Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalık falan kapmıyorlar mı acaba yaaa..
aaa doğru evettAIDS, maymunla iliskiye giren bir adamdan cikmis ya ortaya.
Bir sürü hayata mal olan hastaliklar kapiyorlar.
Ayrica bunu yapan çok kişi var.
Mide bulandirici...
ay dusunsenıze kopekten hamıle kalıyomusss...Abla sapkınlıkta sınır tanımıyor,aşmış kendini yuhhhh
köpekten hamile falan kalmasın bu
sanırım o ulkede bu tarz olaylar suç sayılmıyomuşSavunması ne olacak ki sapık işte.
Evet öyleymiş. Ne ilginç, kan donduran bir şey. Ne zevk alır ki sapık zihniyetli bir insan. Tövbe tövbe gerçekten. Yani sosyal hayatta da tanısan belki normal gibi duruyordur. Böyle insanların bir de çocuk bakıcılığı falan yaptığını düşünün.sanırım o ulkede bu tarz olaylar suç sayılmıyomuş
kesınlıkle psıkolojk tedavi gormelı,bu bırde ılerde anne olup cocuk yetıstırecek arastırılsa emınım okumus bır ınsandırda bu ama şu da bu gercek dunyada cok yaygın boyle şeyler bız ulkemızde yok dıyemeyızEvet öyleymiş. Ne ilginç, kan donduran bir şey. Ne zevk alır ki sapık zihniyetli bir insan. Tövbe tövbe gerçekten. Yani sosyal hayatta da tanısan belki normal gibi duruyordur. Böyle insanların bir de çocuk bakıcılığı falan yaptığını düşünün.
bende hep at,eşek-kopek duymusumdur ozellıkle eskıden koy yerlerınde,kadınlarında yaptıgına ınananlardanımbizim ükemizde de bazı adamlar ördekle tavukla bile... (kusan similimiz nerde ya)
henüz bizim kadınlarımızdan böyle bi haber duymadım okumadım belki vardır ama ben rastlamadım gazetelerde... kadınların konu olduğu sapıklık haberleri genelde yurtdışından
mıkrop kapma olasılıgı yuksek tabıkı ama onlemını almıstır bence o kadar bılıncssız olamaz
benım asıl merak ettıgım eger kopek korundu ıse nasl taktı ona yav :))1.sayfada yazmıştım,bi kadın köpekle girdiği ilişkiden dolayı ölmüş
çünkü köpeğin spermleri alerji yapmış
yani herkes korunmuyor : )
ay hiç güleceğim yoktu
kaldıki bazen partnerinin bile spermi alerji yapabiliyor kadında.
benım asıl merak ettıgım eger kopek korundu ıse nasl taktı ona yav :))
çok ilginç,hayvanlarla ilişkiye girmenin cezası yokmuş orda
demek oradada hayvanlara gereken önem verilmiyor
irlandada bi kadın köpekle ilişkiye girip ölmüş
köpeğin spermleri kadında alerji yapmış
ama diğerlerine örnek olmamış maalesef
nasıl bi iğrençliktir,sapıklıktır bu.
Kopegı olan dul kadınlara da ülkemizde bu yakıştırma yapılır..