İncirim merhaba umarim bu yazdigimi gorursunuz.gunlerdir burada teselli bulmaya calisiyorum.sanirim cocugunuz dunyaya gelmistir.sizden umutlu bir haber almaya ihtiyacim var.yazarsaniz hem bana hem burada ayni sorunu yasayan uyelere umut olur diye umuyorum
benim de bebeğim tek arterli. şimdilik biraz küçük olması dışında bi sorunumuz yok çok şükr. son 2 hafta kaldı doğuma. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bekliyoruz bakalım doktor bişey çıkabilir de çıkmayabilir de diyor. hayırlısıyla bebeğim sağlıklı olacak inşllh. bütün duam bu.Allah yardımcımız olsun.
Canım kusura bakma yazını ancak gördüm. 14 Eylül'de bebeğim sağlıklı bir sekilde dünyaya geldi. Eve 3kg geldik 45 gunde 5,5 kilo olduk. Hiçbir saglik sorunu yok çok şükür. Test sonuçlarımiz zaten temiz çıkmıştı ama dogumdan sonra topuk kani sonuclari icin korktum yine de. Onlar da temiz geldi. Kordon kanını saklatmak için bankayla anlasmistim tek arter yüzünden yeterli kan olmayabilecegini düşündüm ama onda da sorun cikmadi. Kısacası biz iyiyiz
sen de şimdiye kadar test yaptirip güzel sonuçları almissindir sanirim ama ben yine de soyleyeyim icini rahat tut çünkü bebeğin çok sağlıklı
canım umudu kesmiştim kimse bana cevap yazmadı ben de girmemiştim foruma. artık 31. haftamdayım ve doğuma çok az kaldı. yine içimi kemirmeye başlamıştı düşünceler baktım cevap yazan olmuş mu diye yanıtını gördüm. evet dediğin gibi diğer tüm herşey çok normal. hatta benimkiler ikiz ve tek arterli kızım daha tombiş 1.5 kiloyu geçti. ben de inanıyorum herşeyin güzel olacağına.
bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum :) sağolasın...
Kizlar benimde tek arterven ve fl kisaligi 22.hafta gozukuyo 38mm normalde 25 haftalik olmaliydi ikiz gebeyim dger bebek normol haftasinda baska bole durumda olan varmi????
Amniyo yaptirmadimm..
canım umudu kesmiştim kimse bana cevap yazmadı ben de girmemiştim foruma. artık 31. haftamdayım ve doğuma çok az kaldı. yine içimi kemirmeye başlamıştı düşünceler baktım cevap yazan olmuş mu diye yanıtını gördüm. evet dediğin gibi diğer tüm herşey çok normal. hatta benimkiler ikiz ve tek arterli kızım daha tombiş 1.5 kiloyu geçti. ben de inanıyorum herşeyin güzel olacağına.
bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum :) sağolasın...
Mrbb canimm onceliklee ALLAH KOLAYLİK VERSİN..BENİM TEK ARTERLİ BEBEGİM İKİ AYDİR KUVEZDE TEK ARTERİNDEN DOLAYİ BESLENEMEMİS...:-Merhaba, ikiz gebeyim ve bebeklerimden biri tek arterli, sanırım bunu siz de yaşadınız bebeğinizin durumu ne? Ve önereceğinz birşey var mı? Cevap verirseniz mutlu olurum..
25.haftadan sonrada ayakta kalma dinlen bol sebze et tuket.en onemliside strese girme
ben de seninle aynı durumdayım canım. iki bebeğimin arasında 10 gün var. sen doğum yapmışsndır sonuç ne oldu?Kizlar benimde tek arterven ve fl kisaligi 22.hafta gozukuyo 38mm normalde 25 haftalik olmaliydi ikiz gebeyim dger bebek normol haftasinda baska bole durumda olan varmi????
