Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle implant.Ön dişlerimden birini kaybediyorum mecburen köprü yapılacak çok mutsuzum. Ön dişe köprü yaptıranlar var mı, dışardan kötü bir görüntü oluyor mu kullananlar tecrübelerini nasıl baktıklarını anlatabilirse çok sevinirim
Kesinlikle implant.
Köprüden çok çektim
Kesinlikle implant.
Köprüden çok çektim
İmplant yaptırdınız mı sonradan?Kesinlikle implant.
Köprüden çok çektim
Yok ama yaptıracağım.İmplant yaptırdınız mı sonradan?
Sürekli düşüyor asla normal dişiniz gibi her şeyi rahatlıkla yiyemiyorsunuz.ne çektiniz
Bende katılıyorum hem diğer dişleri çürütüyor hem koku yapıyor implant tavsiye ederim ben önlere değil ama azılara yaptırdım ana diş gibi çok memnunumYaşını genç ise köprü yerine implant yaptırmanızı öneririm . Zira köprü 10/15 yıl hibi bir sürede köprü için kullanılan dişlere zarar veriyor . Yani zaten ana dişinizi törpülüyorlar felan . Nahoş bi durum .
Çok uzun sürdü mü peki 3 ay dediler banaBende katılıyorum hem diğer dişleri çürütüyor hem koku yapıyor implant tavsiye ederim ben önlere değil ama azılara yaptırdım ana diş gibi çok memnunum
Eskiden 6 ayı buluyordu mesela babam öyle olmuştu ben 4yıl oldu yaptıralı 3 ayda tamamlandı çok kolay oldu 15dk sürmedi hemen uyuşturdular kestiler vidaları yerleştirdiler tmm ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım sonrasında ne şişme oldu ne morarma hiç tereddüt etmeÇok uzun sürdü mü peki 3 ay dediler bana