Lyanna Mormont bilir belki.
Köpeklerden çok anlamam ama sağlık sorunu gibi geldi bana, bir veteriner görse iyi olur.
veterinere gittim ama pek çok farklı neden söylüyorlar. muayene lazım diyorlar. muayene için söyledikleri ücreti ödeyecek durumum yok bu aralar maalesef. öğrenciyim ve muayene için para biriktiriyorum ve bu da kendimi çok suçlu ve kötü hissetmeme sebep oluyor o yüzden en azından fikir sahibi olmak adına sizlere sorayım dedim belki başına gelen olmuştur
Benim kopegim var ama disi oldugundan hallenmesi yok bize ama kisir erkek kedimde oluyordu ve bizim vet, hormonlar alinsa da icgudusel ciftlesme istegi hala duruyor demistiSimdi tekrar bakinca sizinki de disiymis, dogurtulmus kismini atlamisim ben kusura bakmayin. Arada bizimki de kendini yalayip kendi etrafinda falan donmeye basliyor, cildiriyor gibi hareketler. Belki hormon salgilanmasinin devam etmesine sebep olacak bi parca unutulmustur icerde
Benim kopegimi sahiplendigimde kisirlasmisti zaten o yuzden operasyon nasildi bilemiyorum ama benimki bu dedigimi 40 yilda 1 yapiyor o yuzden cok endiselenmiyorum ama sizinki icin yurutebilecegim tek mantik parca unutulmus olmasi, umarim yanlis dusunuyorumdurbana bunu aynen bir veteriner söylemişti. içinde parça unutulunca olabiliyormuş. gerçekten de böyle azgınlık döneminde gibi hareketler sergileyip kendi etrafında dönüp yapıyor bu hareketleri. sanırım sebebi bu... çok üzülüyorum. çok zor bir hayat yaşadı bu köpek zaten. ev ortamına bile çok zor alıştırdım. şimdi böyle görünce canım yanıyor
Benim kopegimi sahiplendigimde kisirlasmisti zaten o yuzden operasyon nasildi bilemiyorum ama benimki bu dedigimi 40 yilda 1 yapiyor o yuzden cok endiselenmiyorum ama sizinki icin yurutebilecegim tek mantik parca unutulmus olmasi, umarim yanlis dusunuyorumdur
biraz cahil yazacagim ama neden ciftlestirmeyi dusunmedin? kisirlastirilmis hayvan ciftlesmez diye bir sey mi var? oyleyse yazin ben de ogrenmis olayim :)
Doğurması olası değil, istek devam edebilir. Menapoz gibi yani.
Evet oyle bir sey varbiraz cahil yazacagim ama neden ciftlestirmeyi dusunmedin? kisirlastirilmis hayvan ciftlesmez diye bir sey mi var? oyleyse yazin ben de ogrenmis olayim :)
Ne gibi bir tehlike?çok ilginç. tehlikesi var mı peki?
İnanin bilmiyorum, umarim degildirpeki bu çok mu tehlikeli bir şey bir bilginiz var mı? köpeğimin yaşı var bayağı...
Ne gibi bir tehlike?
İnanin bilmiyorum, umarim degildir
Zannetmiyorum, dönemindedir sadece.bilmiyorum hani yaşı büyük olduğu için köpeğimin korkuyorum acaba bir sıkıntı oluşturur mu diye. canı yanıyor mudur vs. diye.
Zannetmiyorum, dönemindedir sadece.
Çapkınlardan demekama çok sık yapıyor. mesela köpekler yılda 2 kere 20 25 gün adet olurlar ama benim köpeğim çok sık çiftleşmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?