kopuyoruz artık :KK61:

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.024
248

Merhaba arkadaşlar, daha önce eşimle ilgili başlıklar açmıştım, bazı sorunlarımız olduğuna dair.O sorunlarmızın yansımaları hala devam ediyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimden-sogudum.765660/
Eşimle iki gün iyiysek üç gün kötüyüz, ben bu olan biteni bir türlü sindiremedim. Kendime saygım kalmadı. Ayrıca ablası eşimi güya sildiği ve hakaretler ettiği halde iki kez aramış ve konuşmuşlar. Eşime kısa şekilde ne yaptığımızı nasıl olduğumuzu falan sormuş eşim de anlatmış. Ben artık eşime güvenmiyorum. Ablası muhakkak hakkımda olumsuz yorumlar yapmıştır ve eşim de buna çanak tutmuştur diye düşünüyorum Yoksa neden görüşsün. Eşim bana hak veriyor ama yine de onun tarafında sanki, çünkü sinirle söylemiştir yarın öbürgün barışırız tarzında konuşuyor. Ben istemiyorum bunu. ablası hakaretler etti ve kardeşi ile aramızı bozacağına dair beni tehdit etti. Ablası ben olduğum sürece kardeşini silmiş bunu belirtti zaten ama kardeşini hala aramaktan da geri durmuyor. Bu mesele çok yıprattı bizi anlayacağınız.
Bunun dışında eşimin çeşitli borçları var. Bunları evlenmeden önce bilmiyordum. Evlendikten sonra maaşının büyük bir kısmının borçlara ve çektiği krediye gittiğini öğrendim. Krediyi de bir arkadaşına vermek için çekmiş ve arkadaşı halen ödemedi borcu. Abisinin borçları var ve onları ödedi eşim. ufak bir miktar daha borcu çıktı abisinin kıyameti kopardım ödemeyeceksin diye şu an abisi ödüyor diye biliyorum (umarım öyledir). Eşimin ufak tefek birikimleri var ve o çektiği kredi ödenmeden o birikimi de çekip kullanamıyoruz. Motoru var, artık kullanmıyor,satmak istedi abisinin borcu yüzünden haciz konulmuş satamıyoruz. Bizim de kendimize ait eşya borcu vs. var. Ödediğimiz bir ev taksidi var. Ve bu yük beni eziyor, hiçbir şey yapamamak, ben de çalışıyorum, evimize aylık toplam 6 bin tl giriyor ama hiç hayrını görmüyorum diyebilirm hep borçlara gidiyor. Bunlar da bizi yıpratıyor, eşimi de yıpratıyor haliyle. Eşim iyice ilgisizleşti, 8 aylık evliyiz ama sanki 15 senelik evliler gibiyiz, doğru dürüst ilişkimiz kalmadı, duygusal anlamda. Fiziksel olarak da yok, çok nadir oluyor ayda dört kez falan. Son zamanlarda o da kalmadı. Neden böylesin diye sürekli tartışıyoruz, borçları bahane ediyor, bununla ilgili sıkıldığını vs. kavgalarımızı bahane ediyor. Benim birikimim bileziklerim var onları kullanalım madem sonra yeniden yerine koyarız diyorum onu da kabul etmiyor, çok bunaldım artık. Ablası ile ilgili mesele yüzünden de sürekli tartışıyoruz onun bu konuyu önemsememesi, geçti gitti atık vs. tarzında konuşması beni çok üzüyor.
Kavga ettiğimiz zamanlar saatlerce ağlıyorum içim çıkana kadar onun da artık umrunda değil ağlamam üzülmem, yeter artık sus zır zır ağlamayı kes diye kızıp bağırıyor sadece....eşimden soğuyorum, hatta onunla evlendiğime pişman olmaya başladım, her açıdan sorunlu biri gibi görüyorum, benim üzülmem karşısında hiçbir şey yapmayan umrununda olmayan biri olarak görüyorum...

Aileyle esler arasinda sorun olmasi gercekten arada kalan taraf icin cok zor oluyor. Biraz daha anlayisli davranin bence. Zaman zaman insan kendi ailesiyle bile gecinemiyor ama kendi ailemiz olunca genrlde kizip sonra barisiyoruz. Esinizin size deger verdigini azda olsa hissediyorsaniz aile konularini alttan alin.Yoksa mutlu olamazsiniz.. ve gorumceniz istedigine ulasir

Bizde oyleydik borc yuzunden cok uzuluyodu ilk evlendik cok kavga ettik hep mutsuzduk. Tek fark bizim fiziksel yaklasim normaldi.
O iste sorun yoktu.simdi ise girdim borc hala dolu dolu var ama odeniyor. Cok dua et insallah fuzelr

Kocamın görüşmemesîni isteyeceğim en son kişi bîle olmazdı görümcem, et tırnaktan ayrılmaz bence sadece eşînde sorun yok sendede var, bu kadar sahiplenmeyin ağaç koğugundan çıkmadı eşiniz, borç konusunda haklı olabilirsiniz bu kadar takmayın görümcenize, sizle boşansa bağınız kalmaz ama kardeşle bağ ömür boyu.

