Kız İsteme konyanın adetlerini bilen...

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
kızlar birkaç ay sonra isteme ve söz olaylarına giricez aileler tanıştı şimdilik.Konyanın adetleri nedir kız istemede ve sözde özel olarak yapılan bir şeyler var mı herşeyin tam olmasını istiyorum bu konuda yardım eder misiniz bilmiyorumkismile

merhaba canım antalyalıyım hem konyaya yakınımdır hemde biliyordum sormak istediklerini cevaplayabilirim

teşekkür ederim canım kız istenirken veya söz kesilirken yapılan özel bir şeyler var mı

benımde sevgılım konyalı,ben izmirliyim. sanırım adetler aynı pek bı fark yok arada:S konyalılarda kurbanlık gonderılıyormu kız evıne acaba?

ben konyada yaşıyorum ayın 20sinde nişanım var ve herşeye ben karar veriyorum abartılı pek sevmem nişanı önce yemeğe gelecekler saat 4 gibi sonrada bikaç yakın akraba gelecek pasta falan olacak yenecek içilcek niişan takılcak çalgılı falan olmayacak yaniii

ben konyada yaşıyorum ayın 20sinde nişanım var ve herşeye ben karar veriyorum abartılı pek sevmem nişanı önce yemeğe gelecekler saat 4 gibi sonrada bikaç yakın akraba gelecek pasta falan olacak yenecek içilcek niişan takılcak çalgılı falan olmayacak yaniii

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin:16:

Son düzenleme:
Back