KÖPEK FESTİVALİ !!

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
Hanımlar eminim hepinizin haberi vardır bu olaydan.. eğer yoksa tarayıcıya " Çinde köpek yeme festivali " yazmanız yetecektir... !!!

Dünyaca, imza kampanyası başlamıştır. lütfen sizlerde destek verin bu vahşete son verelim.. Hanımlar 21 haziran da milyonlarca köpek Çinde katledilecektir ve hatta tepki alacaklarını bildiklerinden dolayı günler öncesinden milyonlarca köpeğe çeşitli işkencele maruz bırakarak öldürmüşlerdir.. Sizler, sizlerin ailesi ve arkadaşlarınız da destek verirse çok memnun olurum... ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR
linki veriyorum;
1- https://www.change.org/p/haytap-çin-de-ölümü-bekleyen-köpekler-için-son-günler

bu da çekilmil bir video daha onalrcası mevcut

http://tr.sputniknews.com/turkish.r...hinde-urkutucu-etkinlik-Kopek-Yeme-festivali/

LÜTFEEN KONUMU TAŞIMAYINIZ RİCA EDİYORUM EN AKTİV YER "BDV" DİYE AÇTIM NE OLURRR

korkunç ya doymadılar pisliğe

offffffffffffffff!
tüylerim diken diken oldu
ne yazacağımı bilemedim
hay Allah'ım ya................

Çin ha.. hım hiç şaşırmadım zaten işkence yapıyorlardı kedi köpek daha nice hayvanların postu için canlı canlı derileri yüzülüyor videosu var hatta izledik kahrolduk, bu hayvan koruma dernekleri vsç uyuyorlar mı ben anlamadım bunlara neden engel olunamıyor ki.

İmza verdiğim bir kampanya ama ne yazık ki işe yarayacağını düşünmüyorum, keşke yarasa. Bu adamların mutfaklarından yıllardır vahşet akıyor, yıllardır tepki alıyorlar ama değişen bir şey yok.

duyarlılığın için teşekkür ederim arkadaşım.
hiç sevmediğim sevemediğim millet. her hastalığın çıktığı memleket.
kahrolasıcalar.
ben ve arkadaş listemdeki hemen herkes imzaladık.
inşAllah bir faydamız olur.

aglatti resman canli canli yakmaa ne yaa , allah kahretsin, kendinden güccüz canlilara iskence edenler insallah pisliklerinde bogulurlar, cin - budistler, türkmen ler , hayvanlar ne iskence meraklisi topluluk,

Fortune: "Yerel halka göre bu festival yazı kutlamak için yapılıyor. Çin'deki efsanelere göre köpek eti kötü ruhları uzak tutuyor ve cinsel gücü artırıyor."

Ne çıksa cinsellikten çıkıyor zaten! Cinsel gücü arttırıyor diye canlı maymunların kafatasını canlı canlı çekiçle kırıp beynini yiyenler mi ararsın, ördek ceninlerini canlı canlı fırınlayıp yiyenleri mi!

hepsi iğrenç!!!

Toptan geberip gidemedi iğrenç varlıklar . Allahım nasıl bi mide ve nasıl bi vicdan var bunlarda ya
cinliler kotu insanlar degildir. Hatta erdemli insanlardir. dunyadaki herseyi yiyebilmelerinin sebebi de, uzun asirlar boyunca acliktan olmeleridir.
bugun hala kopek yiyor olmalari tamamen onlar icin "normallesmis" olmasindan. keske bir farkindalik olussa da, yemeseler, ama Cin bizim imza kampanyalarimizdan etkilenecek bir ulke asla degil.

imza kampanyası yalnız bizim değil ki
tüm dünyadan büyük tepkiler var

http://www.fortuneturkey.com/yulin-kopek-festivali-sosyal-medyayi-salladi-14349

o hayvanlara bu işkence yapılırken hiç mi canları acımıyor ya? insan vicdanen rahatsız olur

imza kampanyası yalnız bizim değil ki
tüm dünyadan büyük tepkiler var

http://www.fortuneturkey.com/yulin-kopek-festivali-sosyal-medyayi-salladi-14349
yok sadece bizim manasinda demedim :) tabi ki hepimiz imzalayalim ama, oyle bir devletten bahsediyoruz ki, Google, yahoo, facebook, twitter, hotmail, gmail, falan fistan en buyuk sosyal platformlarin 'hava sinirlarinda dahi' kullanilmasina izin vermeyen, halkini butun etkilesimlere tamamen kapali tutan diktator bir yonetim.
o yuzden dedim, ise yaramayacak diye. Ama biz tabi elimizden geleni yapacagiz, ne diyim

Nefret ediyorum tüm çinlilerden
Nüfusun kalabalık olmasını, bazı şeylerin normalleşmesini anladık diyelim ki anlayamıyorum, işkence nedir arkadaş
Cinsel gücü arttıracağına inandıkları için yapmadıkları işkence kalmıyor, geri zekalı pislik herifler sizin cinsel gücünüz olsa ne olur olmasa ne olur, nerden baksan hepsi hap kadar herifler. Bu tip protestolar maaesef dünyanın hiç bir yerinde işe yaramıyor, her yıl foklar için, yunuslar için vs.. bütün kampanyalara katılıyorum ama hiç bir ülke bu protestolara aldırmıyor. Çıldırmama ramak kaldı

Hiç ırkçı bir insan değilim ama bu çinliler hakikaten beni iğrendiriyor bazen.
Bu siteyi biliyorum.Daha önce köpeğin kurtarılması için imzalamıştık ve kurtulmuştu.
Yani arkadaşlar herkes imzalasın.Aman ne olacak demesin.

Kurban bayramında da kampanya başlatılacak mı merak ediyorum. Köpek yemek vahşi koyun yemek, süt kuzusu yemek çok doğal dimi...

Kurban bayramında da kampanya başlatılacak mı merak ediyorum. Köpek yemek vahşi koyun yemek, süt kuzusu yemek çok doğal dimi...
Işkenceyle öldürmeseler,diri diri kaynar ateslere atmasalar bu kadar tepki cekmezler. Bir müslümanın kuzuyu kaynar ateşe canlıyken attığını gördün mü? Bizim kurallarimiz var. "Bicaklarinizi keskinlestirin,kurbana zulmetmeden kesin"

Bence köpek eti yemeleri çok normal, aman aman bir durum değil. Ancak içine işkence giriyorsa vicdanim sizlar... imzaladım ancak bisey çıkacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…