• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Konyada kaliteli çıt çıt bulabileceğim bi yer bilen var mı çooook aciiil

canım sen gerçek saçmı istiyorsun yoksa naylon olup işlem görenlerdenmi?

kuaförlere sor istersen onlarda oluyo genelde canım ben bulmuştum 300-400 tl olur dedi fakat saçlarım kısa olunca olmadı biraz uzasın bende alıcam

sadece 1 gece kullandığım çıtçıtlarımı satmayı düşünüyorum gerçek saçtır 450 ye almıştım

kuaförlere sor istersen onlarda oluyo genelde canım ben bulmuştum 300-400 tl olur dedi fakat saçlarım kısa olunca olmadı biraz uzasın bende alıcam

saol canım benımde saclarım kısa bı kuafrde buldum hatta kaporasını verıp getırttım bıle saclarıma taktılar gercek sactı hatta arada beyazlar bıle vardı ama cok yapmacık durdu sacımda ve ıgrenc bı goruntu olstu son anda vazgectım 400 tl ydı ııkı vazgecmısım valla bıdaha da cıt cıt postıs falan dusunmucem en guzelı dogal saclarımız mustakbel nısanlım sevdıcegımın aılesı tanısmaya geldı aılemle o gunde kendı saclarımı yaptım gayet dogal cokta guzel oldu ve cok begendıler demekkı kısa sacta guzel oluomus yanı :nazar:

Kesinlikle naylon filan almayın berbat birşey artı konyada kullanılmış cıtcıt satacak olan yokmu bana ??

Back