- Konu Sahibi pamukprensinannnesi
-
tam kızlara kuaför soruyum derken kuaför konusu açılmış bile
ya kızlar dügünüme az bi zman kaldı manikür pedikür agda yaptıracagım bildiginiz bi yer var mı
selam ben konya merkezde oturuyorum bildiğim çok iyi kuaförler var ancak ne yaptıracağını bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim
biz merkezde değiliz siz nerdesiniz bilmiyorum da seydişehirde zerrin kuaföre gidiyorum ben
merhaba canımSelam hemşolar :d bende konyalıyım nalçacıda çalışıyorum yakın yerde de oturuyorum :) nasılsınız
masallah bu grupta pek aktifmis:))
merhaba kizlar.nasilsiniz?
merhaba iyiym canım sen nasılsın?
Merhaba arkadaşlar ben de Konyalıyım. Ne güzel olmuş bu topiği açmanız. Ben 28 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim. 26 gün oluyor 52 yaşındaki annemi aniden kaybettik. Rabbim sabrını verir inş. Çok zormuşş
Merhaba arkadaşlar ben de Konyalıyım. Ne güzel olmuş bu topiği açmanız. Ben 28 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim. 26 gün oluyor 52 yaşındaki annemi aniden kaybettik. Rabbim sabrını verir inş. Çok zormuşş
canım başın sağolsun..rabbim sabırlar versin..
anneciğinde nur içinde yatsın...
Başınız sağ olsun . Allah sabır versin tüm ailenize , Allah rahmet eylesin.
canım başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?