Konya'yı bilenler bakabilir mi? :)

dumbledoree

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
17
7
Kızlar merhaba :) Trenle Konya'ya gideceğim bu ara ama trenin yakınlarından Bosna'ya yani kampüsün yakınlarına tramvay ya da otobüs gidiyor mu bilmiyorum. İnternetten baktım ama işe yarar bir şey bulamadım.Bilen birisi var mı acaba?:)

Konya'da ogrencilik yapmış biri olarak yardimci olmaya calisayim. Trenle hic yolculuk yapmadım ama istasyondan zafer meydana geleceksiniz. Yuruyerek cok uzak degil tabii canta valiz gibi esyaniz olursa yaninizda yorucu olabilir. Oradan meydana giden minibusler geçiyordu olmadı birine sorun zafer meydana gidecegim deyin. Zafere gelince de zafer duragindan travmaya binip kampuse kadar inmeyeceksiniz (40-45 dakika surer) zaten bosna kampusun karsisinda ondan önce bir durak daha var camii duragi miydi cok hatirlayamiyorum o durak da olur ama en garantisi kampüste inmenizdir. En son 2009 daki hali aklimda kaldi degisiklik olsa olsa yeni tramvay duraklari eklenmistir. Yardimci olmaya calistim ama daha iyi bilenler vardir umarım.

Bu arada hızlı trenle gidiyorsaniz o da ayni istasyona mi gider onu bilmiyorum. Yaniltmayim.

Son düzenleme:
trenden inince ordakilere bosnaya giden minübüs var mı diye sorun. oradan tranvay ya da otobüs gitmez bosnaya çünkü. eğer bosna minibüsü yoksa zafer meydanına yuruyerek gitmelisin. zafer meydanından bosnaya giden tranvay kalkıyor.

Konyada yasiyorum. Hizli tren de istasyonda duruyor. Trenden inip anit in ordan zafer meydanina cikin. Kocaa bir Alaaddin göbegi var zaten görmemen imkansiz:) gecen tramvaylari da görürsun. Tramvaya bin son durakta in. Ben de o kampuste okudum da.. 4 yil ordan gittim geldim:)

Canim sen bosnaya mi gideceksin o zaman sadece minibüs gidiyor oraya. Kampus dolmusuna binmen lazim. Zafere cik kime sorsan soyler cok yakin

Evet canım Bosna'ya gidecektim ben yani kampüse varmadan Adese varmış galiba o tarafta,onun yakınında bir yere gitmem lazım da :) Tramvay ya da minibüs geçiyor o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…