Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba meram tıpta hsg çektireceğim anestezi yapmıyorlarmış. Çektiren var mı orada ya da konyada başka bir yerde? Acı açısından çok korkuyorum ve kararsızım anestezi için özele mi gitsem diye karar veremiyorum.
Merhaba meram tıpta hsg çektireceğim anestezi yapmıyorlarmış. Çektiren var mı orada ya da konyada başka bir yerde? Acı açısından çok korkuyorum ve kararsızım anestezi için özele mi gitsem diye karar veremiyorum.
Geçen sene ağustosta farabi hastanesinde 6.000₺ çektirmiştim anestezi için +500₺ istemişlerdi anesteziyle 6000₺ doktorum orda olduğu için orada yaptırdım ama diğer özeller daha düşük fiyat vermişlerdi