Konyada yaşayanlar tanışalım

çok karasızım canım yaaa doktor konusunda güler hanıma gitmiştim kızımda
merhaba ftmecrn canım yaa ben de ali acara gidiyorum yedi aylık hamileyim normal doğum istiyorum dedim doktora o da o zaman doğuma güler hanıma göndereeyim dedi. ama ben de güler hanım için hep sezeryan yapıyor diye duydum sen memnun muydun güler hanımdan

gebeliğim boyunca memnundum canım çok bilgilendirici herseyi ayrıntıyla anlatırdı bana doğuma 3 hafta varkan sen çok rahat normal doğurursun dedi doğum günü gelince açılma olmadı ağrım yoktu zaten 7saat kadın normal olsun diye bekledi suni sancı verdi ama olmadı bebeğin boynuna kordon dolanmış normal olursa ölür dedi sezeryanla dünyaya geldi kızım bence eger sezeryan yapsa beni bekletmezdi normal doğurayım diye çok ikna etmeye çaloştı ben kendim sezeryan olsun istiyordum çünkü şimdide ona mı gitsek diyoruz biz iki tane düşüğüm oldu kızımdan sonra ama pek hastası kalmamış diyolar öylemi acaba bilmiyorum ben giderken çok kalabalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…