• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kopuyoruz artık :KK61:

O halde bana hhiç değer vermiyor mu demektir?
hayır konunun senle hiç alakası yok önce bunu kabul et.
eğer onların arasında olmaya devam edersen asıl o zaman değer verilmeyen istenilmeyen sen olursun.
tekrar söylüyorum. onlar kardeş. düşman olsalar bile görüşmek isteyeceklerdir. sakin kalmaya çalış.

hayır konunun senle hiç alakası yok önce bunu kabul et.
eğer onların arasında olmaya devam edersen asıl o zaman değer verilmeyen istenilmeyen sen olursun.
tekrar söylüyorum. onlar kardeş. düşman olsalar bile görüşmek isteyeceklerdir. sakin kalmaya çalış.

Bu meselede eşim neden böyle davranıyor hiç anlayamıyorum, bu kadar kalbimin kırıldığı üzüldüğüm bir konu neticede, görümcem resmen kardeşinin benimle evli kalmasını istemediğini belirtti, hakaret etti. Zaten kendisi artık ne benle ne de eşimle görüşmek istemediğini belirtti, eşime de gurursuz onursuz şeklinde hakaretlerde bulundu. Yani şu halde daha hangi yüzle arayıp aranız nasıl diye soruyor, eşime dedim o anda veremedin mi ağzının payını...tabii ki hayır. eşim de ablasına çanak tutmuş olmuyor mu böylelikle? :(

Ne tepki koymalıyım sizce?
Eşim ablasının sinirden sildim seni dediğini düşünüyor. Daha önce de kavga etmişler böyle.
Ama ortada bana yapılmış bunca hakaret laf söz varken, aranızı bozarım tehdidi varken boşan lafı varken görüşüyorsa bana hiç değer vermiyor mu demektir?
Bence ablasını ciddiye almıyor ve sinirle söylenmiş sözler olarak görüyordur.
Elbette derdinizi söyleyin ama büuük tepkiler vermeyin bence. Böylece konuşup görüştüğünde de sizden saklamayacak ve söyleyecektir.

Bu meselede eşim neden böyle davranıyor hiç anlayamıyorum, bu kadar kalbimin kırıldığı üzüldüğüm bir konu neticede, görümcem resmen kardeşinin benimle evli kalmasını istemediğini belirtti, hakaret etti. Zaten kendisi artık ne benle ne de eşimle görüşmek istemediğini belirtti, eşime de gurursuz onursuz şeklinde hakaretlerde bulundu. Yani şu halde daha hangi yüzle arayıp aranız nasıl diye soruyor, eşime dedim o anda veremedin mi ağzının payını...tabii ki hayır. eşim de ablasına çanak tutmuş olmuyor mu böylelikle? :KK43:
böyle bi meselede eşinizin orta yolunu bulması gerekiyor. ama sizin konuda benim anladığım. siz ayrı fişteklemişsiniz, ablası ayrı fişteklemiş. adam arada kalmış.
neyse umarım adama kalp krizi falan geçirtmezsiniz. yıpranıyordur eminim aranızda kalmaktan.

böyle bi meselede eşinizin orta yolunu bulması gerekiyor. ama sizin konuda benim anladığım. siz ayrı fişteklemişsiniz, ablası ayrı fişteklemiş. adam arada kalmış.
neyse umarım adama kalp krizi falan geçirtmezsiniz. yıpranıyordur eminim aranızda kalmaktan.

Ben fişteklemiyorum aslında, sadece ablasının durup dururken içindeki kini nefreti kusmasına vgir karşılık ver sağlam dur ve dengeyi sağla diyorum. Eşim kolaya kaçıp kenara çekiliyor. Ona hiçbirşey olmaz kalp krizi geçirecek birş varsa o da benim. İnsnalar ne kadar rahat ya ben kendi kardeşim olsa yıkıcı değil yapıcı olurum boşan falan diyemezdim ne bileyim...

Sizin gorumcenizle ne kadar sorununuz olursa olsun onların goruşmesine engel olamazsınız, olmamalısınız. Bu konu hakkında da eşinizle tartışmayı bırakmalısınız; içinden çıkamayacağız bir hal alır ilişkiniz.

Borçlarda zamanla ödenir inşaallah, sabır edin. Sırt sırta verince yapılmayacak birşey yok.
Yeter ki yeni borç edinmeyin.

