Köpeğiyle cinsel ilişkiye giren kadın hakim karşısına çıktı

Abla sapkınlıkta sınır tanımıyor,aşmış kendini yuhhhh:KK57:

köpekten hamile falan kalmasın bu:KK53:

mıkrop kapma olasılıgı yuksek tabıkı ama onlemını almıstır bence o kadar bılıncssız olamaz

sanırım o ulkede bu tarz olaylar suç sayılmıyomuş
Evet öyleymiş. Ne ilginç, kan donduran bir şey. Ne zevk alır ki sapık zihniyetli bir insan. Tövbe tövbe gerçekten. Yani sosyal hayatta da tanısan belki normal gibi duruyordur. Böyle insanların bir de çocuk bakıcılığı falan yaptığını düşünün.

Evet öyleymiş. Ne ilginç, kan donduran bir şey. Ne zevk alır ki sapık zihniyetli bir insan. Tövbe tövbe gerçekten. Yani sosyal hayatta da tanısan belki normal gibi duruyordur. Böyle insanların bir de çocuk bakıcılığı falan yaptığını düşünün.
kesınlıkle psıkolojk tedavi gormelı,bu bırde ılerde anne olup cocuk yetıstırecek arastırılsa emınım okumus bır ınsandırda bu ama şu da bu gercek dunyada cok yaygın boyle şeyler bız ulkemızde yok dıyemeyız

aıds'in bende maymunla ilişkiden geçtiğini duymuştum,ama sonra internetten baktığımda öyle yazmıyordu
sanırım bu bilgi efsane,şempanzelerin etini yemekten kaynaklanıyormuş

Hayvanlardan insanlara geçişi
AIDS zoonoz bir enfeksiyondur. İnsanlar ve aşağı omurgalı (İng: lower vertebrate) hayvanlarda görülür. Genetik olarak HIV'e çok benzer bir virüs, Batı Afrika'da ekvatora yakın bölgelerde yaşayan şempanzelerde bulunmuştur. Maymun bağışıklık yetmezliği virüsü (SIV) olarak adlandırılan bu virüs, henüz şempanzelerde hastalığa neden olmamaktadır. HIV'nin muhtemelen 20. yy'ın ilk yarısında, maymunların etleri için avlanması ve doğranması sırasında insanlara bulaştığı düşünülmektedir.[1] Afrika yeşil maymunlarında görülen ve SIV'in farklı bir çeşidi olan virüsün ise HIV-2'ye neden olduğu düşünülmektedir. HIV-2 de AIDS'e neden olabilir ancak bu süreç HIV-1'e göre çok daha yavaş gerçekleşir. Şu an dünyada en yaygın insan bağışıklık yetmezliği virüsü HIV-1'dir. HIV-2, başlıca batı Afrika'da görülür.[1]

bizim ükemizde de bazı adamlar ördekle tavukla bile... (kusan similimiz nerde ya:KK53::KK53:)

henüz bizim kadınlarımızdan böyle bi haber duymadım okumadım belki vardır ama ben rastlamadım gazetelerde... kadınların konu olduğu sapıklık haberleri genelde yurtdışından

bizim ükemizde de bazı adamlar ördekle tavukla bile... (kusan similimiz nerde ya:KK53::KK53:)

henüz bizim kadınlarımızdan böyle bi haber duymadım okumadım belki vardır ama ben rastlamadım gazetelerde... kadınların konu olduğu sapıklık haberleri genelde yurtdışından
bende hep at,eşek-kopek duymusumdur ozellıkle eskıden koy yerlerınde,kadınlarında yaptıgına ınananlardanım

mıkrop kapma olasılıgı yuksek tabıkı ama onlemını almıstır bence o kadar bılıncssız olamaz

1.sayfada yazmıştım,bi kadın köpekle girdiği ilişkiden dolayı ölmüş
çünkü köpeğin spermleri alerji yapmış
yani herkes korunmuyor : )
ay hiç güleceğim yoktu
kaldıki bazen partnerinin bile spermi alerji yapabiliyor kadında.

1.sayfada yazmıştım,bi kadın köpekle girdiği ilişkiden dolayı ölmüş
çünkü köpeğin spermleri alerji yapmış
yani herkes korunmuyor : )
ay hiç güleceğim yoktu
kaldıki bazen partnerinin bile spermi alerji yapabiliyor kadında.
benım asıl merak ettıgım eger kopek korundu ıse nasl taktı ona yav :))

çok ilginç,hayvanlarla ilişkiye girmenin cezası yokmuş orda
demek oradada hayvanlara gereken önem verilmiyor
irlandada bi kadın köpekle ilişkiye girip ölmüş
köpeğin spermleri kadında alerji yapmış
ama diğerlerine örnek olmamış maalesef
nasıl bi iğrençliktir,sapıklıktır bu.

Sen diyince aklima geldi ya.
Tum insanlarami alerji yapar acaba?
Var sayalimki bi kadina alerji yapmadi, o zmn bildigin insan ve kopek karisimi bi cocukmu dunyaya gelicek? Mumkunmu acaba merak ediyorum.

X