Konya'da ev temizliği için güvenilir temizlik şirketi arıyorum

antihistaminik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
122
76
298
selam arkadaşlar,
Konya'da ev temizliği için güvenilir temizlik şirketi arıyorum. bu konuda deneyimi veya bilgisi olan var mı?

aynı dertten bende muzdaribim canım ya bugün temizlik şirketi tavsiye eden varmı diye kadınlar kulubune bir bakayım demiştim senin mesajını gördüm... bulursan lütfen banada yazarmısın..
yada güvenilir memnun kaldığın bir kadın olursa onuda yazarsan sevinirim kendine iyi bak tatlım öpüldün

aynen arkadaşlar benim de ihtiyacım var hele hamileyken hiçbir işe gücüm kalmıyor...çok sıkıldım evi temizleyemiyorum temiz olmayınca canım sıkılıyor

Arkadaşlar naptınız gönlünüzce göre birini buldunuz mu bulduysanız özelden yazarmısınız

Firma olarak bilgim yok duymadım ama temizlik yapan hanimlar Facebook'ta Konyali hanimlar vb. gruplarda iş arıyor, temizlige yardimci arayan hanimlar da orda sorarak bulup ulasiyorlardi. Facebook'ta Konya hanimlar lokali, kadinlar kulübü vb. isimlerle arama yapinca birkac gruba ulaşmak mümkün, orda da mesaj yazip sorarsaniz cevap geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…