- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi pamukprensinannnesi
-
bende 23 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim
evet öle oldu birazcık liseden çıkınca evlendim hemen ama pişman değilim seviyorum kocişimibaya erken evlenmişsinn kuzucumm yaa..
ama iyide olmuş işte bak şimdi bizden çok daha deneyimlisinn
evet öle oldu birazcık liseden çıkınca evlendim hemen ama pişman değilim seviyorum kocişimineresinde yaşıyon konyanın
selçukluda canım kılınaslan mah de..makroya çok yakınım..
sen nerede oturuosunn..
hım ne güzel yerde oturyon ben sarayönünde oturuym iş nedeniyle burdayız....
selçukluda canım kılınaslan mah de..makroya çok yakınım..
sen nerede oturuosunn..
allaha şükür çok güzel bi evliliğim var arada prüzler çıksada öyle yapıyoruz zaten hafta sonları geliyoruzolsun canım eşine huzurlu isen her yer güzel bence..
oturduğun yerin anlamı yok..hafta sonları gelir gezersiniz sizde
aa çok yakınmışız bende ışıklardayımselçukluda canım kılınaslan mah de..makroya çok yakınım..
sen nerede oturuosunn..
aa çok yakınmışız bende ışıklardayım
kızlar bana iyi bi kadın doumcu tavsiye edin nolur tekrarlayan düşüklere baksın ama
aa ciddi çok yakınmışızzz şekerimmm
canım bu konuda en iyi doktor ali acar, mustafa ulusoy ve hikmet karabacak diye duydum ama aralarında en iyisi Ali acar kuzumm
neredeyse komşu çıktık
aslında bir ara görüşşsek yüz yüzee ne güzel olur...
kızlar ben geldim bugün geç geldim
aa ciddi çok yakınmışızzz şekerimmm
canım bu konuda en iyi doktor ali acar, mustafa ulusoy ve hikmet karabacak diye duydum ama aralarında en iyisi Ali acar kuzumm
merhaba ftmecrn canım yaa ben de ali acara gidiyorum yedi aylık hamileyim normal doğum istiyorum dedim doktora o da o zaman doğuma güler hanıma göndereeyim dedi. ama ben de güler hanım için hep sezeryan yapıyor diye duydum sen memnun muydun güler hanımdançok karasızım canım yaaa doktor konusunda güler hanıma gitmiştim kızımda
merhaba ftmecrn canım yaa ben de ali acara gidiyorum yedi aylık hamileyim normal doğum istiyorum dedim doktora o da o zaman doğuma güler hanıma göndereeyim dedi. ama ben de güler hanım için hep sezeryan yapıyor diye duydum sen memnun muydun güler hanımdan
öle olur canım kına gecesinden birggün önce başlar heyecannnberil düğün salonunu biliyorum..inş çok güzel bir düğünün olurr
Allah razı olsun canım benım :)) ınsaAllah bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?