın bakın bize alkisalkisalkis

öyledir desiboş ablişim :nazar: sağol canım a.s.

fibritim benim... Semem hayranlarından gizlediği için kendini, foto sayımız azaldı kaydirigubbakcemile3
ispiyonladım Sememi de kaydirigubbakcemile3
ama böcüşüm benim Şeniz böyle alıp yiyesim geliyo... doyamadık takılmaya....
Gece gündüz, kahvaltıdan uyuyana kadar, alemlerden konserlere kadar....
Böcüşüm, Semem, ayrrıldık ama :çok üzgünüm:

canım benim bizde çok üzüldük ayrılmak zorunda olduğumuz için ama bu ilkti, son olmayacak inşallah bitanemmkaydirigubbakcemile2

sağol çokocum Şeniz
Küçük Böcüğümle Sm793üm için de ben ekleyeyim...

Böcüğüm hem tatlı, hem güleryüzlü, hem eğlenmeyi bilen, hem beni güzel güzel ağırlayan tatlı dostum benim.... Şeniz
Semem de cicoşların tatlısı, sırılsıklam nasıl ıslandık ama, İzmir yaptı yine yapıcağını kaydirigubbakcemile3

canım benim oyağmur bile vız geldi bize, yine olsa yine ıslanırız, keşke olsann alkisalkisalkis

Semem senle de tanışmak isterem ablacım...en kısa zamanda inşallah görüşelim selvi boylum.:))Şeniz

[/B]

ahh inşallah ablacığım, inan bende senle tanışmayı çok isterim, ablaların bitanesiii Şeniz

güzelim sen ona bakma, ingiltere falan değill ama aramızda kalsınnn delikafadulden

canım benim bizde çok üzüldük ayrılmak zorunda olduğumuz için ama bu ilkti, son olmayacak inşallah bitanemmkaydirigubbakcemile2

canım benim oyağmur bile vız geldi bize, yine olsa yine ıslanırız, keşke olsann alkisalkisalkis

ahh inşallah ablacığım, inan bende senle tanışmayı çok isterim, ablaların bitanesiii Şeniz

güzelim sen ona bakma, ingiltere falan değill ama aramızda kalsınnn delikafadulden

son olmasın :çok üzgünüm: özlerim ben sizi :çok üzgünüm:
ah kuzum ya, kıyamam az ıslanmadın canım, bakmayın böyle dediğine kızcağız dizine kadar ıslandı hemde branda altında, hem de farkında olmadan :roflol:

Back