arkadaşlar merhaba. benim iki tane köpeğim var biri kısır diğeri değil. kısır olan yıllarca sokaklarda yaşamış defalarca doğurmuş daha fazla işkence çekmemesi için kısırlaştırdık. ilk başlarda her şey normaldi ama son birkaç aydır köpeğim deliler gibi genital bölgesini yalayıp sonra bana halleniyor
aslında komik gibi görünüyor ama ciddi bir sorun olabilir diye düşündüm. veterinerlere sordum farklı farklı şeyler söylüyorlar artık onlara da güvenemiyorum. (önceden sıkıntısı olmayan köpeğimi ameliyat etmeye çalışan veterinerler çıktı karşıma bu yüzden... pek çoğunun işi gücü para) neyse sonuç olarak köpeğim neredeyse her gün bacağıma, koluma nereme denk gelirse çiftleşme hareketi yapıyor ve delirerek yapıyor bunu. kısır bir köpek neden bunu yapar bilgisi olan var mı? başka köpeklerle çiftleşmiyor sadece bana, ablama, anneme falan yapıyor. üstünlük sağlamak amaçlı yaptığını dusunmuyorum çünkü afedersiniz yalayıp yalayıp yapıyor bu hareketi ve o bölgesinde sorun mu var acaba diye düşünmeye başladım. teşekkürler şimdiden