Konya'da travmalarla ilgilenen psikolog veya psikiyatrist önerisi

Sevgilianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
133
112
103
Merhabalar psikolojik olarak bir danışmana ihtiyacım var 2 küçük çocukla ve çocukluktan gelen travmalarim nedeniyle şuan pek çok ruhsal sorunla mücadele ediyorum. Daha önce bir kaç psikiyatrist ile görüştüm ama bana geçmişimin ailenin çok önemli olmadığını bakış açımı degistirmemi önerdi açıkçası olayların sadece benimle ilgili olması mantıklı mı her gün her gün aynı strese sıkıntıya maruz kalırken bakış açımı değiştirip huzura mi kavusucam bu mantıksız geliyor. Tekrar bir uzmana gitmek istiyorum ama zaman ve para kaybı da olsun istemiyorum. Önerebileceginiz biri yada bir şey var mı

Konya'da çalışan hiç tanıdığım yok ama bir doktor sitesi var biliyorsunuzdur, oraya psikologlar da üye olabiliyor. Oradan emdr terapisi yapabilen psikologları filtrelerseniz 40 kişi kadar kalıyor, içinize sinen, yorumları iyi herhangi biri olabilir. Terapi olarak emdr daha iyi olur size tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…