şikayet etmesi konusunda da sizin bir çok hakkınız var. sürekli havlamadığında bir sorun yok üstelik bahçede. Bu kadar duyarlı olduğunuz için aşılarının tam olduğunu düşünüyorum. Belediyeden kayıt yaptırırsanız sizin için daha iyi olur. Bazı insanlar onların da bir canının olduğunun farkında değil.Haklısınız.
Tek umudum şikayet edeceğini kast etmesi.
Zaten söyleyip içeri kaçtı.
Gerçekten çok dokundu onun canıyla beni tehtit etmesi.
Hala ağlıyorum.
Dediğiniz gibi olmasını diliyorum.
O kadar kolay değil 7 yıldır gözünün önündeki köpek bu.
Göz göre göre bir şey yapamaz diye düşünmeye çalışıyorum.
Geceleri eve alabilirim. Şu an da aldım hatta.VerebilirNe manyak insanlar var neticede görüyoruz duyuyoruz benzer olaylar. Geçen yıldı sanırım bir olayda sonunda bir hapis cezası da çıktı çok şükür 1 yıl gibi sanırım, ilk defa para cezası yerine hapis cezası aldı bir köpek katili cani, ama o ruh hastası birden çok köpeği zehirlemişti ve derneğin köpekleriydi sanırım..
Neyse, uzatmayayım, bir köpek sahibi olarak asla kavga etmeyin kimseyle. Ben mahalledeki kedilere bakıyorum, evde de bir kedim var ama o hiç çıkmıyor, apartman çevresinde yemek verirken ben de laf işitiyorum ama görseniz yutkuna yutkuna güzellikle cevap veriyorum hep.
Eve alma şansınız yok mu? Yoksa bence yarın bir kapısını tıklayın, verdiğiniz rahatsızlık için özür dileyin. İmkanınız varsa bir şeyler hazırlayın giderken hem de... Biliyorum çok ağır, ama hayvan sahipleri olarak bu ülkede buna bizi mahkum bırakan bir sistem var. Anlatın ona tüm samimiyetinizle durumunuzu. Anlayışla karşılamaz ise eve almanızı şiddetle tavsiye ederim..
Aşıları tam evet.şikayet etmesi konusunda da sizin bir çok hakkınız var. sürekli havlamadığında bir sorun yok üstelik bahçede. Bu kadar duyarlı olduğunuz için aşılarının tam olduğunu düşünüyorum. Belediyeden kayıt yaptırırsanız sizin için daha iyi olur. Bazı insanlar onların da bir canının olduğunun farkında değil.
Ben pek çok dernekle temastayım, şahit olduklarımı anlatsam herkesin uykuları kaçar, inanın hiç öyle abartmalık bir durum yok. Oluyor ne yazık ki..abartmayın yahu fare zehiri falan.. kadın bebeği uyandığı için sinir olmuş çıkıp çemkirmiş.. can almak o kadar kolay değil..
Canım sen bikaç zaman eve alabiliyosan alDediğiniz gibi olmasını diliyorum.
O kadar kolay değil 7 yıldır gözünün önündeki köpek bu.
Göz göre göre bir şey yapamaz diye düşünmeye çalışıyorum.
Ne kafesi hanımefendi?Bizim karşı apartmanda köpeği kafes gibi yere tıkan yoksa siz misiniz? Bunun adı hayvan severlik olamaz. Bekçilik yapsın diye kapının önüne köpeği koy. Çıkartıp bi dolaştırma. Adı hayvan severlik olsun. Asla bi canlıya zarar vermeyi düşünemem ama, bizim karşıdaki köpek yüzünden her gece defalarca çığlıkla uyanıyor bebeğim. Hayvanı bekçi gibi kullanmak hayvanseverlik asla değil.
Sakın anatma canım sonra kaç gün uykularım kaçıyor hep aklıma geliyor ağlıyorum okumak görmek istemiyorum böyle şeylerBen pek çok dernekle temastayım, şahit olduklarımı anlatsam herkesin uykuları kaçar, inanın hiç öyle abartmalık bir durum yok. Oluyor ne yazık ki..
