- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi pamukprensinannnesi
-
. Canim bu doktoruduydum iyi ilgileniyirmu bende fdoktor ariyirumda su andabebek isteyen arkadaşlara konyadaki bütün doktorlara gitmiş biri olarak kızılayda mustafa beyi tavsiye ederim hastane kötü ama doktor iyi benimde 15 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum var yıllar sonra evimin neşesi prensim olduAllah isteyen herkeze nasip etsin
Ablaa ablaahoşgeldiniz kızlaaaaar benimde yaş 32 bende ablayım
Bizle tanismak yokmu:44:Tamam pamukprenses nasıl istersen tanışabiliriz tabiki:44:
Canim üzgünüm ama fokuyor salonlar.. Biz diltasi 9 ay öncesinden tutnustuk ondada tüm tarihler doluydu..şimdide kuzenim evlenecek ağustosta gazi salonlar doldurmuş bilekızlar ya düğün salonundan bahsetmişsiniz doluyor mu öyle hemen:26: sevgilim askerden nisan sonunda gelecek de yaza istiyorduk ağustos gibi püff moralim bozludu
meraba kızlar bende konya sarayönünde oturuyorum evliyim bi kızım var 23 yasındayım... çok güzel bi sayfa olmuş...hayırlı uzun soluklu olsun inşallah..
güzel dostluklara vesile olur inş bu sayfa
.
Canim üzgünüm ama fokuyor salonlar.. Biz diltasi 9 ay öncesinden tutnustuk ondada tüm tarihler doluydu..şimdide kuzenim evlenecek ağustosta gazi salonlar doldurmuş bile
/QUOTE]
uğraş dur artık istediğin salon olmasın bide beğenmedğin bi salon olsun ohh gel de mis gibi düğün yap işte sinir oldum
Olur kuzum.olur mrk etme..sevdicegin gelsin hepsi hal.olur.
Canim üzgünüm ama fokuyor salonlar.. Biz diltasi 9 ay öncesinden tutnustuk ondada tüm tarihler doluydu..şimdide kuzenim evlenecek ağustosta gazi salonlar doldurmuş bile
/QUOTE]
uğraş dur artık istediğin salon olmasın bide beğenmedğin bi salon olsun ohh gel de mis gibi düğün yap işte sinir oldum
Canim 7 aydir hamile kalamadim bu konuda iyi olması lazim.. Off çok zor yaa..bu arada ben topta calisiyorum ama çok yoğun hasta çok fazla hocalar ilgienrmiyir calisan olduğumuz halde o yüzden özel istiyorumBenim dr um muammer uğurel di akademik hospital da ben çok memnundum yurt dışından oldukça hastası vardı
4 yıldır konyada öğrenci olarak yaşadım 7 aylık bir aradan sonra 4 gün sonra konyaya gelin geliyorummmmm
4 yıldır konyada öğrenci olarak yaşadım 7 aylık bir aradan sonra 4 gün sonra konyaya gelin geliyorummmmm
Hoşgeliyosun.Gelelimmi düğüne:)4 yıldır konyada öğrenci olarak yaşadım 7 aylık bir aradan sonra 4 gün sonra konyaya gelin geliyorummmmm
Ben 50 yaşındayım.Ablalığı çabuk kaptırdınhoşgeldiniz kızlaaaaar benimde yaş 32 bende ablayım
Olmazmı tabiki var:). Canim bu doktoruduydum iyi ilgileniyirmu bende fdoktor ariyirumda su anda
Ablaa ablaa
Bizle tanismak yokmu:44:
Hosgeldinn gencecik annedin maşallah
meraba kızlar bende konya sarayönünde oturuyorum evliyim bi kızım var 23 yasındayım... çok güzel bi sayfa olmuş...hayırlı uzun soluklu olsun inşallah..
Olur kuzum.olur mrk etme..sevdicegin gelsin hepsi hal.olur
Canim 7 aydir hamile kalamadim bu konuda iyi olması lazim.. Off çok zor yaa..bu arada ben topta calisiyorum ama çok yoğun hasta çok fazla hocalar ilgienrmiyir calisan olduğumuz halde o yüzden özel istiyorum
inşallah canım dedğin gibi gelsin de gerisi kolay
Hoşgeliyosun.Gelelimmi düğüne:)
Ben 50 yaşındayım.Ablalığı çabuk kaptırdın
Olmazmı tabiki var:)
Ben 21 yaşında ayrıldım Sarayönü nden
Olur kuzum.olur mrk etme..sevdicegin gelsin hepsi hal.olur
Canim 7 aydir hamile kalamadim bu konuda iyi olması lazim.. Off çok zor yaa..bu arada ben topta calisiyorum ama çok yoğun hasta çok fazla hocalar ilgienrmiyir calisan olduğumuz halde o yüzden özel istiyorum
canım o doktoru tavsiye ederim daha hızlı sonuç alıyorsun inş yakında bebiş haberi alırız senden
canım o doktoru tavsiye ederim daha hızlı sonuç alıyorsun inş yakında bebiş haberi alırız senden
Canim rahim filmi istediler benden.. Axaba orada anestezili varmi yarin arayip ogreneyim..b u doktora karat verdim sanirim çok saol..rabbim evlatlaroni sana bagislasinn
Hoşgeliyosun.Gelelimmi düğüne:)
Ben 50 yaşındayım.Ablalığı çabuk kaptırdın
Olmazmı tabiki var:)
Ben 21 yaşında ayrıldım Sarayönü nden
Sana teyze disekmiiiyadaaa hanimm ablassa
Canim rahim filmi istediler benden.. Axaba orada anestezili varmi yarin arayip ogreneyim..b u doktora karat verdim sanirim çok saol..rabbim evlatlaroni sana bagislasinn
amin canım benden rahim filmi istediklerinde gözümde çok büyütmüştüm netten araştırınca kormuştum film çekilip bitince bumuydu dedim anesteziye hiç gerek yok bence
. Çok citirsinn masallahhhİstersen nene de hiç farketmez:)Bak sana resmimide koyayım
abla çok demekki
amin canım benden rahim filmi istediklerinde gözümde çok büyütmüştüm netten araştırınca kormuştum film çekilip bitince bumuydu dedim anesteziye hiç gerek yok bence
Nerde çektirdin tatlim filmi kim cekti:44:
. Çok citirsinn masallahhh
Evett ya ne güzel.olduğuddeneyimlerinden faydalanirizzz
kızılayda mustafa bey çekmişti sen hangi doktora gidiyorsunNerde çektirdin tatlim filmi kim cekti:44:
evet kesinlikle
deneyimli ablalrım söyleyin hadi ideal evlilik yaşı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?