- Konu Sahibi balbocugu_85
-
konyadan katılıyorum 1 ay sonra düğünüm var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
kızlar öyle belirgin bi adeti yok bilindik şeyler sadece düğünde kaşık ekibi tutuluyor okadar sositososito
:umursamaz: ha ha ha çok komiksin guzelim, ne alaka $imdi.. bende gonyaliyim memleketimin hanimlari hiçde kisa degiller.ve birde kaynanalarınız muhakkak kısa boyludur :roflol:
aaa kaşık ekibi ne canım yaa ilk defa duydum bakk fisfisfis
:umursamaz: ha ha ha çok komiksin guzelim, ne alaka $imdi.. bende gonyaliyim memleketimin hanimlari hiçde kisa degiller.
ayrica bu topik açilmi$ madem hiç yazan olmami$ adetlerimizi bilmiyorumkismile
ben dugunumuzu koyumuzde olsun istemi$tim, oylede olmu$tu, dugunumuz çok $ahane geçmi$ti. koyumuzun adetleriyle.. yalniz bir $ey begenmemi$tim.. gelin ba$ina ciga derler bizim orada, her$ey iyi ho$tu da cigamdaki yazmalar herbiri bir telden ötuyordu :sinifsinif: renkler çe$it çe$it.. halbuki tek renk olsaydi.. onun di$înda her$ey mukemmel geçmi$ti:asigim:
aaa kaşık ekibi ne canım yaa ilk defa duydum bakk fisfisfis
konyalı olupta kaşık ekibini duymadınızda diyecek lafım ancak şu olur...siz eminmisiniz konyalı oldugunuzaakannehir
kızlar öyle belirgin bi adeti yok bilindik şeyler sadece düğünde kaşık ekibi tutuluyor okadar sositososito
konyalı olupta kaşık ekibini duymadınızda diyecek lafım ancak şu olur...siz eminmisiniz konyalı oldugunuzaakannehir
canım gelin geliyo kız bilmiyo öğreniyo işte :)
konya yı hiç bilmediginiz kesın.o yüzden fazla yorum yapmayın derim.konyanın çok güzel adetleri vardır burda yazmaklda bıtmez.kaşık ekibine gelince onu oynayabilmek marifet ister herkesın harcı degıldır.oda konyanın belli bir ilçesine aittir ve her dügünde omaz ki olsa çok daha eglenceli olurdu
kaynanalar demissiniz her şehirde oldugu gibi konyanıda uzunu kısası var.genelleme çok saçma olmuş.insanlar yaşlandıkça kısalır.buda size genel kültür olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?