- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu yagsız kırpıklerın dımı yoksa jet hızıyla mı uzadı :) bence ıyıymıs kırpıklerın cnm uzunlugu rımelsızse kı rımelsız bence benım de aynı senın boylarda rımelsız ama cılız
cnm bu yagsız kırpıklerın dımı yoksa jet hızıyla mı uzadı :) bence ıyıymıs kırpıklerın cnm uzunlugu rımelsızse kı rımelsız bence benım de aynı senın boylarda rımelsız ama cılız
Bu sefer de rimel buldum ama uğraşıyorum yarım saattir hala siyah siyah cıkıyo delirmek üzereyimmmmmmmmmmmm
canım içine su koyup iyice kaynat bak nasıl sökülüyor :)) ben 3 gün uğraştım
merve çok pis kirpik takıntılı çıktın haberi ola bendensin hehehehe
Yok daha demin sürdüm yağ bu başlarken bakalım 15 gun sonra falan nasıl olucak benim aralardan çok döküldü bi de aralarda kısalar olmaya basladı o yuzden hem uzasın daha ne çıkar rimelsiz bu arada cnm
ıyı yıne de cnm kırpıklerın ben ılk basladıgımda bu kadar uzun degıldı mesela sımdı senınle aynı sevıyeye geldı hatta dun rımel surdum bırazcık daha uzamıs ama cok az aynen benımde aralarda kısalı uzunlu bırı hatta dıgerleıne oranla cok uzun kırpıgım var ve cok kısa da kırpıgım var karsık boylarda umarım dengelenır :) bı de hanı gurlesıyo yenı yenı kırpıkler cıkıyoya ondan bol e kısalı uzunlu bızım kırpıkler
Bi de benim rimelden dolayı döküldü ya kirpikler 15. günde tekrar koyucam bakalım kirpiklerimi
benım de kırpıklerım hem cılız hem de rengı cok acık su an surulu yıne yaglarım :) bende rengı koyulassın ve de gur olsun ıstıyorum gur olrsa daha da guzel gozukur cunku boyu ıyı benım sımdılık ne uzun ne kısa
Waterprof ların ne yazıkki her ne ile silerseniz silin kirpikleri kökünden dökülmesine neden oluyor..
Bilinçsiz ve sürekli kullanımım sonucu bayağı bir kirpik döktüm =//
Sen de koysana
cnm kırpıklerımı uzatmak ve gurlestırmek ıcın ne yapabılırım dıye bı paylasım var oraya koymustum ordan bak ıstersen oradakı resımden tek fark bırazcık daha altlarım uzadı
Eki Görüntüle 331502 ben sadece ''suya dayanıklı göz makyajı'' temizleyicisiyle temizliyorum.
kızlarr rimelin içine badem yağı koysak nolur bi zararı olurmu yada faydası