Kordondan bir Çenebaz geçti :))))) İzmirin şen hatunlarını tek tek öptü :)))))

Amanda aman kimler buluşmuşlar,yakıp kavurmuşlar ortalığı
Hepinizi teker teker mıncıra mıncıra öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Çok tatlısınız şekerliklerŞeniz

ayyy gıcıklar siziii hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız yawwwŞeniz

burcuu baada zayıflamış geldii ama CADIARZUyaz geldi kıyafetler inceldi ya ondandır dedimm pişşt naptın gııı söle bakimmm

eve gidip ilk işim resimlere bakmak olsun
hala göremedim çenebazımı -tatlicadiarzu-

ayyyyyy böcüşüümmmmmmmm çenebazııııııııımmmmmmmmm MAŞALLAH CANLARIMM aman Allah söliycek şey bulamadım,kıskandımmı ne birazdaa :dilcikar:
çok güzelsiniz canlarım Şeniz

bende senü 28 mayısta mıncırcam kaydirigubbakcemile3

bunu diyen 3. kişise ve hatta bu sensen delikafadulden hihoyyyt
beyin gücümü kullanarak zayıflıyorum cnm laelaelaelaelae
nasıl mı ? yemeğe oturdumda ben tokum diyorum 3tabak yerine 2 tabağa indirdim kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar:
kızlar hepiniz ayrı bir güzelsiniz maşallah sizlere
dostluğunuz daim olsun
a.s. a.s.
eve gidip ilk işim resimlere bakmak olsun
hala göremedim çenebazımı -tatlicadiarzu-
gören mutlu görmeyen bin pişmaan gerçi pişmaniyelerimizi unutmuş ama olsun kendisini yedik tatlı niyetine

mıncırakın olam yavrim mıncır benii :ecrin_bebek:

Çok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim:Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.

ya ne kadar güzel bi buluşma olmuşalkisalkisalkis
ya bu izmirin havasından mı suyundan mı hatunları hep bu kadar güzel olmak zorundamı
hepiniz çok hoşsunuz ama sblue cum ve yengeç burcum sizleri görme kayrı bi güzel, şen kahkahalarınız hiç bi zaman eksilmesinkaydirigubbakcemile5
mekan da çok güzel siz de öleeeeea.s
mannak ötesi bi bılışma olmuşşş
buluşmalara bayılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

ama ama nazlııım 28 inde olacak matine buluşmasına gelmiyor musun yoksa bak gözzümüz yolda haberin olsun

bendeee bendeeee kaydirigubbakcemile3
teşekkürler güzel sözlerin iin depikleyen kuşum :roflol: Şeniz

cnm güzel dileklein için tşkler a.s. malum durumu bilmiyoum ama bir anönce toparlanıp ve inş. buluşmlara katılırsın yerimseniben Şeniz

çok teşekkürler cnm amin hep gülelim inş. :1hug:
alışkanlık yapıyor dimi kk buluşmaları :enbuyukkk:
siz esas şenliği 28 mayısta izleyin :lepi:

hepiniz çok gselsinz güzel izmirim özlemişim vallah ama az kadı ay sonnda oradaymmmalkisalkisalkis

amannnn kızlar şımartmayın şunları yaa:dilcikar:havalarından geçilmicek sonraa:dilcikar:

burcum gel kıs öbür beliği ndende sen dut kaydirigubbakcemile
fesat şey nolcek

bu arada sibelim e yorum yapmamışım
mekanını merak ediodum merakım gitti çok güzelmiş adı da süper
ahhh ah dondiş yicektim
hemide muhteşem kahvaltı varmış senağlama senağlama
tez vakıtta akhisar yollarına düşeyim

kız çenebaz bu ne maceraperetlik izmiri feth etmişsinde haberimiz yok ayollkaydirigubbakcemile3
hepiniz harikasınız neşeniz bize bile yansıdıyerimsenibenvalla kıskandım orda olmak isterdim..çenebaz gerçektende fıstık gibi hatunsun seni bukadar net ilk kez gördün önceki foto küçüktü..sblue ve burcu siz hangi ara zayıfladınız bir ay olmadı daha önceki hallerizden çok başka geldiniz bana kahkahalarınızıda duyar gibiyim bu aradadelikafaduldenege denizinide ilk kez gördüm bu buluşmalar hakkikaten süper oluyoooo...
sibel ablaylada ayrı görüştün sanırım onunda enerjisine hayranım..
kızlar gerçektende hepiniz çok mutlu ve keyiflisiniz besbelli allah bu buluşmaların devamını nasip etsin....a.s.a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…