öncelikle merhaba. tamamen hayatımdan alıkoymuş endişelerim hakkında hepinizden fikir istiyorum. yaklaşık 10 sene deotak isimli markanın krem roll on’unu kullandım. 2021 yılında koltuk altımın tekinde bir beze çıktı ve şişti. daha sonra indi. yaklaşık 7 ay önce ise tekrardan koltuk altımda bir beze daha çıktı ve patladı iltihap aktı. ben en başta deotaktan şüphelenmedim ancak aylarca aynı bölgenin başka yerlerinde ağrılı büyük sivilceler çıkmaya başlayınca 2,5 ay önce kullanmayı bıraktım yerine doğal içerikli denilen siveno markasını aldım ancak şikayetlerim geçmedi. bulunduğum yerde bir dermatolog olmadığından maalesef uzun süre bekledim ve en sonunda şehir değişikliğinden bu pazartesiye randevu aldım. ancak o zamana kadar günlerdir düşünmekten kafayı yemek üzereyim. ailemi çok küçükken kaybettiğim için gerçekten konuşacak kimse bulamıyorum ve psikolojim de pek yerinde değil. evhamlı bir yapım da olduğu için asıl beni rahatsız eden konu “köpek memesi hastalığı”. bu hastalığı uzunca bir süre araştırdım ve berbat olduğunu fark ettim. tedavisi yok, otoimmun, diğer hastalıklara kapılma olasılığınızı yükselten rezil bir hastalık. bu hastalıktan şüpheleniyorum. aranızda bu hastalığı yaşamış ya da yaşayan herhangi birileri var mı? bu hastalığın teşhisi oldukça zormuş ve hormonal bi bozukluk olduğundan kalp, kanser gibi hastalıkları tetikliyormuş. etrafımdaki insanlar roll on’dan kaynaklandığını söylüyor ama neredeyse 3 sene önce belirti yaşadığım ve 1 senedir çektiğim bu rahatsızlığın kronik olduğunu düşünüyorum ve köpek memesi hastası olduğuma inanıyorum. lütfen bu konuda tecrübeleri olan biri benimle paylaşabilir mi?