Ablası eşinize o lafları sinirle söylemiştir. Benim de erkek kardeşim var; hiç mümkün mü silip atmak? Hele de karısıyla evli diye? Mümkün değil tabii ki. Ama yine de ablasının size aynı lafları etmiş olması hiç hoş değil. Çünkü kardeşler arasında unutulur böyle şeyler, yarın bir gün hatırlayıp gülerler de ama siz unutamazsınız elbette ki. Normal insanlar böyle durumlarda özür diler, gönül alırlar. Bence olaylar biraz sakinleşince sizinle konuşacaktır eşinizin ablası. Tabii sizin ona bir saygısızlığınız olduysa siz de özür dilemelisiniz.

Ama sizinle ablasının ilişkisi ne olursa olsun eşinizin ablasıyla görüşmemesi mümkün değil. Aynı ablası sizi istemiyor diye sizi bırakması mümkün olmadığı gibi. O yüzden bu konuyu boşuna gündeme getirmeyin. Çözemeyeceğiniz bir konu yüzünden kendinizi de boşuna yıpratmayın.

Lütfen biraz sakin olup düşünün. Evet siz bilmeden bi yükün altına girmişsiniz ama daha çok yeni evlisiniz. Dediğiniz gibi Abi'sinin borcu bitmiş, belkide okurken abisi ona faydalı olduğu için şimdi oda bu borcu ödemek istemiştir. Geçmiş ilişkilerini bilemezsiniz. Onlar kardeş elbet yardım edecekler birbirlerine.onlardan vaz geçmesini beklemeyin. Ablası ile görüşmesini engellemek ne demek benim eşim bana böyle bişi dese kıyamet kopar sizinki en azından size ılımlı.sürekli ağlayarak siz değerinizi düşürürsünüz biraz sakin olmaya çalışın. Daha önünüzde çok uzun bir zaman var bunlar gelip geçer, para için birbirinizi üzmeyin. Bugün yok yarın var olur. Evlilikte daha zor günlerinizde olabilir Allah korusun bizim gibi evlat. Ta kaybedebilirsiniz. O zaman bütün bu istemediğin akrabalar yanın da yok diye sitem edersin. Sen onları kırma ki hem eşinin hem ailenin gözünde değerin olsun. Aile olmak zaten böyle zorlukları beraber atlatınca paylaşınca olgunlaşıyor.

Lütfen biraz sakin olup düşünün. Evet siz bilmeden bi yükün altına girmişsiniz ama daha çok yeni evlisiniz. Dediğiniz gibi Abi'sinin borcu bitmiş, belkide okurken abisi ona faydalı olduğu için şimdi oda bu borcu ödemek istemiştir. Geçmiş ilişkilerini bilemezsiniz. Onlar kardeş elbet yardım edecekler birbirlerine.onlardan vaz geçmesini beklemeyin. Ablası ile görüşmesini engellemek ne demek benim eşim bana böyle bişi dese kıyamet kopar sizinki en azından size ılımlı.sürekli ağlayarak siz değerinizi düşürürsünüz biraz sakin olmaya çalışın. Daha önünüzde çok uzun bir zaman var bunlar gelip geçer, para için birbirinizi üzmeyin. Bugün yok yarın var olur. Evlilikte daha zor günlerinizde olabilir Allah korusun bizim gibi evlat. Ta kaybedebilirsiniz. O zaman bütün bu istemediğin akrabalar yanın da yok diye sitem edersin. Sen onları kırma ki hem eşinin hem ailenin gözünde değerin olsun. Aile olmak zaten böyle zorlukları beraber atlatınca paylaşınca olgunlaşıyor.

Tek taraflı olmuyor işte hiçbirşey.:( Ben de işte şimdiden ne kadar tğkendşk yıpandık, ben pek çok sıkıntıya strese katlandığım kanaatkar olduğum halde bu muameleyi göüryorum, daha çok şey var aslında ablası ile ilgili çok değersiz ve enayi gibi hissediyorum kendimi...:( :( çözümsüz şu an eşim hiçbir adım atmıyor bana çok soğuk davranoıyor artık benim üzülmem falan umrunda değil. İstersen boşanalım diyor yani durumu düzeltme gibi bir çabası yok.
İlerde sabrım tükenecek iyice yıpranacağız tahammülümün kalmadığı noktada zaten bitecek...elimden hiçbirşey gelmiyor ben iyi davransam da eşim aynı.
Eşim ılımlı çünkü ablasının haksız olduğunu bilyor ve zaten beni takmayıp görüşevek sadece laf onlar beni daha da kızdırmamak için birşey demiyor ama biz yarın öbürgün barışırız diyor hep.

Back