- 26 Temmuz 2008
- 834
- 7
-
- Konu Sahibi GuerillaTanya
terrier cinsleri cok sevimliler gercekten. calistigim yere bi köpek gelmisti sahibi terrier dedi fakat yorkshire terrier'e benzemiyordu. baska hangi cinsleri var ki hic bilmiyorum netten bakmam lazim.
köpegin fotografini facebookuna koymus. köpek suydu:
terrier cinsleri cok sevimliler gercekten. calistigim yere bi köpek gelmisti sahibi terrier dedi fakat yorkshire terrier'e benzemiyordu. baska hangi cinsleri var ki hic bilmiyorum netten bakmam lazim.
köpegin fotografini facebookuna koymus. köpek suydu:
resmdeki köpek golden deil mi yaa:26:
Merhaba arkadaslar uzun zamandir köpek alma arzum vardi. daha önceleri ufak hayvanlar beslemistim (balik,kus,tavsan ) ama bu köpek sevdamdan vazgecemedim. cinsleri hakkinda arastirma yapiyorum fakat her yerde farkli seyler yaziyor.
Köpek alinca annemin evinde kalacak. Evi 3 oda 1 salon ve cok genis ve ferahtir...Bahcesi de var...(apartman dairesi ama bahceli).
Annem sabah 5te evden cikiyor ve aksam 4te geliyor. Ben ise haftada 3-4 gün anneme gececegim.Saat 2den sonra olacak bu zaman.
Simdi köpek seciminde dikkate aldigimiz noktalar sunlar
- evde 6-8 saat yalniz kalabilecek
- insanlarla iyi anlasabilecek
- soguga ve sicaga orta derecede dayanikli olabilecek
- fazla tüy dökmeyecek
- mümkünse ufak bir köpekcik istiyoruz.
golden retriver cok hosuma gidiyor fakat büyük oldugundan cesaret edemiyorum apartman dairesine almayi.
Tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkür ederim
cnm küçük köpek alma. süs köpekleri daha şımarıktır ben bikaç cins besledim aralarında en uysalı golden. en son beslediğimde coockerdı orta boyda oluyolar oda fena değildi:)) ama aşırı tatlı oluyo. tüylerini tararken dökülcek olanlarıda toplayan aletler var o sorunu çözebilirsin
Ben de şu şımarıklık meselesini hiç anlamam
Her şey eğitime bağlı süs köpekleri şımarıktır genellemesi garip gelio bana
Golden da çok şımarık bi köpektir ona bakılırsa
Çok insan canlısıdır misafir gelince rahat bırakmaz
Bütün köpekler gerekli eğitimleri alırsa uysal olur
benimde tek korktugum nokta simarmalari ama sunlarin guzelligine bakin ya birakalim da o kadar simariklik yapsinlar dimi :)
ama golden cok büyük ve bi arkadasim besliyordu gercekten zaman ayirmak gerekiyor. isten sonra ki zamanimi seve seve ayiririm ama ise de gitmek lazim yani :)
internetten baktim bu terrierler cok pahali ya resimdeki terrier 700eurodan basliyor. oradaki fiyatlar nedir acaba? bi ona bakmak lazim....(bakmam lazim yani)
ben genelleme yapmadımki:) onu anlatmak istemedim daha doğrusu. her köpek sevgi açlığı çeker ne kdr şımartırsan o kdr şımarır ben şımarttığımdan dolayı belkide. tabiki yanlş yönlendirmek istemem köpeklere tavşanlara farklı bi aşk beslediğimi sölemeliyim. ben sadece kendi tecrübemden yola çıktım
cok tesekkür ederim hayvanser dostlarim...bu köpegin cinsini az önce ögrendim facebook sayesinde hehe :) west highland white terriermis bu :) simdi bu cinsi arastirmaya basliyim biran önce