E ezgi9494 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 6 1 1 31 12 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgi9494 #1 Revizyon olacagim e.a.h hastanesinde burun ameliyati olan var mi Irfan Bey e ameliyat olup memnun kalan var mi ilk ameliyatim berbat gecti tanindik bir doktorun yapmasina ragmen..
Revizyon olacagim e.a.h hastanesinde burun ameliyati olan var mi Irfan Bey e ameliyat olup memnun kalan var mi ilk ameliyatim berbat gecti tanindik bir doktorun yapmasina ragmen..
AlisVolatPropriis Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ekim 2017 921 1.024 113 12 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgi9494 #2 Kesinlikle ama kesinlikle Doç.Dr.Mitat Arıcıgil ile görüşmelisiniz. Ablamda erkek kardeşimde onda ameliyat oldular çok memnun kaldık.
Kesinlikle ama kesinlikle Doç.Dr.Mitat Arıcıgil ile görüşmelisiniz. Ablamda erkek kardeşimde onda ameliyat oldular çok memnun kaldık.
E ezgi9494 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 6 1 1 31 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgi9494 #3 PembeBaret1881 .!.: Kesinlikle ama kesinlikle Doç.Dr.Mitat Arıcıgil ile görüşmelisiniz. Ablamda erkek kardeşimde onda ameliyat oldular çok memnun kaldık. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkuur ederim cevabiniz icin mutlaka görüsecegim haftaici insallah ben de memnun kalirim
PembeBaret1881 .!.: Kesinlikle ama kesinlikle Doç.Dr.Mitat Arıcıgil ile görüşmelisiniz. Ablamda erkek kardeşimde onda ameliyat oldular çok memnun kaldık. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkuur ederim cevabiniz icin mutlaka görüsecegim haftaici insallah ben de memnun kalirim