Bu kadın elbette sadece o an sinirle söylemiş olabilir. Büyük ihtimalle de öyle. Muhtemelen şikayeti de kastetti, ama emin olamayız. Etraf hayvana çok kolay zarar verecek ruh hastalarıyla dolu. Bu yüzden hayvan sahipleri konu komşu iyi geçinmek zorunda ne yazık ki..
İlçe belediyesi yeterli diye biliyorum.Aşıları tam evet.
Belediye kaydı yok.
O da aklıma takıldı.
Bu hafta gidip halşetsem iyi olacak.
İlçe belediyeye mi büyükşehire mi kaydediliyor bilginiz var mı acaba?
Evet erkek. Belediye kaydımız yok, onu bu hafta halletmem lazım. Komşuma gidip tek kelime etmek istemiyorum. Şimdilik geceleri içerde tutarak idare etmeyi düşünüyorum.Bizimde kopegimiz var bahcemizde bakoyoruz.iki tane paikopat kopegimize kafayi takmis komsumuz var.deprem olsa kopekten biliyorlar.ozellikle gecen yaz cok kafaya taktilar ki kopek hic havlamz bizmle baska husuemtleri var kopegi bahane ediyorlar.10 yildir bizimle kopek.
Barinakcilari cagirmislar bizmkinin asi akrnesi belediye kaydi kimligi var barinakcilar onlara kizdi gitti sahipli kopegi alamyiz diye.
Keske o kafayo taktiklari kopek kadar olabilseler sus deyince susan oyur deyince oturan insandan daha akkili sadik bir hayvan.
Sizde o komsunuza olaki kazara kopegime bisey olursa sizden bilirim.keisnlikle sikayetci.olurum diyin.kopeginiz erkekmi? Genelde erkek kopekler ck havlar.
Size ne faydası ne bilemiyorum ama bide şöyle düşünün; iki çocuğum var çalışıyorum oldukça yoruluyorum. Gece tam ikisini de uyutmuşum. On dakkada köpek havlamısıyla uyanıyor bebeğim. Bu o kadar sinir bozucu bi durum ki bide bu açıdan bakın. Size tepki veren kadının ne hissettiğini anlıyorum. Tabiki Can'ına kastettiyse asla savunmuyorum. Bide bu açıdan bakın. Ben bu eve taşındığından beri bu sorunla uğraşıyorum. Odasında bile yatamıyor köpek yüzünden. Odası tam köpeğin olduğu tarafta. Tabiki isteyen istediği hayvanı besler ama bizim hayatımıza o kadar büyük olumsuz bi etkisi var ki yaşamayan bilemez. Yarım saat kırk dakkada zor uyuttuğun çocuğun korkuyla uyanması çok kötü.Ne kafesi hanımefendi?
30 metrekare bahçesi var bizim köpeğimizin.
Asla bağlamadık bugüne dek, bir yere de tıkmadık.
Bu yazdığınızın bana ne faydası var?
Gece eve almakla çok iyi etmişsiniz..Geceleri eve alabilirim. Şu an da aldım hatta.
Zaten onlar da biz de gündüz işe gidiyoruz.
Ve gündüz köpekler genelde uyur biliyorsunuz.
Özellikle yazın.
Dediğinizi ben de düşündüm.
Gidip makul biçimde konuşmayı.
Ağır geldi biraz dediğiniz gibi.
Ve cevap verip tartıştığıma pişman oldum ama öyle bir tondan konuşmaya başladı ki.
İnanın o böyle şekillendirdi konuşmayı.
Yoksa ben de frenlerim kendimi genelde.
Boğazıma bir yumru oturdu.
Gerçekten çok ağır geldi bana bu.
Anne değil baba kendisi.Köpeğinizini yine gözünüzün önünden ayırmayın fakat, o bir anne, ben herhangi bir canlıya zarar verebileceğini kıyabileceğini sanmam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?