- Konu Sahibi pamukprensinannnesi
-
öle olur canım kına gecesinden birggün önce başlar heyecannnberil düğün salonunu biliyorum..inş çok güzel bir düğünün olurr
Allah razı olsun canım benım :)) ınsaAllah bakalım artık
3gün mü var düğününe canım allah hayırlı mutlu etsin inşallah
Slm kızlar ne güzel konu açmışsınız inşallah devamı gelir
Bende konyalıyım ama yurt dışında yaşıyorum maalesef
merhaba canım selçuklunun neresindesin? güzel oldu fikir alışverişinde bulunuruz hep
çok karasızım canım yaaa doktor konusunda güler hanıma gitmiştim kızımda
aydınlık tarafındayım tatlım tabii konyada çeyiz benden sorulur Ahmet efendi çarşısının kurduyum
çeyiz manyağıyımda kuzum şu an kendi evimize çıkmadık o yüzden hala çeyiz alıyorum bitmedii
merhabanerede yaşıyorsun?
olsun bebeşim takılırız burda sorun yok
ben 28 yaşına gireceğim allah nasip ederse inşallah..çocuğum yok kuzum hiç anne olamadım ama konyadada adam gibi doktor bulamadım ankaraya gideceğiz hatta tedaviye başlamak üzereyim
allah yardımcımız olsun inşallah sende kısa sürede gebe kalırsın
cimcime ben duydunmu bilmiyom ama KADINHANI diye bi ilçede yaşıyom eşim memur
evet en büyük sensin sanırım aman boş ver sen hisstediğin yaştasındır şimdi
ay güldümmm
tımam demeyiz sana neden abla diyelimde ablacığm
aydınlık tarafındayım tatlım tabii konyada çeyiz benden sorulur Ahmet efendi çarşısının kurduyum
çeyiz manyağıyımda kuzum şu an kendi evimize çıkmadık o yüzden hala çeyiz alıyorum bitmedii
ablam nihale büyükköprülüye gitmişti çok memnun kuzum normal doğum yaptı bütün kontrollerede ona gitti büyükşehir hastanesinde bi arkadaşımda hospitalde tülin hanıma gidiyor oda çok memnun bi dene istersen kontrollerde git bi bak:44::44::44::44:
aynen canım bende konyada iiii dr bulamadım ankara yolarındayım sen nereye gidiyorsun? benimki pkos
olsunn canım konyalı olman yeterli buradan sohbet ederizzz
bende çeyiz manyağıydımm 1,5 yıl önce aman tanrım ahmt efendi çarşısı, evkur, koçtaş ne varsa bütün her yeri ezberlemiştim..tüm gelinlikçilerle kanki olmuştumm
ben nihale gittim pek memnun kalmadım evet güler yüzlü ama bana bilgi bakımından zayıf geldi..tülin ise çok yoğun bir randvu alayım dedim 2 ay sonrasına attı
canım ben mustafa ulusoya gideceğim sen gittinmi..kızılaydaymış iyi diolar..
birde selçuklu hastanesine erkek doktor var o da çok iyimiş..
şu an hamile değilim canım öncelikle tedavi olmam gerekiyor iki kex düşük yaptım işte bunu tedavi eden bi dr. olmalı gideceğim dr.nihale gitmiştim daha önce ki gebeliklerimde çokk ilgilenmedi yyaa bilmiyorum sevmedim hiç bilgi vermedi doğru dürüst ordan farabideki suna hanıma gitmiştim sonuçta düşük oldu ama suna hanımda tedaviye yönelik hiç bişi yapmadıablam nihale büyükköprülüye gitmişti çok memnun kuzum normal doğum yaptı bütün kontrollerede ona gitti büyükşehir hastanesinde bi arkadaşımda hospitalde tülin hanıma gidiyor oda çok memnun bi dene istersen kontrollerde git bi bak:44::44::44::44:
mrb ben karataydayımmeraba hoş geldin sen neresinden konyanın
mrblar hoş buldummmmerhaba canım
selmalr kızlar...
nasılsınız kusura bakmayın yazamadım kaçmış gibi oldum ama cenazemiz vardı o yüzden giremedim şimdide evde kaldımda evleri temizleyeyim diye her yer berbat oldu yağmurda mubarek kesilmeden yağdı 3 gündür
ölen kişide görümcemdi bekleniyodu kara haberin gelmesi çünkü kanserdi ama son günlerde iyice ağrıları na dayanamaz olmuştu ha genç değildi 58 yaşındaydı ama daha 5 tane bekarı vardı allah yardımcıları olsun
sonra gelirim kızların sorularını cevaplamaya hadin allaha emanet olun hepinizi öptümm
ne güzelBelçikadayım canım
selmalr kızlar...
nasılsınız kusura bakmayın yazamadım kaçmış gibi oldum ama cenazemiz vardı o yüzden giremedim şimdide evde kaldımda evleri temizleyeyim diye her yer berbat oldu yağmurda mubarek kesilmeden yağdı 3 gündür
ölen kişide görümcemdi bekleniyodu kara haberin gelmesi çünkü kanserdi ama son günlerde iyice ağrıları na dayanamaz olmuştu ha genç değildi 58 yaşındaydı ama daha 5 tane bekarı vardı allah yardımcıları olsun
sonra gelirim kızların sorularını cevaplamaya hadin allaha emanet olun hepinizi öptümm
3gün mü var düğününe canım allah hayırlı mutlu etsin inşallah
Allah razı olsun tatlım benimm :)
selmalr kızlar...
ben şuanda internetten araştırıyorum nerede ne var
inşallah kendi evine de çıkarsın da çeyiz derdin biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?