Merhaba. 6 yasinda erkek bir huskym var. Cok hareketli canavar gb bir hayvan normalde. Yaklasik 1 ay kadar once halsizlesmeye basladi. Once onemsemedim hazimsizlik problemi çektiğini ve agirlastigini dusundum. Halsizlesmesinden yaklasik 1 hafta sonra idrarinda kan gordum ve hemen veterinere goturduk. Kan ve idrar tahlili yapildi, atesine bakildi. Hersey normal. Yedigi biseyin dokunabilicegi soylendi ve vitamin takviyesi ile ozel bir mama verildi. Kanama problemi bir daha olmadi fakat vitamini bitmesine ragmen 2 hafta boyunca kendine gelemedi hatta daha kotuye gitti. Merdiven cikarken arka ayaklarinin saniyelik kilitlendigini ve tokezledigini gorduk. Esim yine veterinere goturdu. Bu sefer detayli bir kan tahlili yapildi ve bobrekte bir problem oldugu ortaya cikti. Enfeksiyon olabilecegi bobregin istenen sekilde calismadigi soylendi. İki kutu ilac, istah acici ve sadece bobrege yonelik bir mama daha verildi. Suan 3.gunumuz. pek bir degisiklik yok durumunda. Kopegi boyle bir surecten gecen varsa, tabi burda karsilasmak zor biliyorum, nasi bi surecten gecti duzeldi mi,ne kadar surede normale dondu, bunlari merak ediyorum. Yasayan varsa diye sansimi denemek istedim cok uzuluyorum