Saç Rengi ve Saç Boyama köpük boyalar iyi sonuç veriyormu?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
köpük boyalar gerçekten eşit dağılıyormu arkadaşlar kullananlara duyurulur kullandığınız markalarıda paylaşalım lütfen teşekkürler

köpük boyalar gerçekten eşit dağılıyormu arkadaşlar kullananlara duyurulur kullandığınız markalarıda paylaşalım lütfen teşekkürler

BEN KULANDIM CANIM NORMAL boyadan kat kat ıyı kopuk sonuçta saclarım uzun bırtane almıstım zor bıtırdım kopurdukce cogLIo sankı ya bıtıremedım valla rengıde ıyı tuttu ben cok memnun kaldım tavsıye ederımmm markasını tam hatırlamıyorum ama koleston du galıba zaten her markadan cıkmamıstı aldıgım zamanlar yenı yenı cıkmıstı

Son düzenleme:
her renk kutudaki gibi sonuç verirmi mesela koyuysa saç atıyorum sarı olurmu 1 kutu her saça yeterlimidir teşekkürler

yanda reklerde etkılerını gosterıyor ya zaten canım çokmu uzun sacların ben 15 tl ye almıstım bıtane fıyatı yuksek dıye sanssa yettı dedım ya zor btrdım aam sen blrsın yınede cnm

saçım omzumu az bişey geçiyor size yettiyse bana hayli yeter sizin saçınız uzun olduğu halde yetmiş ilginize teşekkür ederim

kuaförüm bu boyaların kullanışlı olduğunu söylüyor yalnız dip boya için uygun değilmiş zor oluyor galiba uygulaması:26:

sağdece diplere kullanıldığında ton farklılığı olabilir. Tamamı boyanınca denildiği gibi eşit dağılım oluyormuş yanlız yeni çıktığı için bu ürünler biraz fiyatı normal gelmedi biraz zaman geçince fiyatları düşer ilk çıkan ürünler genelde pahalı oluyor. ben pahalıyken almış olacağım çünkü saçımı boyamalıyım

ben kolestonun köpük boyasının açık kestanesini kullandım saçım siyah oldu sinir oldum sacım açık renkken siyah oldu bir daha kullanmıycam kesin.

ben kullandım lorealinkini
çok kolay bir yöntem çooook kolay
rengi de güzel oldu
kutudakine yakın
yalnız beyaz kapama konusunda daha iyi olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…