• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada yaşayanlar tanışalım

tam kızlara kuaför soruyum derken kuaför konusu açılmış bile:9:
ya kızlar dügünüme az bi zman kaldı manikür pedikür agda yaptıracagım bildiginiz bi yer var mı

selam ben konya merkezde oturuyorum bildiğim çok iyi kuaförler var ancak ne yaptıracağını bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim:34:

aynı sebepten sormuştum bende :1:
efsaneyi tavsiye edebilirm çok güzel yapıyor makyajı özellikle çok güzel ama yine de araştırıyorum belki daha iyisi vardır diye :)

tarihci senin dediğin kuaförler neresi bayan olsun ama :1:

Merhaba arkadaşlar ben de Konyalıyım. Ne güzel olmuş bu topiği açmanız. Ben 28 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim. 26 gün oluyor 52 yaşındaki annemi aniden kaybettik. Rabbim sabrını verir inş. Çok zormuşş

Merhaba arkadaşlar ben de Konyalıyım. Ne güzel olmuş bu topiği açmanız. Ben 28 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim. 26 gün oluyor 52 yaşındaki annemi aniden kaybettik. Rabbim sabrını verir inş. Çok zormuşş

canım başın sağolsun..rabbim sabırlar versin..
anneciğinde nur içinde yatsın...

Başınız sağ olsun . Allah sabır versin tüm ailenize , Allah rahmet eylesin.

Back
X