- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Cherry kopek 6 ay emzirmez. Hatta 6-7 ay sonra disi yeniden ciftlesmeye hazir bile olur.Niye bakamicaksınız anlamadım
Poddle çok akıllı bir ırk, köpek eğitim kampları oluyor maz 1 haftada kaka işlerini de, tasmayla yürümeyi de her şeyi öğrenir.
Onun dışında her sabah ve akşam gezmesi gerekiyor, işten önce yapabilecek misiniz?
Yalnız 3 ay çok küçük, en az 6 ay anne sütü almalı şimdi almayın 3 ay bekleyin en az.
Benim kopegim 11 yasini bitirdi, 12’nin icinde. Kar kis hastalik tatil vs demeden bunca zamandir gezdiriyoruzKızım cook istiyor ama sadece onun istemesi degil tabii ben de cok istiyorum..
köpegi sahıplendırecek arkadas , 46 gün sonra anne yavruyu ısırıyor dedi.Kedi ile farkını tahmın edebılıyorum , tuvalet olayı korkutuyor ama bu kadar yapamazsın demelerine uzuluyorum.
Annem ben yorgunum bana guvenme dıyor , tamam dıyorum aen saglıklık dusunemıyorsun dıyor bana.. cok sevıyorum ama keşke karar senın dese...
46 gun sonra ısırıyor diye bir sey yok. Ama 40-45 gunden sonra yavrular emerken annenin canini acitmaya basliyor cunku sut disleri cikmis oluyor. Genelde anneler kacmaya basliyor yavrulardan, emzirmeyi azaltiyorlar, o dönemde artik ek mamaya başlanıyor zaten. Cani cok aciyan anneler yavruya tepki verebiliyor ama bu kesin bir sey degil. Genelde en fazla burnuyla itiyor veya yanlarina gitmiyor.Kızım cook istiyor ama sadece onun istemesi degil tabii ben de cok istiyorum..
köpegi sahıplendırecek arkadas , 46 gün sonra anne yavruyu ısırıyor dedi.Kedi ile farkını tahmın edebılıyorum , tuvalet olayı korkutuyor ama bu kadar yapamazsın demelerine uzuluyorum.
Annem ben yorgunum bana guvenme dıyor , tamam dıyorum aen saglıklık dusunemıyorsun dıyor bana.. cok sevıyorum ama keşke karar senın dese...
Ne güzel daha nice seneleriniz olsun beraber....Benim kopegim 11 yasini bitirdi, 12’nin icinde. Kar kis hastalik tatil vs demeden bunca zamandir
Umarim gonlunuze gore bir karar verebilirsinizNe güzel daha nice seneleriniz olsun beraber....
Abim bundan 30 sene önce bir kaniş getırdı eve butun sorumluluk annemdeydı, tuvalet alıskanlıgı kazandıramadılar. Ben kücüktüm sonra baska birine verıldı annem de yine öyle olacak diye dusunuyor
Ama ben yapabılecegıme ınanıyorum, zaten baskasına asla veremem
Çook tesekkür ederimUmarim gonlunuze gore bir karar verebilirsiniz
Tuvalet egitimi biraz vakit alıyor. Ozellikle kopek inatciysa birkac ayı buluyor. Ben besinci kopegimde oturup "bu kopek hic ogrenmeyecek" diye ağladığımı biliyorumNe güzel daha nice seneleriniz olsun beraber....
Abim bundan 30 sene önce bir kaniş getırdı eve butun sorumluluk annemdeydı, tuvalet alıskanlıgı kazandıramadılar. Ben kücüktüm sonra baska birine verıldı annem de yine öyle olacak diye dusunuyor
Ama ben yapabılecegıme ınanıyorum, zaten baskasına asla veremem
Kedi ile köpek bakımı arasında çok fark var, köpekler siz eğitim vermezseniz her yere tuvaletini yapar, bu eğitim sizin istikrarınıza göre kısa da sürebilir uzun da sürebilir, eğitim sürecinde halı parke vs dahil her yerin batma ihtimalini de düşünmelisiniz, her gün düzenli olarak 3 defa dışarıya çıkarmanız gezdirmeniz gerekiyor ki tuvalet ihtiyacını yapsın, enerjisini atsın.Kızım cook istiyor ama sadece onun istemesi degil tabii ben de cok istiyorum..
Evet öyle oluyor. Soğuk bir iklimde yaşıyorum. Evim cadde üzeri saat 7 bucukta perdeleri bi açarım kaldırım köpek gezdirenlerle dolu oluyorBenim kopegim 11 yasini bitirdi, 12’nin icinde. Kar kis hastalik tatil vs demeden bunca zamandir gezdiriyoruz
Cok tesekkür ederim , paylastıgınız bilgiler öneriler icin.. Kedi ile cok farklı oldugunı biliyorum , cunku kedimiz gercekten coğu insandan daha temizdi.. tuvaletini bir kere bile baska yere yapmadı.
Köpege tuvalet alıskanlıgı kazandırmanın cok zor olacagını tahmin edebılıyorum. Ama yapabılecegime de inanıyorum. Annemın bu konuda yapamazsın ısrarı beni üzüyor..Hani bana güvenme ama yine de karar senın dese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?