Merhaba Meryem hanım bu bahsettiğiniz neresi içinOraya sadece 745 lira yatiriyosunuz eğer devlet karşılıyorsa artı ilaç onunda yüzde 20 sini siz ödüyorsunuz yüzde 80 i devlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Meryem hanım bu bahsettiğiniz neresi içinOraya sadece 745 lira yatiriyosunuz eğer devlet karşılıyorsa artı ilaç onunda yüzde 20 sini siz ödüyorsunuz yüzde 80 i devlet
Merhaba msjinizi yeni okuyorum bende pek kk kullanımını bilmeyenlerdenim bu bahsettiğim yer dr.ali Kemal belviranli hastanesi (15 temmuz) bana öyle bilgi verildi ordanMerhaba Meryem hanım bu bahsettiğiniz neresi için
Bende pek kullanmıyorum kk yı. Siz gittinizmi orayaMerhaba msjinizi yeni okuyorum bende pek kk kullanımını bilmeyenlerdenim bu bahsettiğim yer dr.ali Kemal belviranli hastanesi (15 temmuz) bana öyle bilgi verildi ordan
Ben gittim ama berbat bi hastane olduğu için orayı biraktim şimdi Selçuk tıp fakültesi tüp Bebek bölümüne gidiyorum çok memnunum 15 temmuz dan bin kat daha iyiBende pek kullanmıyorum kk yı. Siz gittinizmi oraya
Merhaba öncelikle tebrik ederim sevindim doğumunuza da az kalmış sağlıkla sıhatle gelsin bebişiniz. Ben sizi bi kaç topik de gördüm yazmak istedim. İlki morfolojiyi düzeltebildiniz mi neler yaptınız? İkincisi tüp bebek yaptırdı iseniz nereye yaptırdınız toplam ne kadar ödeme oldu daha bugün aldık sonucu tüp bebek dendi bizemrb .. evet başladım.. embriyolarım donduruldu. bu ayda transfer olacak inşallah
Cevap verirseniz çok mutlu olurum kafam çok bulandı lütfen yardımcı olunmrb .. evet başladım.. embriyolarım donduruldu. bu ayda transfer olacak inşallah
Bizde bu ay seçil hanıma gideceğiz kısmetse canım.Seçil hanıma gitmeyi düşünüyorum. Fikri verir misiniz
Ne zaman başlayacaksınızBizde bu ay seçil hanıma gideceğiz kısmetse canım.
Regl olmayı bekliyorum 18 falan sanırım.Ne zaman başlayacaksınız
Regl olmayı bekliyorum 18 falan sanırım.
Kullanmayız sanırım.bizde bi sorun yok çok şükür canım.olmamasının nedeni yaş.Yeni bir cihaz gelmiş medovaya. Erkek infertilitesi için. Kullanacak mısınız ??
Kullanmayız sanırım.bizde bi sorun yok çok şükür canım.olmamasının nedeni yaş.
İnş.canımAnladım. İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsınız