ya kızlar şimdi resmleri şöle bi dikkatli inceledim desengözlerimebaksanab
amma götürmüşsünüz mamalarıcokacimcoook
yemekler ayrı, arkadan datlular ayrı, çaylar kahveler ayrııı:teytey:
valla ben sadece chesskek yedim
geri kalan ne varsa sbulenin :roflol:
Ay ne güzel çıkmışsınız ya...
Dostluğunuz daim olsun hanımlar...a.s.
Amanda aman kimler buluşmuşlar,yakıp kavurmuşlar ortalığı
Hepinizi teker teker mıncıra mıncıra öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Çok tatlısınız şekerliklerŞeniz
ayyy gıcıklar siziii hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız yawwwŞeniz
burcuu baada zayıflamış geldii ama CADIARZUyaz geldi kıyafetler inceldi ya ondandır dedimm pişşt naptın gııı söle bakimmm
eve gidip ilk işim resimlere bakmak olsun
hala göremedim çenebazımı -tatlicadiarzu-
kızlar hepiniz ayrı bir güzelsiniz maşallah sizlere
dostluğunuz daim olsun
ayyyyyy böcüşüümmmmmmmm çenebazııııııııımmmmmmmmmMAŞALLAH CANLARIMM aman Allah söliycek şey bulamadım,kıskandımmı ne birazdaa :dilcikar:
çok güzelsiniz canlarım Şeniz
Çok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim:Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.
ya ne kadar güzel bi buluşma olmuşalkisalkisalkis
ya bu izmirin havasından mı suyundan mı hatunları hep bu kadar güzel olmak zorundamı
hepiniz çok hoşsunuz ama sblue cum ve yengeç burcum sizleri görme kayrı bi güzel, şen kahkahalarınız hiç bi zaman eksilmesinkaydirigubbakcemile5
mekan da çok güzel siz de öleeeeea.s
mannak ötesi bi bılışma olmuşşş
buluşmalara bayılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
çok güzeeeeeelllll çok kıskandımmmmm yawffff
kız çenebaz bu ne maceraperetlik izmiri feth etmişsinde haberimiz yok ayollkaydirigubbakcemile3
hepiniz harikasınız neşeniz bize bile yansıdıyerimsenibenvalla kıskandım orda olmak isterdim..çenebaz gerçektende fıstık gibi hatunsun seni bukadar net ilk kez gördün önceki foto küçüktü..sblue ve burcu siz hangi ara zayıfladınız bir ay olmadı daha önceki hallerizden çok başka geldiniz bana kahkahalarınızıda duyar gibiyim bu aradadelikafaduldenege denizinide ilk kez gördüm bu buluşmalar hakkikaten süper oluyoooo...
sibel ablaylada ayrı görüştün sanırım onunda enerjisine hayranım..
kızlar gerçektende hepiniz çok mutlu ve keyiflisiniz besbelli allah bu buluşmaların devamını nasip etsin....a.s.a.s.
muhteşemsiniz kızlara.s.
dostluğunuz daim olsun...çok tatlısınız.......
k.k nın güzel kızları hepinize kocaman bir nazarlık.gerçekten süpersiniz..
veytt maşallah ya ısde dostluk ısde kk derım buna dostlugunuz daım olsun ızmırın guzellerını ve cenebazımı gormekden mutluluk duydum :)..harıka cıkmıssınız valla dılerım kı herdaım boyle guzel gunlerınız olur..desıbelım senıde gordum yenıden harıkasın canem ..
yengecburcu harıkasın ya sen tek kelıme ıle:)....
kız çenebaz bu ne maceraperetlik izmiri feth etmişsinde haberimiz yok ayollkaydirigubbakcemile3
hepiniz harikasınız neşeniz bize bile yansıdıyerimsenibenvalla kıskandım orda olmak isterdim..çenebaz gerçektende fıstık gibi hatunsun seni bukadar net ilk kez gördün önceki foto küçüktü..sblue ve burcu siz hangi ara zayıfladınız bir ay olmadı daha önceki hallerizden çok başka geldiniz bana kahkahalarınızıda duyar gibiyim bu aradadelikafaduldenege denizinide ilk kez gördüm bu buluşmalar hakkikaten süper oluyoooo...
sibel ablaylada ayrı görüştün sanırım onunda enerjisine hayranım..
kızlar gerçektende hepiniz çok mutlu ve keyiflisiniz besbelli allah bu buluşmaların devamını nasip etsin....a.s.a.s.
sblue hanı rejımdeydın sen yaw.. kaydirigubbakcemile3 yaw kanıt olarakda resımmı cekıldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
way benım kumkumalarıma bakın siz..
1.si sevo burcıkafa yerım nan sızı...
bende gelıyorum yaza...
2.si offf burnumda tüttü izmir ne kaa özlemişim..
resımlerı görünce heyy gıdı dedım bı an..
çok güzel geçmiş cenebazım..
bıdahakıne hep beraber işşallh..
öptum hepicinizi(bırcıkafa senı yerım nan saclarının rengi ne kaa hoş...)
sblue hanı rejımdeydın sen yaw.. kaydirigubbakcemile3 yaw kanıt olarakda resımmı cekıldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
veytt maşallah ya ısde dostluk ısde kk derım buna dostlugunuz daım olsun ızmırın guzellerını ve cenebazımı gormekden mutluluk duydum :)..harıka cıkmıssınız valla dılerım kı herdaım boyle guzel gunlerınız olur..desıbelım senıde gordum yenıden harıkasın canem ..
yengecburcu harıkasın ya sen tek kelıme ıle:)....
İzmir farkındalığını koymuş yine ortaya.Böyle deyince kızıyorlar ,ama n'apayım ,gerçekler yadsınamaz ki...kaydirigubbakcemile2
Dostluğunuz hiç bozulmasın.
way benım kumkumalarıma bakın siz..
1.si sevo burcıkafa yerım nan sızı...
bende gelıyorum yaza...
2.si offf burnumda tüttü izmir ne kaa özlemişim..
resımlerı görünce heyy gıdı dedım bı an..
çok güzel geçmiş cenebazım..
bıdahakıne hep beraber işşallh..
öptum hepicinizi(bırcıkafa senı yerım nan saclarının rengi ne kaa hoş...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?