-
- Konu Sahibi Sweetshadow6
Neden konuları dine cekmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.Israrla dini boyutuna girmiyorum diyorum,bazı arkadaşlar ısrarla bunun günah olmadığını vurguluyo.Din işi değil tartıştığımız,bugün Türkiyeninde Çinden geri kalmadığı,imzaladım tabi ama Çinliler bunu duysa bize güler...Hay gözünü seveyim. Budur...
Neden konuları dine cekmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.Israrla dini boyutuna girmiyorum diyorum,bazı arkadaşlar ısrarla bunun günah olmadığını vurguluyo.Din işi değil tartıştığımız,bugün Türkiyeninde Çinden geri kalmadığı,imzaladım tabi ama Çinliler bunu duysa bize güler...
Balik da en cok aci ceken degil mi? Sudan cikinca olmesi bayagi zaman aliyor.Pesketeryanım. Sadece balık yiyorum.
Balik da en cok aci ceken degil mi? Sudan cikinca olmesi bayagi zaman aliyor.
Aynen bende katiliyorum AMA kimseyle tartismaya girmemek icin kaciyorum hemen.Hay gözünü seveyim. Budur...
Bu arafa bitkilerde aci cekiyor.Balik da en cok aci ceken degil mi? Sudan cikinca olmesi bayagi zaman aliyor.
Tas mi yiyelimBu arafa bitkilerde aci cekiyor.
Hayir, aci cekme ile aci cektirme arasinda dark var. Bit cok kisi yazmis zaten. Dedim ya en son milletlerden biriyizTas mi yiyelim
Ne alaka yahu?Hayir, aci cekme ile aci cektirme arasinda dark var. Bit cok kisi yazmis zaten. Dedim ya en son milletlerden biriyiz