• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada yaşayanlar tanışalım

bebek isteyen arkadaşlara konyadaki bütün doktorlara gitmiş biri olarak kızılayda mustafa beyi tavsiye ederim hastane kötü ama doktor iyi benimde 15 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum var yıllar sonra evimin neşesi prensim oldu :emir_bebek:Allah isteyen herkeze nasip etsin
. Canim bu doktoruduydum iyi ilgileniyirmu bende fdoktor ariyirumda su anda

hoşgeldiniz kızlaaaaar benimde yaş 32 bende ablayım:19:
Ablaa ablaa:1:
Tamam pamukprenses nasıl istersen tanışabiliriz tabiki:44:
Bizle tanismak yokmu:44:
kızlar ya düğün salonundan bahsetmişsiniz doluyor mu öyle hemen:26: sevgilim askerden nisan sonunda gelecek de yaza istiyorduk ağustos gibi püff moralim bozludu:43:
Canim üzgünüm ama fokuyor salonlar.. Biz diltasi 9 ay öncesinden tutnustuk ondada tüm tarihler doluydu..şimdide kuzenim evlenecek ağustosta gazi salonlar doldurmuş bile:31:
meraba kızlar bende konya sarayönünde oturuyorum evliyim bi kızım var 23 yasındayım... çok güzel bi sayfa olmuş...hayırlı uzun soluklu olsun inşallah..

Hosgeldinn gencecik annedin maşallah :nazar:

.
Canim üzgünüm ama fokuyor salonlar.. Biz diltasi 9 ay öncesinden tutnustuk ondada tüm tarihler doluydu..şimdide kuzenim evlenecek ağustosta gazi salonlar doldurmuş bile:31:

/QUOTE]
uğraş dur artık istediğin salon olmasın bide beğenmedğin bi salon olsun ohh gel de mis gibi düğün yap işte sinir oldum:53:

.

/QUOTE]
uğraş dur artık istediğin salon olmasın bide beğenmedğin bi salon olsun ohh gel de mis gibi düğün yap işte sinir oldum:53:
Olur kuzum.olur mrk etme..sevdicegin gelsin hepsi hal.olur
Benim dr um muammer uğurel di akademik hospital da ben çok memnundum yurt dışından oldukça hastası vardı
Canim 7 aydir hamile kalamadim bu konuda iyi olması lazim.. Off çok zor yaa..bu arada ben topta calisiyorum ama çok yoğun hasta çok fazla hocalar ilgienrmiyir calisan olduğumuz halde o yüzden özel istiyorum
4 yıldır konyada öğrenci olarak yaşadım 7 aylık bir aradan sonra 4 gün sonra konyaya gelin geliyorummmmm :1:

4 yıldır konyada öğrenci olarak yaşadım 7 aylık bir aradan sonra 4 gün sonra konyaya gelin geliyorummmmm :1:
Hoşgeliyosun.Gelelimmi düğüne:)
hoşgeldiniz kızlaaaaar benimde yaş 32 bende ablayım:19:
Ben 50 yaşındayım.Ablalığı çabuk kaptırdın
. Canim bu doktoruduydum iyi ilgileniyirmu bende fdoktor ariyirumda su anda

Ablaa ablaa:1:

Bizle tanismak yokmu:44:

Hosgeldinn gencecik annedin maşallah :nazar:
Olmazmı tabiki var:)

meraba kızlar bende konya sarayönünde oturuyorum evliyim bi kızım var 23 yasındayım... çok güzel bi sayfa olmuş...hayırlı uzun soluklu olsun inşallah..

Ben 21 yaşında ayrıldım Sarayönü nden

Olur kuzum.olur mrk etme..sevdicegin gelsin hepsi hal.olur

Canim 7 aydir hamile kalamadim bu konuda iyi olması lazim.. Off çok zor yaa..bu arada ben topta calisiyorum ama çok yoğun hasta çok fazla hocalar ilgienrmiyir calisan olduğumuz halde o yüzden özel istiyorum

canım o doktoru tavsiye ederim daha hızlı sonuç alıyorsun inş yakında bebiş haberi alırız senden:49:

Sana teyze disekmiii:1::1: yadaaa hanimm ablassa:6::9:

İstersen nene de hiç farketmez:)Bak sana resmimide koyayım
$imagesCAL624BE.webp

Back
X