Köpek almak istiyorum. Hangi köpek secmeliyim?

bizimde cocker ımız varrr tatlı mı tatlı şampanya sarısı... 1 aylıkken geldi şimdi 1 sene 3 aylık...Çok akıllı çok sevimliii, ayrıca evde bırakabiliyorsunuz zaten evi sahipleniyor.. 4-5 saat değil 1 gün bile kalır yalnız suyunu mamasını koy yeter... oyuncu birde.. bilmiyorummm biz çok seviyoruz..ama evet tüy sorunu var..ama her güzelin bir sorunu olur :)) york shire terrierler de olabilir yalnız onlar yalnız kalamaz fakat hiç tüy dökmezler.. ve ufaklar seyahtalrda yanında götürmen sıkıntı olmaz...

Merhaba,

Benim terrier'im var 8 yasında dünya tatlısı,evdede tek kalmaya alışık.Kayınvalidemin alerjisi var.Yeşilliğe bile dokunamıyor.Aylık özel iğneler ile tedavi oluyor.Oğluma kayınvaldem bakıcak.O nedenle canım yavrumdan ayrılmak zorundayım.Ona kucak açıcak bir aile arıyoruz :KK43: .Tüyü hiç dökülmüyor.Eğer bir köpek almadıysanız ve düşünürseniz köpeğimi ücretsiz verebilirim:KK43:.

Merhaba arkadaslar uzun zamandir köpek alma arzum vardi. daha önceleri ufak hayvanlar beslemistim (balik,kus,tavsan ) ama bu köpek sevdamdan vazgecemedim. cinsleri hakkinda arastirma yapiyorum fakat her yerde farkli seyler yaziyor.

Köpek alinca annemin evinde kalacak. Evi 3 oda 1 salon ve cok genis ve ferahtir...Bahcesi de var...(apartman dairesi ama bahceli).

Annem sabah 5te evden cikiyor ve aksam 4te geliyor. Ben ise haftada 3-4 gün anneme gececegim.Saat 2den sonra olacak bu zaman.

Simdi köpek seciminde dikkate aldigimiz noktalar sunlar

- evde 6-8 saat yalniz kalabilecek
- insanlarla iyi anlasabilecek
- soguga ve sicaga orta derecede dayanikli olabilecek
- fazla tüy dökmeyecek
- mümkünse ufak bir köpekcik istiyoruz.

golden retriver cok hosuma gidiyor fakat büyük oldugundan cesaret edemiyorum apartman dairesine almayi.

Tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkür ederim

jack russell oneririm bende aldim 2 hafta sonra getiricem daha cok minik oldugu icin annesinden ayrilamazmis kuzum :KK1:

$Jack_Russell_Jackie.jpg

boyutlari bu kadar oluyor tuy sorunu yok bakimli tarandigi surece cokta sevimliler..

X