Histereskopi ve lap yi neden oldun Can'ım , çok geçmiş olsun bu aradaistanbul da..şimdilik gidip geliyorum..histeroskopi ve laporoskopi oldu..bir ay sonra tekrar gideceğim..kalmam gerektiği zamanlarda otelde kalıyoruz..
amin hepimize inşallahTşk ederim su anda adetimin gelmesini bekliyoruz Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah
bende necati özcimenle mehmet colakoğlu arasında kaldım ama tecrübeli oldugu icin ilk önceliğimi mehmet cokakoğluna verdim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Tşk ederim su anda adetimin gelmesini bekliyoruz Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah
merhaba,
Rabbim isteyen tüm herkese hayırlı bir evla versin içinde bizlere de.
durumunuzu merak ettim tedaviye başladınızmı acaba bizde konyada yaptırmayı düşünüyoruz.
bir de cok özel olmazsa bir sorum olcak hamilelik oluşmamasının sebebi nedir acaba
süreç uzun sürmüyor, neden Konya'da yaptırmayı düşünmediniz? (kusura bakmayın, merakımdan soruyorum)henüz başlamadık. aslında sivasta oturuyoruz. burda özel bir klinik yok devlette yapmak izinde değerlerimiz şartları sağlamıyo
Anladim hayirlisi olsun eger konyada yaptirirsaniz rapor cikarabilirsiniz yarisini devlet karsilar.Ben o sekilde yaptim bu zamana kadar gereksiz yere para dokmusum hem ozel hastanede hemde devlet raporuyla tedavi oldum ustelik rapor icin ugrasmadim kendileri cikardisüreç uzun sürmüyor, neden Konya'da yaptırmayı düşünmediniz? (kusura bakmayın, merakımdan soruyorum)
Anladim hayirlisi olsun eger konyada yaptirirsaniz rapor cikarabilirsiniz yarisini devlet karsilar.Ben o sekilde yaptim bu zamana kadar gereksiz yere para dokmusum hem ozel hastanede hemde devlet raporuyla tedavi oldum ustelik rapor icin ugrasmadim kendileri cikardi
eşimde bende çalıştığımız için izin biraz sıkıntı oluyor. sivasta da üniversite hastanesinde tüp bebek merkezi var orda yaptırırız belki. en son randevumuzda aşılama yapalım dediler. sivastaki tüp bebek merkezi 2015 yılında kurulmuş o yüzden tecrübelerine de pek güvenemiyorum. bundan dolayı konyada yaptırmayı düşünmüştük. hayırlısı artık. bu arada sizin sorun neydi. konyada nerde yaptırdınız ne aşamadasınız rapor dışında ne kadar verceksiniz
aktif olmayan bir forum.. bende merkez araştırıyorummm . konyadaArkadaşlar konyada tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız . Ben araştırma icerisindeyim nerde yaptıracagım konusunda .. sizde yaptırdıysanız yada yaptıracaksanız bilgi alabilrimiyim....
bende bakiyorum ama fiyat konusunda bi fikrim yok secil kahveci var medovada fiyat olarak 5500 denildi ilac dahil degil bide ali berviranli dvlet hastanesi var tup bebek bolumu onun fiyatini bilmiyormaktif olmayan bir forum.. bende merkez araştırıyorummm . konyada
ben medovada başladımbende bakiyorum ama fiyat konusunda bi fikrim yok secil kahveci var medovada fiyat olarak 5500 denildi ilac dahil degil bide ali berviranli dvlet hastanesi var tup bebek bolumu onun fiyatini bilmiyorm
fiyat olarak ne kadar oduyorsun cnmben medovada başladım
fiyat konusunda yüz yüze görüşmek daha iyi olur sizin içinfiyat olarak ne kadar oduyorsun cnm
Oraya sadece 745 lira yatiriyosunuz eğer devlet karşılıyorsa artı ilaç onunda yüzde 20 sini siz ödüyorsunuz yüzde 80 i devletbende bakiyorum ama fiyat konusunda bi fikrim yok secil kahveci var medovada fiyat olarak 5500 denildi ilac dahil degil bide ali berviranli dvlet hastanesi var tup bebek bolumu onun fiyatini bilmiyorm
Merhaba yaptırdınız mı ne durumdasinizaktif olmayan bir forum.. bende merkez araştırıyorummm . konyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?