Burdan ögrendigim kadari ile o borclarin altina sürekli baskalari icin girenler kolay kolay degismiyor.
Esiniz hala gizli birseyler yapiyor olabilir güvenilir degil bence bu konuda.
Emin olsaniz yine baskalari icin borca girmeyecegine kesinlikle altinlari bozun derdim ikinizin huzuru icin.
Ama dedigim gibi bana güvenilir gelmedi.
Bakın bir kere görümcenize karşı kendinizi doldurmaktan vazgeçin kötü olan siz olursunuz. Hemen konuştular diye kesin beni kötüleşmiştir eşimçanak tutmuştur diyorsunuz eşinizle kavga etmemişsiniz ki bu konuşmanın ardından size tavrı değişmemiş ki neden böyle düşünüyorsunuz.
Daha 8 ay olmuş evleneli evlenmeden önce nasıl bilmiyorsunuz borçları olduğunu anlamadım herşeyinizi borçla mı aldınız. Onun borçları var diyorsunuz, ev taksidi var diyorsunuz maaşının ne kadarının kaldığını bilmediğiniz eşinizle ev almışsınız neye güvenerek? 6 bin tl giriyor eve diyorsunuz bu kadar borç ne yapmış eşiniz de hala ödüyor? çünkü ağabeyine verdiği borcu zaten ödediğini söylemişsiniz tekrar borç istedi vermedi diyorsunuz motosiklete haciz konmuş ne alaka ağabeyinin borcu yüzünden haciz konuyor? Yani garip geldi daha 8 aylık evlilikte bunları düşünmeniz filan dediğim gibi anlamadım 6 bin tl var ortada ve ne borcu yapmış eşiniz bekarken bilmiyor musunuz?
Kardesiyle görüşme ne demek aynı durumda sen olsan kabullenirmisim hayır yine ararsın kardeşıni gizli gizli görüşürsün boşuna kendini dolduruyorsun ilk konunda da söylemiştim yine söylüyorum olayların içine görümceni sen çektin aranız bozuksa ona anlatmayacaktın ne olursa olsun
Yuvasını yıkıp eşiyle mutsuz olmasına sebep olmak kardeşlik mi yani, bu saatten sonra boşansak mutlu falan olacak yani, ablası bana ağır konuştu paragöz dahi dedi, kardeşinini yalanlarına bakmadan, ben kardeşinin borçlarını ödemek için çırpınıyorum halbuki. Mahcup olması gerekirken bana kardeşine destek çıkmamakla suçladı.Kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönmüş kucaklamış.
Bu konuda ısrarcı olursanız zararlı çıkan siz olursunuz.
Bak benim eşimin kardeşi eşimin önceden görüştüğü bi kızla evlendi. Ben de kardeşiyle görüşmesini istemiyorum ama buraya yazdığımda bana kardeşi nden ayıramazsın dediler ben de karışmıyorum artık ben görüşmüyorum ama eşim kardeşiyle konuşuyor görüşüyor yine ben kazandım görüştürmesem ben suçlu olacaktım. Şimdi eşim kendiliğinden daha az görüşmeye başladı.Tamam da görümcem zaten kendi sildim seni defol git hayatımdan şeklinde konuştu eşime. Ben o zamanlar eşim üzülmesin diye ara gönlünü al ablanın demiştim. Eşim aradı ve ablası hakaret etti ben olduğum sürece hayatında yokmuş artık. Beni boşamasını istedi yani. Bana da aranızı ben yaptım ben bozarım şeklinde tehdit vari konuştu.Başka hakaretler etti. Yani kendi görüşmüyor kardeşi ile. Yakında doğum yapacak. O zaman eşim gider haliyle onu bile istemiyorum.
Şu halde artık görüşmesini istemiyorum...
Bak benim eşimin kardeşi eşimin önceden görüştüğü bi kızla evlendi. Ben de kardeşiyle görüşmesini istemiyorum ama buraya yazdığımda bana kardeşi nden ayıramazsın dediler ben de karışmıyorum artık ben görüşmüyorum ama eşim kardeşiyle konuşuyor görüşüyor yine ben kazandım görüştürmesem ben suçlu olacaktım. Şimdi eşim kendiliğinden daha az görüşmeye başladı.
Bu olayları eşiniz biliyor herhalde?Yuvasını yıkıp eşiyle mutsuz olmasına sebep olmak kardeşlik mi yani, bu saatten sonra boşansak mutlu falan olacak yani, ablası bana ağır konuştu paragöz dahi dedi, kardeşinini yalanlarına bakmadan, ben kardeşinin borçlarını ödemek için çırpınıyorum halbuki. Mahcup olması gerekirken bana kardeşine destek çıkmamakla suçladı.
Gerçekten bunca şey üstüne gidip barışırlarsa benim döktüğüm göz yaşlarıma hastalanmama üzülmeme rağmen hiçbirşey olmamış gibi davranırsa eşim çok daha kötü olur...
Eşimi boşatıp da ne yapacak acaba, o varsa ben yokum o olduğu sürece seni sildim dedi bu ne demek, bu laf üstne ne yapılır
Bu olayları eşiniz biliyor herhalde?
Kendisi önemsemiyor ki görüşüyor, sizin söylemenizle olacak iş değil. Bu sebeple sizin tepkiniz ayrı olmalı diye düşünüyorum.
sen etle tırnağı ayırmaya çalışıyorsun farkında mısın?
kardeş bu ya düşman olsa görüşülür! görüşecek tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?