Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaköpük boyalar iyi sonuç veriyormu?
BEN KULANDIM CANIM NORMAL boyadan kat kat ıyı kopuk sonuçta saclarım uzun bırtane almıstım zor bıtırdım kopurdukce cogLIo sankı ya bıtıremedım valla rengıde ıyı tuttu ben cok memnun kaldım tavsıye ederımmm markasını tam hatırlamıyorum ama koleston du galıba zaten her markadan cıkmamıstı aldıgım zamanlar yenı yenı cıkmıstı
yanda reklerde etkılerını gosterıyor ya zaten canım çokmu uzun sacların ben 15 tl ye almıstım bıtane fıyatı yuksek dıye sanssa yettı dedım ya zor btrdım aam sen blrsın yınede cnm
sağdece diplere kullanıldığında ton farklılığı olabilir. Tamamı boyanınca denildiği gibi eşit dağılım oluyormuş yanlız yeni çıktığı için bu ürünler biraz fiyatı normal gelmedi biraz zaman geçince fiyatları düşer ilk çıkan ürünler genelde pahalı oluyor. ben pahalıyken almış olacağım çünkü saçımı boyamalıyım