- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- Konu Sahibi Sweetshadow6
Haysev gönüllüsü olarak kınıyorum hatta lanetliyorum.Ama aynı duyarlılığı keske yılbaşında yada kurban bayramındada gösterebilsek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işkenceyle öldürmeseler,diri diri kaynar ateslere atmasalar bu kadar tepki cekmezler. Bir müslümanın kuzuyu kaynar ateşe canlıyken attığını gördün mü? Bizim kurallarimiz var. "Bicaklarinizi keskinlestirin,kurbana zulmetmeden kesin"
Bence köpek eti yemeleri çok normal, aman aman bir durum değil. Ancak içine işkence giriyorsa vicdanim sizlar... imzaladım ancak bisey çıkacağını sanmıyorum
Onlarin yaptığını da onaylamiyorum kı ben. hayvanlarin gördüğü her zulme,iskenceye karşıyım. Dinimizce yengeç,ıstakoz,ahtapot caiz değil zaten. Onu yiyenlerin islamiyeti pek taktigini soyleyemeyiz.Yengeci, ıstakozu, ahtapotu canlı canlı kaynar suya attıklarını bir takım müslümanların da ayıla bayıla yediğini çok gördüm. Koyun can da bunlar değil mi? Hem koyunun boğazı kesilirken acı çekmiyor mu? Aniden öldürülüyor diye kurban bayramı hayvan katliamı değil mi yani?
Kesinlikle katiliyorum. Adam gibi usulunce kesip yemek degil onlarin derdi iskence etmek! Zevk aliyor şer.......Onlarin yaptığını da onaylamiyorum kı ben. hayvanlarin gördüğü her zulme,iskenceye karşıyım. Dinimizce yengeç,ıstakoz,ahtapot caiz değil zaten. Onu yiyenlerin islamiyeti pek taktigini soyleyemeyiz.
Hayır,kurban bayrami hayvan katliamı degildir. Dini bir görevdir. Köpek kesmeyi onların dinince ritüel olarak görebilirim iskencesiz öldürülse.
Dini boyutuna girmicem ama kurban bayramı bugün bizim ülkemizde katliamdır,haberlerde sahibinin elinden kurtulan boğaya yaklaşamayıp arkasından doğru bacaklarına sallanan bıçak darbelerini hayatım boyunca unutmicam.Bunun gibi yüzlercesi..Onlarin yaptığını da onaylamiyorum kı ben. hayvanlarin gördüğü her zulme,iskenceye karşıyım. Dinimizce yengeç,ıstakoz,ahtapot caiz değil zaten. Onu yiyenlerin islamiyeti pek taktigini soyleyemeyiz.
Hayır,kurban bayrami hayvan katliamı degildir. Dini bir görevdir. Köpek kesmeyi onların dinince ritüel olarak görebilirim iskencesiz öldürülse.
Onlarin yaptığını da onaylamiyorum kı ben. hayvanlarin gördüğü her zulme,iskenceye karşıyım. Dinimizce yengeç,ıstakoz,ahtapot caiz değil zaten. Onu yiyenlerin islamiyeti pek taktigini soyleyemeyiz.
O konuda haklisiniz fakat bu dinin degil insanlarin sucu. Usulüne uygun kesmeyip eziyet ediyorlar! Herkesi ayni kefeye koymayın o yuzden.Dini boyutuna girmicem ama kurban bayramı bugün bizim ülkemizde katliamdır,haberlerde sahibinin elinden kurtulan boğaya yaklaşamayıp arkasından doğru bacaklarına sallanan bıçak darbelerini hayatım boyunca unutmicam.Bunun gibi yüzlercesi..
Allah onlarinda cezasini versin öyle haberler izlemeye dayanamiyorum. Çinlilerden ne farklari var o şekilde kesim yapanlarin. Dinin değil kişinin suçudur.Dini boyutuna girmicem ama kurban bayramı bugün bizim ülkemizde katliamdır,haberlerde sahibinin elinden kurtulan boğaya yaklaşamayıp arkasından doğru bacaklarına sallanan bıçak darbelerini hayatım boyunca unutmicam.Bunun gibi yüzlercesi..
Hani dedin ya"kurban bayraminda da tepki verecekmisiniz" diye, kurban bayraminda böyle bir ritüel olmadığı için ayni tepkiyi vermeyecegizBelki senin işkence olarak gördüğün şey onların dini ritüelleridir, nereden biliyorsun?
Kurban bayramı bildiğin hayvan katliamıdır benim bakış açıma göre. Allah, din vs duvarı ardına saklanıp toplu hayvan öldürüp yeme ritüelidir.
kurban bayramı hayvan katliamı değil dinimizin gereğidir sen hiç et yemiyomusun, vejeteryanmısınBelki senin işkence olarak gördüğün şey onların dini ritüelleridir, nereden biliyorsun?
Kurban bayramı bildiğin hayvan katliamıdır benim bakış açıma göre. Allah, din vs duvarı ardına saklanıp toplu hayvan öldürüp yeme ritüelidir.
Allah onlarinda cezasini versin öyle haberler izlemeye dayanamiyorum. Çinlilerden ne farklari var o şekilde kesim yapanlarin. Dinin değil kişinin suçudur.
Hani dedin ya"kurban bayraminda da tepki verecekmisiniz" diye, kurban bayraminda böyle bir ritüel olmadığı için ayni tepkiyi vermeyecegiz
Sadece müslümanlar değil tüm dünya tepkili bu şekilde yapılan bir festivale. Diyorum ki; tepkinin nedeni işkence ile olması. Işın içinde işkence olmasa böyle tepki almazlar. Yoksa kimse onların kopek yemesini yadirgamiyor
kurban bayramı hayvan katliamı değil dinimizin gereğidir sen hiç et yemiyomusun, vejeteryanmısın
Hay gözünü seveyim. Budur...Konu kurban bayramı yada işin dini boyutu değil arkadaşlar,şimdi burda herkez cezalar belalar okuyor çinlilere neden? Canlı yakıyolar,kesiyolar,biçiyolar diye,eee başkalarının gözünden kurban bayramında Türkiyeyi düşünebiliyo musunuz? Yollar sokaklar kan gölü,bahçelerde ağaca bağlı birazdan öleceğini bilmeden önündeki otu yiyen kuzular koyunlar inekler? Yada semt pazarlarındaki bacakları birbirine bağlı üstüste duran tavuklar,sırf ticari amaçlı hamur yoğurur gibi boyaya bulanan minicik civcivler...bunların tek ismi vardır bence katliam,din dil ırk hiç farketmez.