Kör öldü badem gözlü oldu ...

Daha hiç bir şey belli değil. Boşuna planlar yapıp kafanızı yoruyorsunuz. Belki de hiç tasinmayacaksiniz bile. Siz şimdi başka ilanlara başvurun yeter. Gerisini netlesince dusunursunuz.

Evet aynen oyle bundan once 5 senede bır sıgorta sırketınde calıstım , suanda bulundugum yerde sıgaran bıtse alacagın bır yer yok, serbest bolge hanı sen anla. hapıshane dıyeyım oyle anla yanı.Bolgeden cok sıkıldım tasınma ıhtımalı olan yerler teknopark vs olursada guzel eh ama oraların olacagını sanmıyorum.
Ben ne soylersem soylıyım ben ısten ayrılıp muge anlı derya baykal ızleyıp orgu orucem gıbı duruyor.

Zaten cogu kısıde gıtme demıs, bu kadar aykırı uc bısı yapabılecegımı sanmıyorum

Daha hiç bir şey belli değil. Boşuna planlar yapıp kafanızı yoruyorsunuz. Belki de hiç tasinmayacaksiniz bile. Siz şimdi başka ilanlara başvurun yeter. Gerisini netlesince dusunursunuz.
Tasınacagımız garantı , suanda oldugumuz yer malesef teror olayların oldugu yere cok yakın , bı ara korktu yabancı hıc bır msıafırımız gelmedı onemlı kısılerden bahsedıyorum ayrıca alanımız kucuk buyumeye gıtmemız lazım buradan kesın gıdıcıyız ama nereye.
Kısmet bılmıyorum buradan kesıldıyse ekmegımız yapacak bısey yok. Sadece suanda ıkı gundur her an bu mesele konusulup duruyor arkadaslarla aramızda .

yani çok ayrıntılara takılamıycam. dediğim gibi 4.000 maaş ve belirsiz süre için asla eşimi bırakıp gitmezdim. ha 6 ay olacak 10.000 vercez diyolarsa bi düşünürüm ancak.

not: evli değilim.

Bazi ara ara yazdiklarindan anladim ben seni biliyorum osb gibi yerler du bakalim ama sen bana kulak ver uzun sure calisanin gozunde tuter gec kalkmak evi toplayip muge anli ile kahve icmek oglani okuldan almak mutfakta kek pasta yapmak semt pazari gezmek ama oyle olmaz yani bir muddet sonra is istersin sen bence ufak ufak merkezi istedigin yerlere bak iki cv at ya izin alir bir gorusme yaparsin macera olur mulakat tazelemesi olur girip calisacak degilsin ya
Ayrica bir arkadas tazminat diyince ama 3 kisi kabul etmedik demissin farketmio cnm sehir degisimi olunca alirsin ayni sehirde farkli bolgeye gitmiyorsun tamamen sehir degisiyor

Ege de istemiyorsa o zaman iki ye karşı bir oluyor
acaba siz istanbuldan uzak olursak Ege'ye babası ulaşamadım diye mi istiyorsunuz içten içe

Çatalca veya Edirne olursa tabi ki düşünün ama izmir i olabilecek ihtimallerden eleyin bence..
Izmir de yaşamak da kolay değil eğer amacınız birikim yapmaksa..Urla ve Gaziemir arası öyle sabah trafiğinde girilcek çekilecek yol değil..Ayrıca normal bir evde oturmak ve elektrik su masrafi,yol gıda derken kenara 1000 lira atmak bile hayal izmir de..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Sadece ev kadınlığı bir süre sonra sıkabilir ama ev kadınlığı+ ikinci bebekle sıkılmazsın bence

Edirne'ye belki giderdim, ama İzmir'e gitmezdim. Hafta sonu gel git olayı zor. Başta kolaymış gibi gelse de sonradan zor oluyor.

Kardeşim İstanbul'dan taşındı yine Trakya bölgesine. Çok memnun hayatından. İstanbul'daki evleri duruyor, kv de İstanbul'da. İstanbul'a geleceği zaman yolda sıkıntı basıyor, o derece alıştı oradaki güzel yaşama. Yeğenim de özel okula gidiyor, İstanbul'dakilerden çok daha ucuz.

İşten ayrılırsan tazminat ne kadar verecekler şu anda. Miktar da önemli bence. 10 bin ise ve Edirne olursa ayrılma derim mesela.
50 bin olursa ayrıl derdim.

Belki İstanbul'da 4 bin değil ama 2-3 bine çalışmak daha mantıklı olabilir (eğer 2. bebek düşünmüyorsan)

Ama bence 2. bebek. Tam zamanı

ben gıtmem esınızın ısını bırakma yada ıs degıstırme durumu yok anladıgım kadarıyla kı onun maası genel gıderlere gıdıyormus , sızde ıstanbulda baska bır ıs bakın hatta sımdıden baslayın zaten maasınız borca harca gıtmıyor bırıkım amaclı calısıyorsunuz 3000 olsun gerekırse ama kurulu duzenınızı bozmayın.....
hatta bır sure evde kafa dınleyın bu surecte onumuzde yaz bır tatıl yapın aılecek ...

