Köpeğiyle cinsel ilişkiye giren kadın hakim karşısına çıktı

AIDS, maymunla iliskiye giren bir adamdan cikmis ya ortaya.
Bir sürü hayata mal olan hastaliklar kapiyorlar.
Ayrica bunu yapan çok kişi var.
Mide bulandirici...
Aids domuz etinden bulaşmiş ilk diye duymustum. O maymun olayi yalanmis diye. Ben bunu bir arastirayim :)

aıds'in bende maymunla ilişkiden geçtiğini duymuştum,ama sonra internetten baktığımda öyle yazmıyordu
sanırım bu bilgi efsane,şempanzelerin etini yemekten kaynaklanıyormuş

Hayvanlardan insanlara geçişi
AIDS zoonoz bir enfeksiyondur. İnsanlar ve aşağı omurgalı (İng: lower vertebrate) hayvanlarda görülür. Genetik olarak HIV'e çok benzer bir virüs, Batı Afrika'da ekvatora yakın bölgelerde yaşayan şempanzelerde bulunmuştur. Maymun bağışıklık yetmezliği virüsü (SIV) olarak adlandırılan bu virüs, henüz şempanzelerde hastalığa neden olmamaktadır. HIV'nin muhtemelen 20. yy'ın ilk yarısında, maymunların etleri için avlanması ve doğranması sırasında insanlara bulaştığı düşünülmektedir.[1] Afrika yeşil maymunlarında görülen ve SIV'in farklı bir çeşidi olan virüsün ise HIV-2'ye neden olduğu düşünülmektedir. HIV-2 de AIDS'e neden olabilir ancak bu süreç HIV-1'e göre çok daha yavaş gerçekleşir. Şu an dünyada en yaygın insan bağışıklık yetmezliği virüsü HIV-1'dir. HIV-2, başlıca batı Afrika'da görülür.[1]

Ben de domuz etinden diye biliyordum.

bizim ükemizde de bazı adamlar ördekle tavukla bile... (kusan similimiz nerde ya:KK53::KK53:)

henüz bizim kadınlarımızdan böyle bi haber duymadım okumadım belki vardır ama ben rastlamadım gazetelerde... kadınların konu olduğu sapıklık haberleri genelde yurtdışından
ben omer seyfettinin bi hikayesinde okumustum galiba :KK70:

gülüyosun ama ben diyet in etkisinden uzun süre çıkamamıştım ilkokulda, çocuklara okutulcak kitap mı o Allahaşkına:KK48: şimdiki bebeler şanslı daha normal kitaplar okuyorlar:KK48::KK48:
ben de bomba da oyle olmustum.
ya pardon esek olayini mesnevide okumusum omer seyfettine yanlis ithamda bulunmayayim simdi :KK70:

Sen diyince aklima geldi ya.
Tum insanlarami alerji yapar acaba?
Var sayalimki bi kadina alerji yapmadi, o zmn bildigin insan ve kopek karisimi bi cocukmu dunyaya gelicek? Mumkunmu acaba merak ediyorum.
Herkese alerji yapmaz,çünkü hayvanlarla ilişkiye giren bir çok insan var.mesela bu haberdeki kadına birşey olmamış.
insan ve hayvanin birlesme sonucu cocugu olmaz bunun imkanı yok.dna'lari uymaz.tıbben mümkün değil.
kaldıki Allah buna izin vermez.o zaman
insan ve hayvan karışımı yaratıklar olurdu.dedigim gibi hayvanlarla iliskiye giren insanlar var.hiç cocugu oldugunu duydunuz mu,duymadik bunun imkani yok.

Ne kadar da sapkın,iğrenç bir durum yazık hayvancağıza yahu.

Bu kadar libidosu tavan yaptıysa keşke türkiyeye uğrasaydı köpeğe hacet kalmazdı
çünkü buradakiler de damacanaya talim ediyor
sapık azgın kadın hayvana eziyet

X