ben birçok merkezle görüştüm..umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.doktorumdan ve merkezden memnunum..
istanbul da..şimdilik gidip geliyorum..histeroskopi ve laporoskopi oldu..bir ay sonra tekrar gideceğim..kalmam gerektiği zamanlarda otelde kalıyoruz..
komşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.Bizde eşimle tekrar düşünüyoruz ama kime nereye gideceğimizi bilemiyoruz.novafertil hüsranla sonuçlanınca.oraya çok güvenmiştik.
Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inşkomşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.
Dilek İncesu değil mi? www.novafertil.com 'da fotoğrafını görmüştüm, çok güler yüzlü gözüküyor. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte.Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inş
Evet çok ama çok tatlı dilek hocam :)Dilek İncesu değil mi? www.novafertil.com 'da fotoğrafını görmüştüm, çok güler yüzlü gözüküyor. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte.
Teşekkürler, tedaviye kesin karar verince gideceğim yer belli oldu o zamanEvet çok ama çok tatlı dilek hocam :)
hayırlısı olsun, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimbende necati özcimenle mehmet colakoğlu arasında kaldım ama tecrübeli oldugu icin ilk önceliğimi mehmet cokakoğluna verdim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
hayırlısı olsun, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?