Köpek almak istiyorum. Hangi köpek secmeliyim?

bizimde cocker ımız varrr tatlı mı tatlı şampanya sarısı... 1 aylıkken geldi şimdi 1 sene 3 aylık...Çok akıllı çok sevimliii, ayrıca evde bırakabiliyorsunuz zaten evi sahipleniyor.. 4-5 saat değil 1 gün bile kalır yalnız suyunu mamasını koy yeter... oyuncu birde.. bilmiyorummm biz çok seviyoruz..ama evet tüy sorunu var..ama her güzelin bir sorunu olur :)) york shire terrierler de olabilir yalnız onlar yalnız kalamaz fakat hiç tüy dökmezler.. ve ufaklar seyahtalrda yanında götürmen sıkıntı olmaz...

Merhaba,

Benim terrier'im var 8 yasında dünya tatlısı,evdede tek kalmaya alışık.Kayınvalidemin alerjisi var.Yeşilliğe bile dokunamıyor.Aylık özel iğneler ile tedavi oluyor.Oğluma kayınvaldem bakıcak.O nedenle canım yavrumdan ayrılmak zorundayım.Ona kucak açıcak bir aile arıyoruz .Tüyü hiç dökülmüyor.Eğer bir köpek almadıysanız ve düşünürseniz köpeğimi ücretsiz verebilirim.

jack russell oneririm bende aldim 2 hafta sonra getiricem daha cok minik oldugu icin annesinden ayrilamazmis kuzum

boyutlari bu kadar oluyor tuy sorunu yok bakimli tarandigi surece cokta sevimliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…