• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Konyalı anneler doğum için yardım!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
358
Konya
Arkadaşlar şu anda konya dışındayız ama yaz tatilinde gelip doğmumu ailemin yanında konyada sezeryan ile yapmayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz bi doktor var mı?

Canim uzerinden cok gecmis ama konyada nerde yapyin dogumu ve nasildi

Canım merhaba, konyada cok doktor gezdim benim durumum biraz kritikti yani yeni doğan ünitesi olan bir hastane secmem gerekiyordu kontrollerimi başkent hastanesinde emel hanım yürüttü doğuma yine aynı hastanede erzat bey girdi cooooook memnun kaldım ikisinden de Allah razı olsun. Su anda 2. bebeğimi dunyaya getirdim kontroller de doguma da emel hanım girdi eli biraz ağır sanırım ilki gibi kolay ayaklanamadım

Cok saol canimm..ben medlibe fuat beye gdyrm otuzuncu hftada degstrdm dr.mu fuat beye basladim...Allah bagislasin canim..insallah bizlerede hayirlisi ile nasip etsin...bide normalmi yaptin dogumu

mrb arkadasım fuat beyı tavsıye edıyormusun ben ne kadar erken dogum rısklerım olsa da ara ara normal dogumu cok ıstıyorum fuat beyın bu konuda kı yaklasımı nedır oncelıkle norml dogummu?

mrb arkadasım fuat beyı tavsıye edıyormusun ben ne kadar erken dogum rısklerım olsa da ara ara normal dogumu cok ıstıyorum fuat beyın bu konuda kı yaklasımı nedır oncelıkle norml dogummu?
Canim ben tavsiye ederim yaklasimi cok iyi cok sakin Allah razi olsun onceki dr.da cok iyiydi ama yogundu cok maalesef..ben dogum seklimi sordum cnm daha belli olmaz 38.haftada belli olur simdilik cok sukur normal gorunuyor hersey dedi..yani normal dogum icin...bende oyle istiyorum ama Allah hangisini nasip ederse hayirli kilarsa o olsun.sen hangi dr a gidiyosun..

Birse guzel yani her gittiginde hem normal bakiyo ultrsandn hem de renkli olarak..:))Allahim sagsalim kucagimiza almayu nasip etsin

Birse guzel yani her gittiginde hem normal bakiyo ultrsandn hem de renkli olarak..:))Allahim sagsalim kucagimiza almayu nasip etsin

ben ogretmenım memleket dısındayım arkadasım yazın gelcm memlekete ve eylulun ılk haftası Allah nasıp ederse dogum..subatta geldıgımde fuat beye gıtmıstım cok cok ılgılendı sagolsun ama normal doguma olan yaklasımını mrk ettım acıkcası tabı kı herseyın hayırlısı sag salım kucagımıza alalım gerısı onemlı degıl..

Back