Burdan ögrendigim kadari ile o borclarin altina sürekli baskalari icin girenler kolay kolay degismiyor.
Esiniz hala gizli birseyler yapiyor olabilir güvenilir degil bence bu konuda.
Emin olsaniz yine baskalari icin borca girmeyecegine kesinlikle altinlari bozun derdim ikinizin huzuru icin.
Ama dedigim gibi bana güvenilir gelmedi.

Eski konularinizi hatirliyorum. Bence su kardesyle gorusuyor durumunu kafanizdan atin. Kanli bicaklida olsalar onlar esinizin ailesi eninde sonunda gorusecekler. Yani bu konu da esinizin uzerine bu kadar cok gitmeniz sizi gerer ki germiste.
Borc konusunda haklisiniz malesef erkeklerin bu konularda elinin ayari olmayabliuyor. Bu konuyuda konusarak halletmeye calisin ne kadar zor olsada.
"Zir zir aglamayi kes " lafini da kendinize niye soyletiyorsuniz. Yani aglayip sizlayip esinizi bunaltmayin yapici ve olgun olun.

Kardesiyle görüşme ne demek aynı durumda sen olsan kabullenirmisim hayır yine ararsın kardeşıni gizli gizli görüşürsün boşuna kendini dolduruyorsun ilk konunda da söylemiştim yine söylüyorum olayların içine görümceni sen çektin aranız bozuksa ona anlatmayacaktın ne olursa olsun

Bakın bir kere görümcenize karşı kendinizi doldurmaktan vazgeçin kötü olan siz olursunuz. Hemen konuştular diye kesin beni kötüleşmiştir eşimçanak tutmuştur diyorsunuz eşinizle kavga etmemişsiniz ki bu konuşmanın ardından size tavrı değişmemiş ki neden böyle düşünüyorsunuz.

Daha 8 ay olmuş evleneli evlenmeden önce nasıl bilmiyorsunuz borçları olduğunu anlamadım herşeyinizi borçla mı aldınız. Onun borçları var diyorsunuz, ev taksidi var diyorsunuz maaşının ne kadarının kaldığını bilmediğiniz eşinizle ev almışsınız neye güvenerek? 6 bin tl giriyor eve diyorsunuz bu kadar borç ne yapmış eşiniz de hala ödüyor? çünkü ağabeyine verdiği borcu zaten ödediğini söylemişsiniz tekrar borç istedi vermedi diyorsunuz motosiklete haciz konmuş ne alaka ağabeyinin borcu yüzünden haciz konuyor? Yani garip geldi daha 8 aylık evlilikte bunları düşünmeniz filan dediğim gibi anlamadım 6 bin tl var ortada ve ne borcu yapmış eşiniz bekarken bilmiyor musunuz?

Evet, başkası ile iş yapıp eşimin üstüne kalıyor bu iki kez oldu benim bildiğim, ablasına falan da kefil olmuş kaç kez, ablası için de kredi çekmiş, ablası esnaf durumu iyi ödüyor ama ya işleri bozulsa birşey olsa yine eşimin başına kalır. Bu huylarını evlenmeden önce bilmiyordum. Evlenirken eşyalarımızın bir kızmını taksitle alacağımız ve ev taksidi ödediği için oturup konuştuk ben ona başka borcun harcın var mı diye sordum yok demişti. Bu yalanı yüzünden çok kızmıştım kavgalarımız buradan başladı zaten.
Ben de emin değilim, ev taksidini ödüyor, kredi borcu kesiliyor maaşından bu halde de birşey yapıyorsa yuh derim artık. Altınları bozdurmayı teklif ettim, kabul etmedi onlar senin diyor ben borç olarak vereyim diyorum yine yok..böyle çözümsüzlük içindeyim. Boşanmayı bile düşünür oldum yoruldum artık...

Bilmiyordum gerçekten Evlenmeden önce maaş bordosuna mı bakacaktım. Eşim hiç açık vermedi, defalarca konuştuğumuz halde hiç borçlarından bahsetmedi, bazı şeyleri taksitle yapacağımız için hesap kitap yaptık evlenmeden önce ona sormuştum başka borçların var mı diye yok dedi. Ona güvendim.
Bazı şeyleri taksitle aldık. Eşimin başka borçları olmasaydı taksitlerimiz de çoktan biterdi. Eşim abisi dükkan açmış ve herşey eşimin üztüne o zaman da saf daha üni. öğrencisi, iflas etmişler herşey eşimin üstüne kalmış faizi ile beraber ödemek zorunda kalmış. Evlendikten üç ay sonra bitti borç. Kağıt üstünde eşim borçlu gözüküyor yani. Şimde de vergi borcu çıktı. Bu yüzden mal varlığına haciz konulmuş. Motosikleti bu yüzden satamıyor. O borcu şimdi abisi ödüyor ama bundan emin de değilim.
Eşim biz sevgiliyken Toki'den bir ev almıştı, onu zaten ödüyordu evlenince de devam ediyor işte..ev meselesi bu öyle bir borca girmedim ...
Çok saf görünüyorum değil mi, kendimi enayi gibi hissediyorum, eşimin maddi ymnden yalanlarına inanıp onu araştırmadığım için.

Kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönmüş kucaklamış.
Bu konuda ısrarcı olursanız zararlı çıkan siz olursunuz.

Tamam da görümcem zaten kendi sildim seni defol git hayatımdan şeklinde konuştu eşime. Ben o zamanlar eşim üzülmesin diye ara gönlünü al ablanın demiştim. Eşim aradı ve ablası hakaret etti ben olduğum sürece hayatında yokmuş artık. Beni boşamasını istedi yani. Bana da aranızı ben yaptım ben bozarım şeklinde tehdit vari konuştu.Başka hakaretler etti. Yani kendi görüşmüyor kardeşi ile. Yakında doğum yapacak. O zaman eşim gider haliyle onu bile istemiyorum.
Şu halde artık görüşmesini istemiyorum...

Görümceyi salla bırak görüşsünler.
Sen eşine iyi niyet gösterdikçe kimsenin dolduruşuna gelmez.
Güzelce konuş maaşlar alınınca ortaya konulsun sen nereye ne veriliyor bil.
israf yapmayalım bebeğimiz olabilir ona gelecek fonu oluşturalım falan diyip üstünüze ortak bi hesap açın ama eşin tek başına para çekemesin. Böylece birikim de yaparsınız.
Eşinin karşısına her gün zır zır ağlarsan bi süre sonra her şeye ağladığını düşünür ve duyarsızlaşır. Biraz dirayetli ol.

Kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönmüş kucaklamış.
Bu konuda ısrarcı olursanız zararlı çıkan siz olursunuz.
Yuvasını yıkıp eşiyle mutsuz olmasına sebep olmak kardeşlik mi yani, bu saatten sonra boşansak mutlu falan olacak yani, ablası bana ağır konuştu paragöz dahi dedi, kardeşinini yalanlarına bakmadan, ben kardeşinin borçlarını ödemek için çırpınıyorum halbuki. Mahcup olması gerekirken bana kardeşine destek çıkmamakla suçladı.
Gerçekten bunca şey üstüne gidip barışırlarsa benim döktüğüm göz yaşlarıma hastalanmama üzülmeme rağmen hiçbirşey olmamış gibi davranırsa eşim çok daha kötü olur...
Eşimi boşatıp da ne yapacak acaba, o varsa ben yokum o olduğu sürece seni sildim dedi bu ne demek, bu laf üstne ne yapılır

Bak benim eşimin kardeşi eşimin önceden görüştüğü bi kızla evlendi. Ben de kardeşiyle görüşmesini istemiyorum ama buraya yazdığımda bana kardeşi nden ayıramazsın dediler ben de karışmıyorum artık ben görüşmüyorum ama eşim kardeşiyle konuşuyor görüşüyor yine ben kazandım görüştürmesem ben suçlu olacaktım. Şimdi eşim kendiliğinden daha az görüşmeye başladı.

Senşn durumunda olsam çok üzülürdüm kardeşiyle çok samimi olmasına evine gidip gelmedine kızardım ben de görüşmezdim ama kardeşiyle görüşme demezdim. Bu olayların senle ilgisi yok ki. Kardeşinin midesizliği. senlik birşey yok Benim durumum farklı. Ortada direkt bana edilmiş hakaret var, eşime beni az da olsa korumaya çalıştığı için hakaret var ayrıca ablası kendisi söyledi defalarca ben sildim sizi seni de kardeşimi de sen olduğun sürece öyle bir kardeşim yok diyor. E o zaman hala niye arıyorsun demek ki amacı farklı arkamdan iş çeviriyor bu tıynette olan yuva yıkılsa mutlu olacak bir kadınla görüşmesini istemiyorum benden özür dilemediği sürece ki öyle de bir şey yapmaz ablası şu durumda..
En başta ben ara ablanı gönlünü al hatta gidip ben konuşayım falan dedim. Ablasını aradı ablası da eşime hakaretler edip telefonu suratına kapattı suç bastırmaya çalışıyor.

Bu olayları eşiniz biliyor herhalde?
Kendisi önemsemiyor ki görüşüyor, sizin söylemenizle olacak iş değil. Bu sebeple sizin tepkiniz ayrı olmalı diye düşünüyorum.

sen etle tırnağı ayırmaya çalışıyorsun farkında mısın?
kardeş bu ya düşman olsa görüşülür! görüşecek tabiki.

Bu olayları eşiniz biliyor herhalde?
Kendisi önemsemiyor ki görüşüyor, sizin söylemenizle olacak iş değil. Bu sebeple sizin tepkiniz ayrı olmalı diye düşünüyorum.

Ne tepki koymalıyım sizce?
Eşim ablasının sinirden sildim seni dediğini düşünüyor. Daha önce de kavga etmişler böyle.
Ama ortada bana yapılmış bunca hakaret laf söz varken, aranızı bozarım tehdidi varken boşan lafı varken görüşüyorsa bana hiç değer vermiyor mu demektir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…