Kör olsaydımda, benı aldattığı kızla onu görmeseydım.....

Kariyeriniz nedir merak ettim? Erkeklerin istediği şeyin kariyer, güzellik yada gurur olmadığını zaman içinde öğrenirsiniz... bu aldatmış olmasına sebep değil tabii ki o başka konu..

Karaktersizin biri yüzünden neden bu kadar üzüldüğünüzü anlamıyorum. Aşkından ölseniz bile su an her seyin bitmis olmasi gerekirdi kalbinizde. Çünkü güven herşeydir bir ilişkide. Güven biterse aşk da biter. Yani benden yana bu böyle sizi bilemem ama... Kendinizi hırpaladığınıza dahi değmez. Çıkın dışarı eğlenin. Gezin tozun keyfinize bakın. Eve tıkılıp onun yaptıklarını izlemek size iyi gelmez. Numaranizi degistirin. Onu takip etmektem de vazgeçin. Geçmiş geçmişte kalmali. Bittiyse fazla kurcalamanıza lüzum yok.

Kariyeriniz nedir merak ettim? Erkeklerin istediği şeyin kariyer, güzellik yada gurur olmadığını zaman içinde öğrenirsiniz... bu aldatmış olmasına sebep değil tabii ki o başka konu..
muhendisim canim (2de ileri derece dil biliyorum) yani o kizla kendimi karsiladtirinca o benim yanimda eksi sifir falan oluyor....

Haklisiniz, zaten soyledim herkese derdi yatmakmis elalemle diye rezil oldu ana kulagina gitti mi bilemem, umarim bir an once atlatirim

ask sevgi bitti bende ama bana bunlari yasatip o kizla gezip tozmasi keyfine bakmasi agrima gidiyor iste...

O kıza ozeniyorsun içten ice , böyle karaktersiz aşağılık bir çocuktan erken kurtulmaya sevinecegine , o zavallı halindeki kızla kendini kiyaslayip duruyorsun , en çokta ona aşık onu aldatmicak onu tercih etti diye kafanda kuruyorsun eminim ama şimdiki kurbanida o kız bilmiyorsun , gerçi o kadar küfürü yiyip hala kabul etmiş onu midesizlik ve saflik bazı kızların karakterine işlemiş erkeklerde bı güzel kullanıyor bunu.. sen onurlu bir hareket yapmışsın , kendini fisfikleyip durma , karşına daha neleri çıkar..

ask sevgi bitti bende ama bana bunlari yasatip o kizla gezip tozmasi keyfine bakmasi agrima gidiyor iste...
E sen de kafana göre takıl. Gez, toz... Kız bunu bile bile onunlaysa, kendi karaktersizliği... Senin zoruna gitmemeli. Hayat çok acımasız. İnsanlar çok acımasız ve maalesef gerçek bu! Bu insanlar umrunda olmasın artık. Kendine onları sürekli takip etmekten başka meşgaleler bul. Bir kurs olabilir. Ya da yeni bir sevgili. Gerçek aşk gibi...

kimsenin yaninda dile vurmuyorum elbette ama icten ice dusundukcede o kizin benden artisi yok onu demek istemistim
Muhtemelen o kız hiç kıyaslamıyor kendini sizinle, siz de boşverin, aklınıza bile gelmesin artık. O zaman daha mutlu olacaksınız ve daha iyileriyle karşılaşacaksınız yüksek ihtimalle..

haklisiniz zaten en dogrusunu yaptim biliyorum ama iste yinede cok ofkeliyim ikisinede konustugu diger kizlarada hepsinden nefret ediyorum benim boyle sinirlerimi altust ettikleri icin

Bir altının değerini yalnızca sarraf anlar. Başkası İçin altın da, gümüş de, teneke de aynıdır. Bundan sonra değerinizi- kalitenizi anlayacak insanlarla birlikte olun.

Bir altının değerini yalnızca sarraf anlar. Başkası İçin altın da, gümüş de, teneke de aynıdır. Bundan sonra değerinizi- kalitenizi anlayacak insanlarla birlikte olun.
bundan sonra kimseyle olmayi dusunmuyorum acikcasi tun erkeklerden tiksiniyorum suan

sinavlarim var haftaya keske aklimdan ciksalarda calisabilsem dusunup dusunup sinirleniyorum, ustelik kimseyle cikip gezmek gelmiyor icimden elaleme guclu gorunmeye calismak okuldayken yeterince zor birde cikarsam onlarla disari isim dahada zor olur, en iyisi uzunca bir sure uzak durmak herseyden herkesten kendi kendime soguyarak onu unutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…