- 11 Şubat 2024
- 80
- 22
- 8
- Konu Sahibi dreamer999
-
Bakalım inşallah değişmez ya
Pipi gibi duruyorArkadaşlarım bugün 14+4 olduk doktorum cinsiyet tahmininde bulundu. Fakat 1 aya kesinleşir dedi . Size bacak arası resmini atacağım ben pek anlamıyorum kordon mu pipimi.? Doktorum erkek dedi ama değişedebilirmiş. Merakla bekliyorum yorumlarınızı. Ok ile işaretlenmiş yer diyor doktor
Cok yakından cekildi ondan diye düşündüm ama bilemiyorumBir bebeğin o kadar kalın olur mu ya fındık gibi olması lazım bu bana kordon gibi geldi
Belli oldu muCok yakından cekildi ondan diye düşündüm ama bilemiyorumbir ay bekleyelim bakalım
Yakindan uzaktan cekilme olmaz ultrasonda. Mesafe hemen hemen ayni cunkuCok yakından cekildi ondan diye düşündüm ama bilemiyorumbir ay bekleyelim bakalım
İlk görünen şey hftası küçük bebeklerde cıkıntı gibi olabiliyormus kız bebeğim bugün netleştiYakindan uzaktan cekilme olmaz ultrasonda. Mesafe hemen hemen ayni cunku
Hayırlı olsun ama belli zaten baya büyük duruyordu canimEvet kız
Ben zaten kiz oldugunu dusunmustum. Siz yakindan cekildi yazmissiniz ona aciklama yaptimİlk görünen şey hftası küçük bebeklerde cıkıntı gibi olabiliyormus kız bebeğim bugün netleşti
Evet kız
Erkek olduğunda genelde erken haftalarda hemen belli oluyoe kızımda 20. Haftada öğrendik oğlumda 13. Haftada bence kızİyi günler ben 23 haftalık hamileyim cinsiyet tam netlesmedi tahmin edebilir misiniz
Teşekkür ederim cnmErkek olduğunda genelde erken haftalarda hemen belli oluyoe kızımda 20. Haftada öğrendik oğlumda 13. Haftada bence kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?