Amniyo yaptirmadimm..
kizlarr ben erkern dogum yaptim bebegim beslenememis tek arfevenden dolayi 875grm dogdu 3ay kuvezde kaldi kizim 1ay kaldi 1650grm dogdu...cok zor gunler atlattik hersetden dondde dawn sendromu olabilir dediler ama cok sukur dgll...Hala bebegim.kucuk duzeltilmis yasi 8aylik ama hala 4aylikngbi cok.zor ALLAH KİMSENİN BASİNA VERMESİN YASAFİKLARİMİ STRES YAPMAYİN BOL BOL DUA EDİNBayadir topige giren ve cvp veren olmamış ama ne olur bu sorunu yaşayan varsa bana yardım etsin şimdiye kadar 4 kere ayrıntılı ultrasona girdim ama bebegimin göbek kordonunun 1 arter 1 ven oldugunu 32 haftamda öğrendim yıkıldım neredeyse çünkü olasılıklar cok fazla doktorum gelişimi cok normal bebeğinde hiçbir sorun yok sadece doğumdan sonra böbrek ekg si çekilmeli dedi birde üstüne bendede proteinüri yani protein kaçağı cikti korkularım 2 katı arttı cok ağladım çünkü bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ve söylenene gore proteyin kaçağı bebegi besliyen damarların daraliyo bebegin anne karnında ölümüne neden oldugunu hatta trizomi 18 ve trizomi 13 riski beni cok üzüyor aglamaktan icim dışıma cikti aslında stres yasak ama cok üzülüyorum elimde degil
geçmiş olsun canım... bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. kaçıncı hafta doğum yaptın? neye dikkat etmemiz gerekiyorkizlarr ben erkern dogum yaptim bebegim beslenememis tek arfevenden dolayi 875grm dogdu 3ay kuvezde kaldi kizim 1ay kaldi 1650grm dogdu...cok zor gunler atlattik hersetden dondde dawn sendromu olabilir dediler ama cok sukur dgll...Hala bebegim.kucuk duzeltilmis yasi 8aylik ama hala 4aylikngbi cok.zor ALLAH KİMSENİN BASİNA VERMESİN YASAFİKLARİMİ STRES YAPMAYİN BOL BOL DUA EDİN
30+5 gunlukkken.dogum oldu ami.suyum.geldii..stres yapmayinn en cok tetikleryen. seyyy....erken dogum cokk zor kizlarr erken.dogan.bebekle mucadele etmnin.zorluhumu.bilseydim.suam.hic kafa takmazdim ve yatim yuruyus falam yapma bence yuyyus bebegi asagi.itiyo.cunku bebek.zatrn beslenemiyo.ordan.cikmanin.yolinu ariyo keske.drum.daha bilincli.olsaydi ve bebeginin olcumu var drenc varmi.ypkmu dye usgde ayri gosterim oluyo ona gr her dr kontrolinde ben grmdim..vee bol balik ve kilo yapam.seyler yeeeeegeçmiş olsun canım... bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. kaçıncı hafta doğum yaptın? neye dikkat etmemiz gerekiyor
ben de neyin bebeklere kilo yaptığını merak ediyorum. süt peynir yoğurt her gün yemeye çalışıyorum. 1 ay iş yoğunluğum çoktu güzel beslenemedim kuzum 10 gün geride kalmış şimdi çok üzülüyorum. aspirin falan içmiş miydin30+5 gunlukkken.dogum oldu ami.suyum.geldii..stres yapmayinn en cok tetikleryen. seyyy....erken dogum cokk zor kizlarr erken.dogan.bebekle mucadele etmnin.zorluhumu.bilseydim.suam.hic kafa takmazdim ve yatim yuruyus falam yapma bence yuyyus bebegi asagi.itiyo.cunku bebek.zatrn beslenemiyo.ordan.cikmanin.yolinu ariyo keske.drum.daha bilincli.olsaydi ve bebeginin olcumu var drenc varmi.ypkmu dye usgde ayri gosterim oluyo ona gr her dr kontrolinde ben grmdim..vee bol balik ve kilo yapam.seyler yeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?