harka resimler insanın orda olası geliyo valla inşallah böyle dostluklar hiç bitmezzzz kıskanmadım desem yalan olur vallaaa.s.a.s.a.s.
bende senü 28 mayısta mıncırcam kaydirigubbakcemile3Amanda aman kimler buluşmuşlar,yakıp kavurmuşlar ortalığı
Hepinizi teker teker mıncıra mıncıra öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Çok tatlısınız şekerliklerŞeniz
ayyy gıcıklar siziii hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız yawwwŞeniz
burcuu baada zayıflamış geldii ama CADIARZUyaz geldi kıyafetler inceldi ya ondandır dedimm pişşt naptın gııı söle bakimmm
:dilcikar: :dilcikar:ayyy gıcıklar siziii hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız yawwwŞeniz
burcuu baada zayıflamış geldii ama CADIARZUyaz geldi kıyafetler inceldi ya ondandır dedimm pişşt naptın gııı söle bakimmm
a.s. a.s.kızlar hepiniz ayrı bir güzelsiniz maşallah sizlere
dostluğunuz daim olsun
gören mutlu görmeyen bin pişmaan gerçi pişmaniyelerimizi unutmuş ama olsun kendisini yedik tatlı niyetineeve gidip ilk işim resimlere bakmak olsun
hala göremedim çenebazımı -tatlicadiarzu-
Amanda aman kimler buluşmuşlar,yakıp kavurmuşlar ortalığı
Hepinizi teker teker mıncıra mıncıra öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Çok tatlısınız şekerliklerŞeniz
ama ama nazlııım 28 inde olacak matine buluşmasına gelmiyor musun yoksa bak gözzümüz yolda haberin olsunÇok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim:Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.
ya ne kadar güzel bi buluşma olmuşalkisalkisalkis
ya bu izmirin havasından mı suyundan mı hatunları hep bu kadar güzel olmak zorundamı
hepiniz çok hoşsunuz ama sblue cum ve yengeç burcum sizleri görme kayrı bi güzel, şen kahkahalarınız hiç bi zaman eksilmesinkaydirigubbakcemile5
mekan da çok güzel siz de öleeeeea.s
mannak ötesi bi bılışma olmuşşş
buluşmalara bayılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
Çok tatlısınız yaaaaaaaa özledimm buluşmaları çok özledim:Malum durumumdan dolayı hiç birşeye katılamaz oldum inşallah 1 aya iyice toparlarım.Fotoğraflar hepsi hepiniz birer harikasınız çok özlemişim sizleri Desibel ablamı sblue canım öteki kızlarla tanışmak nasip olmadı ama çok tatlı görünüyorlar...Dostluğunuz Daim olsun canlarım..Hepinizi Sevgiyle öperim a.s. a.s.
ya ne kadar güzel bi buluşma olmuşalkisalkisalkis
ya bu izmirin havasından mı suyundan mı hatunları hep bu kadar güzel olmak zorundamı
hepiniz çok hoşsunuz ama sblue cum ve yengeç burcum sizleri görme kayrı bi güzel, şen kahkahalarınız hiç bi zaman eksilmesinkaydirigubbakcemile5
mekan da çok güzel siz de öleeeeea.s
mannak ötesi bi bılışma olmuşşş
buluşmalara bayılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
ay sonumu :1shok: yoksa 28 mayısmı delikafaduldenhepiniz çok gselsinzgüzel izmirim özlemişim vallah ama az kadı ay sonnda oradaymmmalkisalkisalkis
amannnn kızlar şımartmayın şunları yaa:dilcikar:havalarından geçilmicek sonraa:dilcikar:
amannnn kızlar şımartmayın şunları yaa:dilcikar:havalarından geçilmicek sonraa:dilcikar:
ay sonumu :1shok: yoksa 28 mayısmı delikafadulden
tşkler cnm Şeniz
kıskanma nolur gel seninde olur kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?