Konyada yaşayanlar tanışalım

çok karasızım canım yaaa doktor konusunda güler hanıma gitmiştim kızımda

ablam nihale büyükköprülüye gitmişti çok memnun kuzum normal doğum yaptı bütün kontrollerede ona gitti büyükşehir hastanesinde bi arkadaşımda hospitalde tülin hanıma gidiyor oda çok memnun bi dene istersen kontrollerde git bi bak:44::44::44::44:

ben şuanda internetten araştırıyorum nerede ne var
inşallah kendi evine de çıkarsın da çeyiz derdin biter

aynen canım bende konyada iiii dr bulamadım ankara yolarındayım sen nereye gidiyorsun? benimki pkos

Slm kızlar ne güzel konu açmışsınız inşallah devamı gelir
Bende konyalıyım ama yurt dışında yaşıyorum maalesef

olsunn canım konyalı olman yeterli buradan sohbet ederizzz

bende çeyiz manyağıydımm 1,5 yıl önce aman tanrım ahmt efendi çarşısı, evkur, koçtaş ne varsa bütün her yeri ezberlemiştim..tüm gelinlikçilerle kanki olmuştumm

ben nihale gittim pek memnun kalmadım evet güler yüzlü ama bana bilgi bakımından zayıf geldi.. tülin ise çok yoğun bir randvu alayım dedim 2 ay sonrasına attı

aynen canım bende konyada iiii dr bulamadım ankara yolarındayım sen nereye gidiyorsun? benimki pkos

canım ben mustafa ulusoya gideceğim sen gittinmi..kızılaydaymış iyi diolar..
birde selçuklu hastanesine erkek doktor var o da çok iyimiş..

Evet canım güzel sohbetlerimiz olsun inşallah

şu an hamile değilim canım öncelikle tedavi olmam gerekiyor iki kex düşük yaptım işte bunu tedavi eden bi dr. olmalı gideceğim dr.nihale gitmiştim daha önce ki gebeliklerimde çokk ilgilenmedi yyaa bilmiyorum sevmedim hiç bilgi vermedi doğru dürüst ordan farabideki suna hanıma gitmiştim sonuçta düşük oldu ama suna hanımda tedaviye yönelik hiç bişi yapmadı

Son düzenleme:
selmalr kızlar...
nasılsınız kusura bakmayın yazamadım kaçmış gibi oldum ama cenazemiz vardı o yüzden giremedim şimdide evde kaldımda evleri temizleyeyim diye her yer berbat oldu yağmurda mubarek kesilmeden yağdı 3 gündür
ölen kişide görümcemdi bekleniyodu kara haberin gelmesi çünkü kanserdi ama son günlerde iyice ağrıları na dayanamaz olmuştu ha genç değildi 58 yaşındaydı ama daha 5 tane bekarı vardı allah yardımcıları olsun
sonra gelirim kızların sorularını cevaplamaya hadin allaha emanet olun hepinizi öptümm

başın sağolsun canım..mekanı cennet olsun inşşşş

Belçikadayım canım
ne güzel

aşın sağolsun..

basınız saolsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…