köpeğim koltuğu yedi!!

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
slm bayanlar.. önemli bir sorunum var . rotveiler cinsi dişi 9 aylık bir köpeğim var. ama son birkaç aydır sürekli biyerleri kemiriyor. diş çıkmasıda değil hepsi çıktı çünkü. en sonra yeni aldığımız koltuğun kolunu yemiş. evde kemirmediği yer kalmadı birsürü oyuncak kemik bırakıyoruz ama yanlız kaldığında sürekli zarar veriyor. bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi? nasıl vazgeçirebiliriz bu huyundan :KK5:

canım bir veterinere danışsan ? benim köpeğimde halıları kaldırıp alttaki parkeleri söküyordu bi kaç gün küstüm kızdım düzeldi kereta :KK1:

cnm ne yaptıysak olmadı kızıyoruz küsüyoruz gunde 7 8 saat evde yanlz engelleyemiyoruzda adet döneminden sonrs böyle oldu seninki dişimi cinsi ne?

dişi canım benimkide golden 1 buçuk yaşında. ama beni annesi gibi gördüğü için sanırm ozmn küsünce işe yaradı. sizinki evde yalnız kaldığı için dikkat çekme amaçlı yapıyor olabilir. kötü bir durum ya bilemedim ne desem:26:

Son düzenleme:
adet döneminden ötürü olacağını sanmıyorum çünkü adet döneminde genellikle gizlenme duygusu ön plandadır..

ancak köpüşünüz uzun saatler evde yalnız kaldığı için ilgi çekme amaçlı yapıyor olabilir..

bi eğitmenle görüşmenizde fayda var..

evde yalnız bırakmadan önce gezdiriyormusunuz?fazla enerjisini atamadıgı içinde yapıyor olabilir.

slm bayanlar.. önemli bir sorunum var . rotveiler cinsi dişi 9 aylık bir köpeğim var. ama son birkaç aydır sürekli biyerleri kemiriyor. diş çıkmasıda değil hepsi çıktı çünkü. en sonra yeni aldığımız koltuğun kolunu yemiş. evde kemirmediği yer kalmadı birsürü oyuncak kemik bırakıyoruz ama yanlız kaldığında sürekli zarar veriyor. bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi? nasıl vazgeçirebiliriz bu huyundan :KK5:

Eeee çok doğal seni yalnız bıraksak ne yaparsın tırnağını saçını yersin ya da dolapta ne varsa yersin o da parke koltuk yemiş çok mu..Ama koltuklar pahalıysa olan size olur ona ne koltuktan döşemeden?:KK52:Bu da neyi göstertiyor eş lazım bu kerataya...ama kanımca bu seferde ikisi fink atıp ortalığı birbirine katabilirler..Bilemiyorum ne desem evde olan birinin yanına koyun..onu da yiyormuş ha ha hay!:KK53::KK50:

Son düzenleme:
evden çıkarken onu yatağıyla birlikte antreye bırakın.
evde de koltuğu göstererek kızın.' kim yaptı bunu?' şeklinde sorun zaten o başını eğip gidecektir. banyoya kapatıp ceza verebilirsiniz.

benim de 9 yaşında rottweilerim var 5 yaşında minyatür pincher ve 6 yaşında goldenim var. hiç biri ev eşyasına zarar vermedi.
sadece goldenimiz biraz terlik meraklısıydı o da yiye yiye terlik kalmadı da mecburen bıraktı.

Er-ca sizin evde yok yok..Çocukta olunca ev lunaparka döner..:KK52:Evet kızma yöntemini ben de kedime yapıyorum kendisinin bitmek bilmeyen iç yangını var nerde su görse mutlaka burnunu sokar..Tüm suları mundar ediyor...Yakaladığımda hiiiııı!diyorum şartlandı garibim durduk yere bu sesi çıkarırsam hemen dehşet bir ifadeyle etrafa bakıyor fıs fıs da engelleyebiliyor kedileri..Çok zeki ayak sesimi duyar duymaz cıp cıp cıp içme sesi kesiliyor ben yok olana kadar bekliyor kerata..Yemezler yavrım ben senden zekiyim uyy kanım kaynadı kalkınca bir öpiyim yumoşu..:KK54:

Er-ca sizin evde yok yok..Çocukta olunca ev lunaparka döner..:KK52:Evet kızma yöntemini ben de kedime yapıyorum kendisinin bitmek bilmeyen iç yangını var nerde su görse mutlaka burnunu sokar..Tüm suları mundar ediyor...Yakaladığımda hiiiııı!diyorum şartlandı garibim durduk yere bu sesi çıkarırsam hemen dehşet bir ifadeyle etrafa bakıyor fıs fıs da engelleyebiliyor kedileri..Çok zeki ayak sesimi duyar duymaz cıp cıp cıp içme sesi kesiliyor ben yok olana kadar bekliyor kerata..Yemezler yavrım ben senden zekiyim uyy kanım kaynadı kalkınca bir öpiyim yumoşu..:KK54:

oy bende kedi hastasiyim
icim kaynadi anlattiklarinizla
babamlarda 3 tane kedimiz var
mustakil evimiz annem eve almadigi icin bahcede ve kalorifer dairesinde kaliyorlar
hepsi evcil hepsi o kadar zeki ki bi bebekten farklari yok
eve girmek icin olurlerdi .. bazende bizim pesimizden girerlerdi
annemin yurumesinden terliginin sesinden bilirlerdi annemin geldigini hemen dikkat kesilip disari atarlardi kendilerini
ay mama secerlerdi
acliktan olselerde verdigin herseyi yemezlerdi
o kadar ozledim ki onlari :KK43:

:KK9: öyle gerçekten. daha kuşumuz balığımız da var :)

ev tam bi şenlik. hepsinin ayrı huyları ilginç maceraları var. çok seviyorum kuçularımı :)

hiiii sesinden benim minyatür pincherim çok etkilenir. diğeri iki kuçum hangi eşşek yaptı bunu deyince kaçarlar :)

kediler her yere ulaşıp atlayabildiği için sizin işiniz biraz daha zor. ama onlarla yaşamak harika birşeyyy...:21::KK17:

canım enerjisini atamıyor birde yalnız kalmak istemiyor rotlar için sosyal hayat dışarısı çok önemli ...

Köpekleri dokunmalarını istemediğiniz yerlerden uzak tutmak için satılan spreyler var onlardan kullanabilirsiniz.Özellikle kafayı takıp zarar verdiği eşyalar varsa onlara sıkın rahat edersiniz.O koku köpeğinizi rahatsız ettiğinden oraya gitmek istemeyecektir.Ama merak etmeyin insanlar o kokuyu alamazlar.

Son düzenleme:
X