Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar birkaç ay sonra isteme ve söz olaylarına giricez aileler tanıştı şimdilik.Konyanın adetleri nedir kız istemede ve sözde özel olarak yapılan bir şeyler var mı herşeyin tam olmasını istiyorum bu konuda yardım eder misiniz bilmiyorumkismile
ben konyada yaşıyorum ayın 20sinde nişanım var ve herşeye ben karar veriyorum abartılı pek sevmem nişanı önce yemeğe gelecekler saat 4 gibi sonrada bikaç yakın akraba gelecek pasta falan olacak yenecek içilcek niişan takılcak çalgılı falan olmayacak yaniii
ben konyada yaşıyorum ayın 20sinde nişanım var ve herşeye ben karar veriyorum abartılı pek sevmem nişanı önce yemeğe gelecekler saat 4 gibi sonrada bikaç yakın akraba gelecek pasta falan olacak yenecek içilcek niişan takılcak çalgılı falan olmayacak yaniii