- 20 Ocak 2010
- 45.339
- 155.084
- 43
Maalesef izledim hiç yorum yapmicamIzleme ben oyle bir hata yaptim izleyemesin zaten tamamıni ben izleyemedim en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef izledim hiç yorum yapmicamIzleme ben oyle bir hata yaptim izleyemesin zaten tamamıni ben izleyemedim en azından
Hayır şuna bakıp nasıl cinsel bir obje görebilmiş aklım almadı. Benim gülesim geliyor şahsen. Kıyamam minnoşa ya
Film mi bu?Maalesef izledim hiç yorum yapmicam
Off maalesef keşke böyle filmleri buralarda kimse yazmasada merak edip bakmasak. İğrenç ötesi birşey izlenilicek film değilFilm mi bu?
O zaman ismini sormuyorum bile.Off maalesef keşke böyle filmleri buralarda kimse yazmasada merak edip bakmasak. İğrenç ötesi birşey izlenilicek film değil
Benim gibi merakına sakın yenilme ki ben kolay kolay hiç birşeyden etkilenmem ve bana iğrenç gelmez o kadsr diyorumO zaman ismini sormuyorum bile.
Insan olamaz böyle islere kalkışanlar. Başka bir tür bunlar.
@Sephoraa inan rencide olursun durduk yere.
İzleyen küfür yağdırıyor filme ve ben cesaret edip izleyemedim bile, psikolojim bozulur.
Sana yorumlarının linkini atayım özelden, çok merak ettiysen.
yalnız adamın savunması şu demek oluyor, özrü kabahatinden beter durumu olmuyor mu;
- köpek değil de kadın sanmış ya, demek ki kadın da olsa tecavüz edecekmiş, sonuçta hiç bir şekilde rıza soran yok.