Ege de istemiyorsa o zaman iki ye karşı bir oluyor
acaba siz istanbuldan uzak olursak Ege'ye babası ulaşamadım diye mi istiyorsunuz içten içe
Yok yok hıc oyle bı dusuncem olmadı , kaldıkı onunda ıstanbulda degıl daha doguda oldugunu dusunuyorum.
Ama dusunsene ıstanbuldakı kargasık hayattan sonra edırne keşan fılan cok guzel olmaz mı? Kus seslerını bıle duymuyoruz burada

Madem Eşinizin rızası da yok ki mantıklı olan aile birligidir . Ilerde huzursuz olacaginiza baska işe gecin hem cok yuksek bir maaş almiyorsunuz istanbul sartlarinda . Bi cok gideriniz olacak ayri sehirde sacma duruyor

2. bir bebek evet artık tamamen dusunuyorum . Tamda dusuurken bu fıkır nereden cıktı sımdı belkı tasınmaya yakın ısı bırakacaksam hamılelık dusunebılırım . Zaten calısıp calısabılecegım 1 sene ıse onuda hamılelıkle raporlu gecırmek hıc ısıme gelmez.
Buarada tazmınatım 40-50 bın olur dıye dusunuyorum .

ilk iş yerim taşınmıştı istanbula taşınacağız lafı çıktıktan sonra hemen tasınamadılar tabiki onlarında çorum da izmirde balıkesirde mersinde yerleri vardır. kısım kısım insanlar ya çıkarıldı yada gelmek isteyen diğer lokasyonlara gönderildi ben ne mi yaptım. 1.5sene boyunca bekledim benimle ilgili ilk önce çorum sonra istanbul lokasyonunda çalışacağım konuşuldu fakat hep beklemede kaldım hiç netleşmedi. ama bunun beraber çalıştığım insanlarla az çok anlaşamamında etkisi vardı galiba sonunda dediler ki istanbula gel ben yeni evlenmişim ev kurulmuş filan eşim şiddetle karşı çıktı ben çıkmak zorunda kaldım. 40 gün sonra daha yüksek maaşlı ve daha güzel bir şirkette işe başladım.
diğer arkadaşlarım ise bekar olan grubun çoğu kaldı gittiği bekar grupla evlendi. bazısı hala bekar.
evli olanlar ise eşi çalışmayanlar çok rahat evet dedi gitti. aynı iş yerinde beraber çalışanlar evet dedi gitti. fakat eşi dışarda farklı meslek gruplarına ait insanlar gitsede çok rahat edemedi. geri döndü.
yada dönmeyip orada farklı şirketlere yerleşti.
bu bir tercih fakat sen ve eşin hemen hemen aynı düşüncelere sahip olmanız gerekiyor. farklı olur ise bu sizi ilişkinizi çok yorabilir.
dip not: bekar veya nişanlı olsam kesin giderdim istanbula.

internetten tanzimat hesaplama diye ayzın orada tavan uygulamasından dolayı çok çıkmayabilir oradan net bigi elde edersiniz

Eşinize hak verenlerdenim bende.en önemlisi çocuğun psikolojisini bile etkiler ayrı gayrı.bi dönem gece çalışmıştı eşim bi kaç ay kızım çok hırçınlaşmıştı.sizinki bikaç gün görecek
Evliliğinizi riske atmaya değer mi

E daha fazla bu konuyu tartışmaya gerek yok o zaman bence

Aynen bızdekı suanda yapılan anketlerdede sonuclar benzer. Erkeklerın ya eslerı calısmıyor ya eslerı memur, kadınların ıse cogunun esı daha dusuk maasla calıstıkları ıcın onların ıs degıstırmesı daha makul gozukuyor onlar ıcın.
Buarada uzun surmus 1-2 sene guzel 1-2 sene daha calıssam yeter bana suanda Ay vallahı ıs kıymete bındı, baurada ben burası gıbı bır ıs bulabılecegımı sanmıyorum 1. ımzam var bu sektorde calısmayacagıma daıre cunku ısımız urunler acısından muhım bır yerde duruyor, saglık konusuyla alakalı hemde ben lıse mezunuyum ruyamda bıle goremem bu maası. Ama tutupta aıleyı param parca etmek hıc ıstemem.

Cute canımm bence Çatalca dışındaki yerler mantıksız olur yani Edirne'ye bile gitsen eşin sadece haftasonları gelip dönecek bu şekilde evlilik nasıl yürüyecek çocuğunun da babaya ihtiyacı var hayatınızda baba figürü yok gibi bir şey olacak bir süre sonra hakimiyet hep sende olduğundan o babasını çok kaale almamaya başlayacak. İzmir zaten hiç olmaz mümkün değil İstanbul İzmir arası ne sen ne eşin haftasonu için sürekli gidip gelemezsiniz. Hele annenlerde ya da kendi ailesinde göçebe gibi kalması hiç olmaz evinizi dağıtacaksınız. Bence Çatalca olursa olsun olmazsa bırak işi çok çalışmak istiyorsan başka iş bulursun donanımın var sonuçta. Daha önce de konu açmışsın istersen çalışma evinde çocuğunla ilgilen bu saatten sonra yani. Bence eşin haklı canım. Benim de bu ara işten çıkıp artık evde oturmayı gözden geçiresim var yani.

Evet siz çocuk düşünüyorsunuz.

Bu durumda bu konu daha da anlamsızlaşıyor.

Orda son güne kadar veya uygun zamana kadar çalışıp ayrılmak en mantıklısı.

Evet siz çocuk düşünüyorsunuz.

Bu durumda bu konu daha da anlamsızlaşıyor.

Orda son güne kadar veya uygun zamana kadar çalışıp ayrılmak en mantıklısı.
Çocuk kısmı sıkıntılı bıraz daha oncede denedık bı turlu nıhayete ermıyor. Yanı kesın cocuk olacak bılsem, aklımdan bir dk gecırmem oturur peynır ekmek yerım tutumlu davranırım ama cocuk olacagının garantısı yok bır takım sıkıntılar var esım tedavı gormek ıstemıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…