- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Selam,
Köpük saç boyası kullananlar tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Diğer boyalar gibi mi? Artısı eksisi nedir? Bana çok pratik geliyor şampuan gibi oh 2 dk da boyayıveririm diyorum ama kullananlardan fikir alıp bu işe kalkışmam daha mantıklı.Koleston mu Loreal mi? Lütfen tüm bildiklerinizi paylaşır mısınız? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
ben koleston köpük boyayla boyadım ama sanki daha çabuk aktı gibi geldi bana
ben koleston köpük boyayla boyadım ama sanki daha çabuk aktı gibi geldi bana
Bazı renklerin daha çabuk aktığı söyleniyor ondan mıdır acaba? Ben çikolata kahve yapıcam o da mesela çabuk akıyor normaliyle boyadığım halde.
Peki diğerinden başka ne farkı var? Kolay mı gerçekten? Eşit dağılır gibime geliyor diğerine oranla.
Ben Loreal2inki kullandım uzunca bir süre 62,700,83ve 300 kullandım. Saçlarım belime kdr ve pek seyrek sayılmaz o yüzden normal boya kullanırken hem 2 tüp almam gerekiyordu hem de hepsini boyamak baya zaman alıyordu. Ayrıca tüp boyaların kokuları da oldukça kötü.. Köpük boyayı hem tek başıma uygulayabiliyordum hem de kısa sürede olduğundan ilk ve son boyadığım kısımlarda renk farkı olmuyor pek :) 300 haricinde hiçbirinde akma vs problem yaşamadım. Ama kendi rengime dönmek için onla boyadıktan sonra haftalarca aktı sacım ki gün aşırı yıkadım artık bir noktada sinir olmuştum hala nasıl akıyor diye.. Belki o boyada bir sorun vardı emin değilimilk boyadığımda simsiyah olmuştu ama 2. yıkamada rengini buldu yani normal boyaya göre daha hızlı oturdu:)
Selam,
Köpük saç boyası kullananlar tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Diğer boyalar gibi mi? Artısı eksisi nedir? Bana çok pratik geliyor şampuan gibi oh 2 dk da boyayıveririm diyorum ama kullananlardan fikir alıp bu işe kalkışmam daha mantıklı.Koleston mu Loreal mi? Lütfen tüm bildiklerinizi paylaşır mısınız? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...
köpük boyayla uygulama yapması ççook kolay evet ama renkleri koyu ve çabuk akıyo.kolestonda biraz koyu oluyo tam olarak ne renk yapmak istiyodun ona göre boya numarası önerebilirim
rica ederim sende sağol :) şuan ki saçının rengi nedir peki ya da daha önce boya var mı
sana tavsiyem loreal sublime 62 kullanabılırsın.kutuda açık bi renk var ama boyadıktan sonra rengi oturucaktır zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?