• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da yirmilik diş çekecek doktor

fener_miss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
34
0
36
Konya
Şimdiye kadar iyi kötü yaşayıp gidiyorduk yirmilik dişlerle. Geçen gittiğim doktor iki tanesinin çürümeye başladığını söyledi ve çekelim dedi. Elim ayağım döküldü sanırım o an. Sonra başka bi doktora daha gittim bir umut. O da çekilirse iyi olur ama birini ben çekmem cerraha gönderirim seni deyince içim ürperdi. Canım tatlıdır bir de benim. Eğer cerrah çekecekse hepsini o çeksin o zaman da ben Konya'da ağız ve diş cerrahını nerde bulacağım? Bir tek üniversite hastanesinde mi olur?

üç gün önce kişi yirmiliğimi birden üniversite hastanesinde çektirdim. hem çene cerrahı hem de diş hekimi giriyor, hasta bakıcılar hemşireler doktorlar çok anlayışlı güler yüzlü insanlar. ramazan nedeniyle de kalabalık değil, gönül rahatlığıya git bence. bir günde hallettim işimi.

Çok sevindim bilgi vermenize. Kaç tane yirmilik disi aynı günde çektiler? Bir de siz istediğiniz için mi çene cerrahi da girdi çekime yoksa onlar mi Öyle olması gerektiğini söylediler? Ben gidip cerrah çeksin deyip ona göre randevu almak istesem verirler mi ? Biliyorum çok soru sordum ama çektirmişken işi bilen çeksin sonrasında sıkıntı olmasın istiyorum. Tabi bir de canım tatlıdır o da önemli bir etken benim için.s

iki tanesini aynı anda çektirdim beyşehirden gidip geliorum zor olur dedim. cerrah zorunlu olarak giriyor ya da ikisini de bilen bir hoca giriyor ameliyata. cerraha çektirebileceğini sanmam diş çekiminden anlamıyorlar onlar teknikleri bilmiyorlar. diş hekimi hem dişimi çekti hem de doktora anlattı teknikleri yapmak durumunda kalırsa diye. diş hekimi daha doğru olur zaten.

Peki çekimi yapan doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim? Çekim sırasında yirmilik dişin kırılma ihtimali olabiliyor ya da çıkış şekline göre onu çıkartmak için cerrah gerekiyormuş diye okudum hep. Yani aksi bir durum olması halinde cerrah giriyor işin içine sanırım yoksa diş doktoru çeker tabii.
Bir de çekim ne kadar sürdü? Çekerken acı oldu mu ve çekim sonrası nasıl geçti?Kanama oluyormuş.Dikiş attılar mı sizin çekilen yere?

doktorumun adını bilmiyorum valla, sormadım. hepsi iyidir ama eminim ne de olsa okul hastanesi. çok zorlu iki dişti 45dk sürdü dediler ama bana 10dk gibi geldi. dinlene dinlene sohbet ede ede bitirdik. iğne falan yapıyorlar yapılan işlemleri hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun. kanamam oldu tabi ilk gün. şu an 8 dikişim var. aldırıcam.

45 dakikada uzunmuş ya bayağı. Benim dört yirmilik dişte çıktı. İkisini bir ikisini de bir çektirsem diye düşünüyordum ama korku var işte ben de. Sizin yazdıklarınızı okunca rahatladım ama teşekkür ederim

Back